Cautare

1557 de rezultate pentru "ghita munteanu la pro tv" (3.05 secunde)
PRO TV a luat decizia radicala de a scoate din grila emisiunea ratata Lectii de viata” dupa numai doua editii, care au tras toata media postului in jos in audientele din prime-time, scrie reportervirtual.ro.
Nu de alta, dar nu mai am memoria de la 4-5 ani cand turuiam zeci de poezii in fata musafirilor care veneau acasa la noi, in blocul de pe strada 9 Mai din Codlea si imi este aproape imposibil sa tin minte o minciuna.
"Ca noutate, la aceasta editie a XVIII-a a UNAS am adus la standul Blend-A-Med o noua pasta de dinti, Blend-A-Med Oral-B Pro-Expert All-In-One, cu o tehnologie unica inovativa, care, asa cum a fost dovedit clinic, protejeaza impotriva celor opt probleme pe care medicii dentisti le verifica frecvent:
Am reusit sa exportam peste Prut prostia, miopia si dezinteresul caracteristic de la Bucuresti! / mariustuca.ro Fostul premier Victor Ponta comenteaza pe pagina sa de Facebook situatia politica din Republica Moldova considerand ca perspectiva preluarii puterii de catre formatiunile politice pro-ruse este deja un eveniment aproape inevitabil.
„X-ulica de la emisiunea cu bune si nebune (v-ati prins care este postul de televiziune, nu-i asa?) este prietena fotbalistului Y”. ... Adevarul ca eu, una, nu puteam sa dorm daca PRO-ul nu ma „cadorisea” cu minunea de stire. ... Asadar, m-am constituit, la momentul respectiv, in telespectator PRO;
in SUA a castigat alegerile un presedinte izolationist, care a spus nu o data ca doreste sa retraga cat mai mult SUA din diverse povesti internationale nerentabile.De asemenea, primul sau gest in politica externa a fost sa asigure Rusia de faptul ca situatia in zona se va detensiona.Efectele se vad deja in alegerile din Moldova si din Ungaria, in pozitionarea pro-rusa a viitorului Frantei, in acordurile politice care se construiesc in jurul Romaniei.
Cum voteaza parlamentarii neafiliati la motiunea de cenzura USL, sanse tot mai mari sa demita Guvernul lui Ungureanu Opozitia mai avea nevoie luni de cel putin 9 voturi pentru a trece motiunea de cenzura, iar sansele de a atrage aceste voturi sunt tot mai mari date fiind dezertarile din PDL, care continua si astazi.
SRI a devenit principala amenintare la adresa securitatii nationale! Este iesit de sub orice fel de control, detine sume uriase de bani, controleaza toate institutiile statului, pana la cea mai marunta, este supradimensionat si creste permanent in dimensiuni si putere.
Unul dintre cei mai talentati si apreciati jurnalisti de televiziune din Romania, cu vechi state si in presa scrisa, a avut o polemica savuroasa cu Traian Basescu, fostul presedinte azi pensionar si care, neavand ce face a intrat intr-o polemica cu moderatorul de la Romania TV.
Marin Ghita din comuna Buzescu participa zilele acestea la targul Piata Taraneasca si Mester(esti) organizat in curtea Muzeului Taranului Roman, cu bijuterii vechi, din argint:
Potrivit inspectorului de specialitate, Otilia Ghita, ocupantii locurilor I, II si III, dar si cei care au obtinut mentiuni la faza judeteana a concursurilor scolare: ... "Participantii la aceste concursuri s-au remarcat printr-o prestatie deosebita si au demonstrat rigurozitate, seriozitate si competenta, in tot ceea ce au facut.
Ce spune un locuitor al Iasilor despre babele care stau la coada, an de an, la moastele Sfintei Parascheva. ... Casa ei se afla chiar pe drumul ingradit an de an de jandarmi care duce la moastele Sfintei Parascheva.
Doar doua cereri din totalul de 17 depuse la Prefectura Olt pentru despagubiri din partea statului fata de expropriatii din Cadrilater si Basarabia au fost aprobate de comisia judeteana.
In sedinta ordinara din luna noiembrie a anului trecut, patru consilieri locali, Ovidiu Ghita, Marian Boroiu, Ion Petcu si Florian Marin, au fost exclusi din randurile Consiliului Local Mangalia, pentru simplul motiv ca au abandonat randurile PSD-ului.
Marian Boroiu, Ovidiu Ghita, Ion Petcu si Florian Marin au fost exclusi din randurile Consiliului Local Mangalia in sedinta ordinara din luna noiembrie a anului trecut, pentru simplul motiv ca au abandonat randurile PSD-ului.
In alta ordine de idei, Ovidiu Ghita, vicepresedinte UPSC Mangalia, a declarat, cu privire la situatia tensionata din Consiliul Local Mangalia, care continua sa se deterioreze, ca "in luna ianuarie, din nou, ca si in luna noiembrie, nu s-a tinut sedinta de consiliu local, acest lucru afectand grav activitatea politica si administrativa a orasului.
O mare parte din efectivul Serviciului Politiei Rutiere (SPR) Constanta a renuntat la utilizarea telefoanelor mobile de serviciu in detrimentul statiilor de emisie-receptie (foto).
Rubrica este intitulata "De la prima ora, la ultima ora".
Vadim, abandonat de avocat in mijlocul proceselor Avocatul lui Corneliu Vadim Tudor dintr-o serie de procese grele aflate pe rol, Ion Ghita, anunta ca a hotarat sa renunte la reprezentarea acestuia, o decizie cu atat mai socanta cu cat este motivata politic, prin jocurile oculte pe care le-ar face liderul PRM.
Senatorii din Comisia juridica au adoptat, in acest sens, un raport de respingere la propunerea legislativa privind prevenirea violentei si abuzurilor sexuale asupra minorului, singurul vot in favoarea adoptarii proiectului apartinand senatorului PDL Iulian Urban.
google-analytics.com