Cautare

479 de rezultate pentru "hai" (2.54 secunde)
Dar hai sa continui, totusi:
Hai, hai! ... Minati-i mai Hai, Hai. ... " Hai , hai!. ... Dar daca tot ne-am strins in cor Hai sa le strigam si lor Ca poate le-o prinde bine Pentru anul care vine:
Companiile de telefonie mobila au deplasat in Piata Victoriei masini cu antene pentru retransmisia semnalului de telefonie si internet, pentru ca din cauza traficului, retelele se blocasera.Hai cu dictatura neo-colonialista a corporatocratiei. ... - Hai domn'e, vii cu diversiuni d'astea? ... Hai acum mai bine un cantec vesel sa cantam..
Hai sictir, Razvan Gheorghe! ... Hai, copii ai durerii, iesiti la miting sa va numaram! ... Hai, copii ai durerii, iesiti la miting sa va numaram! ... Hai, ca la bani functioneaza regula:
Versuri controversate in noul imn al Nationalei de fotbal "Hai pe ei, pe mama lor / Ori murim, ori castigam" Noul imn oficial al echipei nationale, lansat de FRF si compus de trupa Iris contine o serie de versuri controversate.
PROGRAMUL spectacolelor din repertoriu - lunile APRILIE - MAI, Stagiunea 2019 Saptamana 8 - 14 aprilie Vineri, 12 aprilie - ora 19.00 - Hai, zambeste!
xxx Hai ca ma ia acum cu nervii capului. Pai hai sa vedem cum stam: ... Hai sa traiti bineee, daca supravietuiti. ... Hai, program de voie acum.
- Hai ma omule si voteaza ca avem nevoie de votu' tau. ... - Hai ca-ti asfaltam strada, iti punem alte borduri. ... - Hai ca-ti facem locuri de parcare... - Acu-mi faceti locuri de parcare, cand mai sunt doua saptamani pana la locale...Hai ca-ti facem...
Hai sa vedem daca noi, dupa ce-am intrat in batalii directe, suntem laudati sau blamati, hai sa ne testam toti in batalii directe. ... Hai sa vedem!
Mesajele "471 - 300 parlamentari" si "Hai la referendum!", postate pe site-ul lui Basescu, au devenit "1 mandat - 0 rezultate" si, respectiv, "Hai la revedere!", pe site-ul www.traianbasescu.org "Viziunea mea pentru o dictatura sanatoasa!
Daca n-ar fi venit viermii si ciumpalacii sa le strice dezmatul national in plina iarna, probabil ca si astazi ar fi cantat "Cine-i nascut in pedele, hai, sus, hai, sus, hai sus!".
Hai sictir, Volodea! ... ""Hai sictir, Volodea!" Asa ar trebui sa-i raspund d-lui Vladimir Tismaneanu, pe potriva nivelului intelectual exhibat in replica d-sale la faptul ca i-am atras atentia in legatura cu atitudinea sau, mai exact, nonatitudinea fata de alegatiile "istorice" ale presedintelui Basescu.
"Hai sictir, Volodea!" Asa ar trebui sa-i raspund d-lui Vladimir Tismaneanu, pe potriva nivelului intelectual exhibat in replica d-sale la faptul ca i-am atras atentia in legatura cu atitudinea sau, mai exact, nonatitudinea fata de alegatiile "istorice" ale presedintelui Basescu.
Hai sa vedem impreuna care sunt cele mai interesante.Si hai sa incepem cu aparatele care ne inlocuiesc munca. ... Hai sa vorbim un pic si despre celelalte electrocasnice.
Hai sa facem sex - de Valentin Krasnogorov, se va juca pe 18 si 30 aprilie La Scena, in regia: ... "Hai sa facem sex!" reprezinta o meditatie dulce-amara pe tema, atat de actuala, a lipsei de comunicare, de iubire, a insingurarii si instrainarii.
"Draga stresule, hai sa ne despartim". ... Draga furie, hai sa ne despartim! ... "Draga furie, hai sa ne despartim". Articolul il gasesti mai jos:
Moshemordechai.ro: Hai sictir! ... Hai sictir! ... Hai sictir!
Edenred, principalul emitent de tichete de masa la nivel mondial si in Romania, a lansat ieri la restaurantul Messa din Bucuresti campania "Hai la 1 la masa!" pentru a-i ajuta pe angajatii romani sa aiba o alimentatie corecta si sanatoasa, incepand cu unul din cele mai importante obiceiuri alimentare:
mariustuca.ro: Hai la piscina! ... Magda Marincovici) Hai la piscina! ... Asadar, hai la piscina!
Romanii care doresc sa beneficieze de un sejur de 6 - 10 zile de refacere si intretinere a sanatatii pot opta pentru oferta Organizatiei Patronale a Turismului Balnear din Romania, care a lansat programele O saptamana de refacere”, Hai la bai!”, Decada balneara” si Wellness balnear”.
google-analytics.com