Cautare

1557 de rezultate pentru "ghita munteanu la pro tv" (8.29 secunde)
Claudiu Saftoiu nu a a fost numit presedinte al CA din lipsa de cvorum Parlamentul a validat astazi noul Consiliu de Administratie al TVR cu voturi 238 "pentru" si un vot "impotriva" la finalul unei sedinte plina de acuze intre reprezentantii puterii si cei ai opozitiei.
Siveco a prins gustul numararii voturilor romanilor la alegerile locale din 2008, cand a castigat, prin "negociere fara anunt de participare", un contract in acest sens de 2,5 milioane de lei.
Daniel Octavian Bejan, alias Mordechai) Exista, la romani, o scartaita leganare intre exclamatie si lamentatie, intre ratoiala infoiata a indignarilor inoportune si lehamitea ovatiilor la bascalie.
Roxana Iordache publica pe blogul personal articolul intitulat ANTENA 3 CUMPARA PROFESIONISTI SI-I NEUTRALIZEAZA, in care face cateva observatii despre profesionalismul jurnalistilor de la Antena 3. In opinia blogeritei, "mogulii servesc patria ca nimeni altii si ca Basescu i-ar decora, daca n-ar bate la ochi".
Omul de afaceri Elan Schwartzenberg a declarat luni, intr-o conferinta de presa, ca a cumparat 90% din pachetul de actiuni al trustului Realitatea, iar Sebastian Ghita va ramane managerul Realitatea Media. ... are acces la fonduri si investitii de 100 de milioane de euro pentru a asigura functionarea Realitatea TV.
Rovigo, administratorul judiciar al Realitatea Media, a anuntat, intr-un comunicat remis MEDIAFAX, denuntarea contractului cu Asesoft International, fapt pentru care, incepand de joi, compania condusa de Sebastian Ghita nu mai administreaza Realitatea TV.
Corina Dragotescu publica pe IMPACTNEWS articolul NEWS O noapte agitata, cu razboi pe distributie, la cablu. ... Catalin Striblea s-a dus la Willbrook sa stea de vorba cu Sergiu Toader, venit pentru o luna la Realitatea lui Elan.
Postul RTV al lui Sebastian Ghita nu poate emite de la Casa Presei Televiziunea controlata de Sebastian Ghita nu poate emite din studiourile de la Casa Presei Libere, aceasta nefiind autorizata de CNA, potrivit hotararii Consiliului luate in cadrul sedintei de marti.
- Sebastian Ghita: ... - Nu ne-ati raspuns la intrebare! ... - Proiectele economice, care presupun alocari de la buget, par blocate din vina administratiei. PSD este de un an la guvernare, iar investitiile straine scad. ... Toate proiectele care au nevoie de co-finantari de la buget sunt finantate.
Ianis Hagi a fost cel care l-a pus la incercare pe portarul Lazar in chiar debutul partidei, insa cei care au marcat primii au fost giurgiuvenii. ... Egalarea a venit tarziu, in minutul 76, atunci cand Ghita a trimis cu capul in plasa din centrarea lui Hagi cel mic.
(Continuare) Copilul sarac care-l distra pe fostul cioban - Asadar, erati solicitat la munci. - Dar niciodata n-am inteles, la tara, munca la nesfarsit. ... Sunt deja la zi, uneori in avans. ... Dar n-am resimtit nicio antipatie fata de comunisti de la el.
Dupa discursul catastrofal de la Cotroceni, de la depunerea juramantului de catre Guvernul Grindeanu, a urmat, astazi, un altul la fel, in fata noii componente a CSM. ... Face presiuni grosolane asupra ministrului Justitiei, aflat la aceeasi masa cu el.
In ziarul Cotidianul de joi dimineata, la toate chioscurile si benzinariile Cotidianul: ... Cornel Nistorescu) De ce o fi iesit badia Augustin Lazar, cu aerul lui de colonel la pensie, sa ne spuna de ce nu-i buna o amnistie? ... Ma refer la gafa cu factura, lansata de S. Ghita.
Adevarata drama este ca ceea ce s-a intamplat la B1TV nu doar ca nu e o surpriza, dar e de mirare chiar ca nu s-a intamplat de mai mult timp, iar vina, paradoxal, nu e atat de mult a protagonistilor cat a mass-media insasi.
Dragos Dumitriu) - Vorbeste exact ca o penala, ar trebuie sa demisioneze, sa faca un pas in lateral - I-a placut lupta anticoruptie pana a ajuns la ea, Kovesi, te simti abuzata de procurori?
Anda Ghita ne-a primit in casa ei si impreuna cu fiul sau ne-a povestit cum reuseste ea sa fie liantul care uneste de fiecare data familia.
Am dovezi ca baseball-ul s-a nascut din oina adusa in America de emigrantii romani din Maramures”- Gheorghe Turda, presedinte onorific al Federatiei Romane de Oina Sfarsitul saptamanii trecute a adus la Bucuresti prima Gala a sportului nostru national â€" OINA la Hotel Lev Or 4,Ù­ pe care Federatia Romana de Oina a organizat-o in colaborare cu partenerii sai.
Primele bile negre le capata PUR si UDMR, partidele de casa ale PSD, care, de dragul guvernarii, o vireaza ca la Ploiesti si se repliaza in siajul Aliantei "D.A.”, fara sa astepte nici macar sfarsitul parastasului de rigoare.
"Arata-le ca tu ai puterea!" si "Hai la curatenie!" au fost cele doua sloganuri sub care, in 2007, romanii au fost chemati de presedintele Traian Basescu sa se pronunte la referendumurile privind suspendarea sa din functie si pentru introducerea votului uninominal.
Liga Pro Europa din Targu Mures, un reprezentant activ al societatii civile din Romania, a anuntat ieri ca a sesizat Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii (CNCD) in cazul senatorilor PRM Corneliu Vadim Tudor (foto) si Gheorghe Funar.
google-analytics.com