Cautare

479 de rezultate pentru "hai" (3.67 secunde)
domnule, hai sa facem si ceva pentru tara asta. Hai sa facem fabrici, si uzine, si gradinite, si autostrazi, si spitale si sa luptam, in continuare, impotriva coruptiei, a spus Marius Pieleanu la Antena 3.
Hai, sa vedem cum e si cu circ (Autor: ... Hai sa vedem cum e si cu circ. Inainte de a discuta despre cifre am observat un lucru - toate datele statistice din aceasta maculatura de cenzura sunt din luna mai, cel tarziu.
O delegatie a sindicalistilor va urca, mai tarziu, la discutii cu conducerea institutiei. Taticu’, acum hai s-o luam si putin altfel. ... Hai, valea! Printre bombaneli consternate, balaurul se indeparteaza.
Toata lumea zice "hai sa iau o jucarie" si cu un mutunache din benzinarie s-a rezolvat problema. ... Hai, mai, nu imi pune titluri d-astea, vorbe in gura.
Eu zic asa, hai sa facem o sponsorizare ca macar sa stim de ce suntem blamati in campania-asta. ... Hai, ca Udrea a dat 15 mii de euro din banii taiati ai pensionarilor, doar pentru capace de WC-uri.
"Hai Romania!!! ... Bafta si voua si hai Romaniaaaa!!!", a scris virful lui Schalke. 10 meciuri are Razvan Rat in calitate de capitan al echipei nationale:
Hai ca ne-am imprietenit, ne mai auzim si cu alte ocazii:) La Sport.ro si pe www.sport.ro vedeti toate reactiile de dupa meciul care a dus-o pe Steaua pe primul loc in grupa din Europa League.
HAI STEAUA!!!!!!!!!!!!! ... Steaua, hai vioi, sa le dam si golul doi! Va spun de pe acum ca indiferent de rezultat, Steaua face un joc mare.
ProSport : Vesti bune din tabara Olandei! Ce echipa va trimite pe teren Van Gaal contra Turciei Marti, la Istanbul, selectionata Olandei o va intalni pe cea a Turciei, intr-un meci decisiv pentru calificarea turcilor la barajul pentru Campionatul Mondial.
Virginia Ruzici de doua ori, in 1978, cand a castigat turneul de la Roland Garros, si in 1980, cand a pierdut finala aceleiasi competitii, in fata americancei Chris Evert si Florenta Mihai, finalista in 1977 tot la Roland Garros, meci pierdut la Mima Jausovec (Iugoslavia). Hai, Simona!
Mai ai mult de gand sa numeri share-urile Cu gandul ca, totusi, nu vrei sa ma imparti cu nimeni, Nu ar fi mai simplu sa ne citim direct unul pe altul Sa devenim facebookinisti, hai da-mi un like!
Hai ca poti mai mult. ... hai doua... plus coniacele... prajituri... Of! Mi-e rusine de fapta mea. Scuipati-ma, loviti-ma cu pietre, dar nu ma alungati din presa!
Hai ca nu cred! ... Hai, a inceput 2015 si nu trebuie sa ne prinda cu ata nelegata la bracinari! Spor la ziua de azi ca pe asternutul ei pasim spre ziua de maine!
"Venea maica-mea de la fantana incoace cu sortul strans si parca era beata asa cum venea ea,oare ce-o fi patit maica-mea,ma-ntrebam,oare ce-o fi patit, si maica-mea venea pe drum strangandu-si sortul cu mainile, si numai mainile ei mari si negre ca doua radacini,ca nu le mai deosebeai una de alta,numai mainile acelea mestecau sortul.(...) Si cum stateam asa si-o asteptam pe mama sa vina pe drum mai repede,ca nu stiu ce facea, si mi se paruse mie ca se oprise langa fantana, si-o tot rugam in gand,hai mama (...) si mama iar o pornise la drum,da nu stiu cum venea cu sortul ei strans in maini de parca era beata,si nu stiu cum dar n-am mai putut sa rad,si doar ma uitam la ea cum vine,atat,cum vine,si venea spre mine,da nu stiu ce ma apucase de ma gandeam,uite cum vine mama asa pe drum,parca se duce,(...) venea mama,venea si pleca in acelasi timp...
Recent, la Magazinul MUZICA din Calea Victoriei, a avut loc lansarea dublului album al CORINEI CHIRIAC â€" Hai, hai langa mine stai” (Casa de Discuri EUROSTAR):
Filmul Hai sa cantam va avea premiera in Romania pe 16 decembrie. Regia: Garth Jennings, Christophe Lourdelet Cu:
Dar hai sa nu invocam scoaterea din context, hai sa nu ne prefacem ca avem de a face cu un rechizitoriu si sa admitem ca avem de a face cu un eseu foarte prost scris.
Acum vine DNA si spune ca referendumul ala a fost fraudat, ca poate Dragnea a manarit niste voturi - hai sa-i credem pe cei de la DNA si sa admitem ca e vorba de niste sute de mii de voturi.
Da, hai sa-l parafrazez, citez cu ce-a spus de drumul ala al meu care - culmea ironiei! ... Hai sa admit ca asta a miscat te miri ce, dar numai prin comuna!, ca prin jumatate din satele comunei nici ca a facut ceva!
"hai, ma, ce facem, ne romulim?". Nu, "hai, ba, ce facem, ne tiganim". Dar este exact cum e in America, unde intre noi doi daca suntem de etnie, putem sa ne spunem tigani, dar in afara etniei, cand vorbesti cu altcineva, iti spune rom", afirma Damian Draghici.
google-analytics.com