Cautare

479 de rezultate pentru "hai" (2.77 secunde)
Declaratia in sine e un document important, care contine enunturi esentiale din ciclul hai sa fie bine ca sa nu fie rau, pe scurt, declaratia e un rahat. ... Hai, nu uitati sa votati luna asta, ca, uite, aveti ce.
"Hai, acum, sa urcam!" Sa dam gol.Toata lumea in jurul meu striga. ... "Hai, hai peste ei!" Inregistrarea... Probabil ca o sa aduca foarte multe indicatii din tirbuna.
Hai sa dam ajutoare sociale... ... oameni buni, hai sa fim rezonabili, sa nu ne distrugem pe termen lung! Inca suntem intr-o perioada in care, impunandu-ne si un an 2011 ca an de austeritate, putem sa corectam lucrurile.
HAI!!! ... - Bine, draga mea, zice sotul, hai sa-ti spun cum vad eu acum situatia asta: - Seara cand vin eu acasa beau o bere.
Hai, bre, odata cu Apocalipsa aia a Matale. ... Cand puneam capul pe perna, imi spuneam hai, adormi, ca trebuie sa se mai odihneasca si ei.
Hai sa ne-o punem! ... Hai sa ne-o punem!. Probabil ca sunt demodat, dar ma uit cu candoare si cu mila la ei.
hai sa-i acuzam si pe unii de la PDL si le facem dosarele in asa fel incat nici cel mai exigent judecator sa nu-i poata condamna pe baza probelor pe care le punem noi in dosar! ... Hai sa-i mai enervez putin:
La standul sotilor Anamaria si Bodan Buica de la Targul de Craciun organizat la MTR gasiti produse traditionale romanesti de la brandul Hai la ciobanasul, precum:
'Hai, Caline, pe scena! Hai, curaj, Caline, vorbeste!', nu eram Lukasenko?", a intrebat presedintele retoric. Apoi l-a acuzat pe Tariceanu ca a dorit sa intervina in Justitie pentru prietenii sai.
Unul dintre romanii prezenti a intrebat daca legea nu ar putea fi modificata daca romanii din Italia ar strange semnaturi. "Pai, strangeti acum 500.000 de semnaturi. Hai, acum", a spus Basescu. ... "Hai sa fim cinstiti:
Ia, hai, sa discutam noi ca majoritate sa nu mai avem Opozitie! ... Ia, hai, sa discutam in Senat sa inchidem televiziunile care spun lucruri rele despre guvernul Boc!", a spus Antonescu.
Si acum hai sa privim impartial, ce fel de victorie a repurtat dictatura actuala si ce a pierdut, ce a platit pentru ea ?
Hai sa lamurim lucrurile, ca doar francofoni suntem. ... Hai sa nu mai lungim pelteaua, ca se uita la noi cameramanii.
Hai, cauta-ti serviciu ! ... Hai, ca-s baieti de baieti. Te uiti tu in gura lu’ Nistorescu ? • Silviu Prigoana e suparat leoarca.
Nu e asa, Silviu Prigoana, conform Comisiei Europene 42% din romani stau intr-o locuinta fara baie sau dus iar 44% nu au veceu cu canalizare in casa. Inainte sa legalizam prostitutia, hai sa inventam apa calda.
hai sa lasam asta cu promovarea judecatorilor, s-o lasam prin Parlament, hai Legea asistentei sociale s-o lasam prin Parlament, desi era obligatie asumata de statul roman", a spus presedintele Traian Basescu, joi, la TVR.
Pai, hai sa vedem care sunt argumentele alea. ... Ia hai sa vedem care sunt deci argumentele policromaticilor pedelici: 1) Ponta a plagiat Da.
hai sa vorbim sa n-adormim. Sigur, a mai fost si treaba cu aurul si cuprul, n-o mai spusese de mult.
Hop-asa, hai inapoi in prezent! ... Hai sa-i dau si lantul! Din moment ce-i dai unei tari niste bani tocmai ca sa-i foloseasca pentru a te ajunge din urma ca dezvoltare, din moment ce tu stii foarte bine cum trebuie folositi si accesati acei bani, ma intreb:
hai ca o luam iar cu reinvierea. ... " ...poate pentru ca Topirceanu a luat tot cabotinismul, mizantropismul si bigotismul nostru si le-a transformat din niste neologisme rautacioase in dulceata ironiei moldovenesti." Mai intai, hai sa convenim ca se numeste "mizantropie".
google-analytics.com