Cautare

9 de rezultate pentru "giulio" (3.69 secunde)
' GIULIO ANDREOTTI - Un prieten al Romaniei, un constructor al Europei ', pe care il puteti citi in continuare. Ne-a parasit, la venerabila varsta de 94 de ani, marele om politic italian Giulio Andreotti.
Incepand cu luna februarie, Giulio Simonelli a preluat functia de director general al Banca Italo Romena, unul dintre jucatorii mici de pe piata bancara din Romania.
Este vorba despre Giovanni Cavagna, Gianni Calignano, Marella Ferrera, Fausto Sarli, Reanto Balestra si Farhad Re, a precizat Giulio Bertola, presedintele ADV Comunication, organizatorul si detinatorul copyright-ului pentru acest eveniment deosebit.
Printre aceste firme care au expus produsele, s-a aflat si firma Giovanardi Farmaceutici reprezentata de Fabrizio Giovanardi - Administrator si Giulio Cataudella - Responsabil Marketing si Comunicare.
Printre invinuiti se numara si finantatorul FC Rapid, Gheorghe Copos, asociat majoritar al SC Ana Holding SA, Roza Giulio-Giusepe, presedintele Consiliului de administratie al SC Ana Holding SA, urmariti penal pentru savarsirea infractiunilor de participare la o licitatie cu strigare cu oferte trucate, inselaciune, fals in inscrisuri sub semnatura privata si spalare de bani, si Cristea Adrian, pentru savarsirea infractiunilor de participare la o licitatie cu strigare cu oferte trucate.
Cauza ii mai cuprinde printre inculpati pe finantatorul Rapidului, Gheorghe Copos, asociat majoritar al SC ANA HOLDING SA, si Giulio-Giusepe Roza, presedintele Consiliului de Administratie al SC ANA HOLDING SA, pentru savarsirea infractiunilor de participare la o licitatie cu strigare cu oferte trucate, inselaciune, fals in inscrisuri sub semnatura privata si spalare de bani, dar si pe Adrian Cristea, acuzat tot de participare la o licitatie cu strigare cu oferte trucate.Conform unui comunicat al DNA, procurorii anticoruptie au stabilit ca, in perioada 2000 - 2004, Gheorghe Copos a spalat o parte a sumelor de bani obtinute ilicit din valorificarea catre Loteria Romana a 38 de spatii comerciale, transferand banii prin conturile personale ale lui Dan Voiculescu si ale fiicei sale, Camelia-Rodica Voiculescu, precum si prin conturile societatii GRIVCO  SA.
Tarile membre G7 - SUA, Canada, Japonia, Marea Britanie, Germania, Franta si Italia - sunt de acord “sa se angajeze” in elaborarea unor “noi reguli pentru o noua ordine economica mondiala”, a declarat ministrul italian al economiei, Giulio Tremonti, intr-o conferinta de presa.
Ramona Badescu va schimba patru tinute in cadrul spectacolului "Pasiune", rochiile purtand semnatura lui Anton Giulio Grande, un designer renumit din Calabria.
Deoarece pierderea functiei sinaptice ar putea juca un rol esential in pierderile de memorie mai mult decat pierderea celulelor nervoase, salvarea functiei sinaptice ar putea reprezenta o tinta mai mare pentru un tratament eficient in cazul bolii Alzheimer, a declarat profesorul Giulio Maria Pasinetti, care a coordonat studiul.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
Candidatii la Presedintie din partea principalelor doua formatiuni politice, PSD+ PUR si Alianta PNL-PD, Adrian Nastase si Traian Basescu, sunt acuzati de lasitate pentru ca refuza sa se confrunte, in vazul tarii, cu contracandidatul lor de la PRM, Corneliu Vadim Tudor.
In urma cu doua seri, candidatul Aliantei D.A. la functia suprema in stat, Traian Basescu, a fost prezent in Constanta pentru a-si sustine colegii care vor deveni, in numar mai mic sau mai mare, parlamentari.
l Adrian Nastase a ridiculizat ieri Alianta D.A., careia i-a spus Alianta P.A.
Ieri, la Prefectura Judetului Constanta, a avut loc o sedinta a Comandamentului impotriva dezastrelor. Reprezentantul Guvernului in teritoriu, Gheorghe Martin, a declarat ca a convocat sedinta in vederea stabilirii prioritatilor in ceea ce priveste siguranta cetateanului inainte de inceperea sezonului rece.
Filiala UDMR Mures, care a ramas fara sediu in urma retrocedarii imobilului in care se afla, someaza Primaria Targu Mures sa-i repartizeze o noua locatie.
Consiliul National al Audiovizualului (CNA) considera drept viabila propunerea de a se organiza dezbateri electorale cu candidatii la Presedintie, care sa fie difuzate in timp real de toate posturile de radio si televiziune interesate, dupa modelul american.
Unul dintre fondatorii organizatiei Initiativa Pro Regio - organizatie civica formata din zeci de tineri din Covasna -, Antal Arpad Andras, a declarat ieri ca propunerea privind amplasarea de panouri cu numele Scaunelor Secuiesti este sprijinita in Harghita.
Ministrul Justitiei, Cristian Diaconescu, le-a multumit ieri senatorilor din grupul PSD pentru ajutorul si expertiza acordate proiectelor legislative din domeniu.
google-analytics.com