Cautare

1167 de rezultate pentru "hadambu iasi" (3.20 secunde)
Fiul unui ofiter SRI a fost ucis in propriul apartament din Iasi. ... Polițistii din intreg judetul sunt in alerta pentru prinderea agresorului, relateaza Ziarul de Iasi. Nenorocirea a avut loc intr-un cartier din Iasi.
Popa din Iasi, a publicat pe pagina sa de Facebook un text intitulat: ... Nici cu Andrei Postolache, candidat USR la Iasi, nu ne este rusine. Dupa ce a refuzat sa jure pe Biblie, prin luarile de cuvant in Consiliul Local Iasi a devenit ridicol.
Trenul Unirii va face legatura intre Bucuresti si Iasi in data de 24 ianuarie, cand romanii sarbatoresc 159 de ani de la Unirea Principatelor Romane sub conducerea lui Alexandru Ioan Cuza, primul pas spre infaptuirea statului national unitar roman, informeaza marti CFR Calatori.
In a doua zi a vizitei, Papa va merge la Sumuleu Ciuc si la Iasi. ... Tot sambata, la ora 17:25, Sfantul Parinte va fi vizita Catedrala Sfanta Maria Regina din Iasi, avand programata si o intalnire cu tinerii si familiile in fata Palatului Culturii din Iasi.
Un barbat din Iasi a fost lovit de o masina in timp ce alerga sa prinda tramvaiul inca oprit in statie. ... Victima, in varsta de 68 de ani, este internata la spitalul de urgenta Iasi.
Pe 15 septembrie 2006, "Craiova Minima" reusea un rezultat de egalitate cu Poli Iasi. Fara alte comentarii, trec direct la subiect, Universitatea - Poli Iasi 3-3.
Sorin Ionita nu poate da decat un exemplu negativ, respectiv foarte tanarul prefect de Iasi, Radu Prisecaru, de curand prins in flagrant delict de DNA in timpul unei intalniri in care se negocia retrocedarea a 12 hectare de teren in schimbul unei cote de trei hectare.
Soferita retinuta dupa ce a omorat 4 muncitori, in stare de ebrietate fiind, a fost prezentata, cu propuneri legale, Parchetului de pe langa Judecatoria Iasi si Judecatoriei Iasi,.
Auzim ca Organizatia de elevi a PD Iasi i-a trimis ministrului Educatiei, Cristian Adomnitei, o numaratoare scolara, dupa ce acesta s-a contrazis cu un grup de elevi dintr-o scoala din Braila in privinta numarului de stele de pe steagul Uniunii Europene.
- V-ati lansat albumele la Iasi si la Bucuresti, unde ati avut mai multe cantari. - Da, asa este, am cantat in scolile din Iasi, la Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iasi, la spitalul Budimex din Bucuresti si la Spitalul Fundeni din Bucuresti.
Un barbat din Iasi, in varsta de 44 de ani, a fost gasit mort intr-un autoturism Audi A6, la aproximativ zece kilometri de municipiul Galati. ... "Este vorba despre un barbat de 44 de ani, din Iasi, care are o plaga impuscata in zona gatului, dar care este desfigurat.
Substantele etnobotanice au devenit un adevarat cosmar pentru un tanar de 22 de ani din Iasi! ... Medicii spun ca, in mai putin de 30 de ore, patru tineri extrem de agresivi, care consumasera substante etnobotanice, au ajuns la spitalul de urgenta din Iasi de politisti si jandarmi.
Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Iasi, Silvia Spiridon, a declarat ca, potrivit primelor cercetari, soferul masinii nu s-a asigurat la trecerea peste calea ferata.
CFR Cluj a castigat meciul de pe teren propriu cu Poli Iasi, scor 2-0, in direct la Digi Sport 1, in prima etapa din SuperLiga, editia 2023-2024.
Superliga, etapa 1 CFR Cluj - Poli Iasi 2-0 Au marcat: ... Andrea Mandorlini POLI IASI (4-3-3): Jankov - Martac, Fl.
Superliga, etapa a 18-a Poli Iasi - Farul 2-3 Au marcat: ... POLI IASI: Lung - Martac, Samayoa, Katanec, R. Ispas - A.
Superliga, etapa a 23-a Poli Iasi - U Cluj 1-0 (0-0) A marcat: ... Poli Iasi: Ailenei - Todoroski, Bouhenna, Samayoa, Ispas - Saghiri, Garobbio, Jatoba - Mihai, Harrison, Ion Rezerve:
Superliga, etapa a 28-a FCU Craiova - Poli Iasi 1-1 (1-1) Au marcat: ... Giovanni Costantino POLI IASI (4-4-2): Ailenei - Martac, Bouhenna (cpt.), Fl.
Superliga, etapa a 30-a Otelul - Poli Iasi 1-1 (0-1) Au marcat: ... Dorinel Munteanu Poli Iasi: S. Lung Jr. - Martac, Fl.
Superliga, etapa 2, play-out Botosani - Poli Iasi 2-1 Au marcat: ... Bogdan Andone Poli Iasi: Lung - Martac, F. Ilie, Samayoa, Stefanovici - A.
google-analytics.com