Cautare

1555 de rezultate pentru "ghita munteanu la pro tv" (3.54 secunde)
Fostul sef al Directiei Silvice Iasi in perioada guvernarii Nastase, Florian Munteanu, va prelua functia de director general al Regiei Nationale a Padurilor Romsilva, a declarat marti agentiei Mediafax, ministrul Agriculturii, Ilie Sarbu.
Speriati de bumerangul electoral al masurilor de austeritate propuse de Guvern, o buna parte din ei precum deputatii Ioan Munteanu (el insusi vicepresdinte al UNPR), Culita Tarata si Emil Bostan sunt decisi sa voteze motiunea de cenzura. ... La 31 decembrie 2010!
Partidul Popular va fi surpriza alegerilor parlamentare iar formatiunea politica are toate sansele sa acceada in Parlament, la alegerile din 9 decembrie, a declarat, joi, deputatul PSD Ioan Munteanu.
Modificarile care vor fi aduse legii pietei de capital ar trebui sa prevada ca un procentaj de 20% din actiunile Bursei de Valori Bucuresti (BVB), atunci cind aceasta institutie se va transforma in societate pe actiuni, sa poata fi achizitionat de cele cinci societati de investitii financiare (SIF), a declarat Viorel Munteanu, director in cadrul societatii Muntenia Invest, care administreaza SIF Muntenia.
Asta pentru ca la adunarea generala a salariatilor, care a avut loc saptamina trecuta, s-a luat decizia ca sindicatul Romplas sa declanseze conflictul de interese daca administratia societatii nu raspunde pozitiv la cererile liderilor de sindicat facute in cadrul negocierilor purtate pe marginea contractul colectiv de munca pe unitate pe 2006-2007.
Aici intervine inovatia Tefal - Optigrill este prevazut cu sase programe automate pentru pentru burger, pui, sandwich, carnati, carne rosie sau peste, un program pentru decongelare si un mod manual cu patru setari diferite de temperatura - de la nivelul I, Mentinere la cald pana la nivelul 4, Gratar bine facut, intre 110 si 275 grade Celsius.
Gorjenii au aliniat la startul acestui sezon cea mai "cruda" ... Dinamo Bucuresti a strans cele mai multe puncte in 19 etape (43) si vine sambata, la Targu Jiu, din postura de lider al Ligii 1.
Gazda evenimentului a fost si la aceasta editie, Geanina Ilies.
Interviu cu Ion Iliescu, despre violentele din Piata Universitatii din iunie 1990 Reproducem cateva fragmente din interviul luat fostului presedinte Ion Iliescu de un jurnalist de la Adevarul (in stilul unui procuror-anchetator), in mai 2010.
Dorinel Munteanu stie cine ar fi avut loc din actuala nationala in Generatia de Aur Dorinel Munteanu a intrat in direct prin telefon in emisiunea Sport Center, de la Telekom Sport, si a vorbit despre Ladislau Boloni, cel care este in discutii sa preia nationala.
Cele mai credibile dintre acestea, care au experienta în industria aeronautica, sunt companii straine, cunoscute deja la nivel international. ... Altul este concernul italian Alenia Aeronautica - participant la proiectul Eurofighter Typhoon, cel mai avansat avion multirol european.
Cele mai credibile dintre acestea, care au experienta în industria aeronautica, sunt companii straine, cunoscute deja la nivel international. ... Altul este concernul italian Alenia Aeronautica - participant la proiectul Eurofighter Typhoon, cel mai avansat avion multirol european.
Pentru ca vechiul presedinte a asistat la parada de la Bucuresti (alaturi - e un fel de a spune - de premier), iar cel nou la Alba Iulia - Vremea proasta a scurtat parada din Bucuresti, eliminand demonstratiile aeriene - Au fost asteptate cu nerabdare rezultatele din Moldova, primele vesti dand drept castigatoare stanga, cu Partidul Socialist in frunte.
Declaratia a fost facuta ieri de ministrul delegat pentru relatia cu parlamentul, penelistul Mihai Voicu, la o dezbatere a Asociatiei Pro Democratia, organizata la Craiova. ... votul uninominal este singurul care ar putea duce la improspatarea clasei politice si la o mai mare responsabilizare a politicienilor fata de alegatori.
Biroul Electoral Central a respins o solicitare a Asociatiei Pro Democratia privind folosirea urnei mobile doar daca alegatorul poate demonstra cu acte ca este netransportabil, precum si cererea de infiintare a unor sectii speciale pentru cei care voteaza in afara localitatii de domiciliu.
Aproximativ 3.000 de persoane au participat, vineri seara, in cartierul Ostroveni al orasului Ramnicu Valcea, la mitingul organizat pentru sustinerea presedintele suspendat, Traian Basescu.
Odata cu apropierea alegerilor electorale locale Asociatia Pro Democratia semnaleaza o serie de posibile nereguli, suspiciuni de mita electorala sau de cumparare a voturilor. ... Directorul adjunct al Asociatiei Pro Democratia, Laura Radulescu, a declarat la BBC ca sesizarile sunt facute in doua moduri.
Desi Sindicatul National al Politistilor si Vamesilor "Pro Lex", filiala Dolj, conta pe aproximativ 600 de politisti pentru miscarea de protest organizata ieri, numai aproape 100 de agenti si ofiteri din Dolj si Olt s-au prezentat la ora 10.00 in Piata "Mihai Viteazul" din Craiova.
Aceasta este concluzia analistilor Deutsche Welle, intr-un material difuzat ieri, in care se mai profeteste o modificare a pro-americanismului, asa cum s-a manifestat el in tara noastra.
Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, invitat duminica la "Dupa 20 de ani", la Pro TV Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, este invitatul editiei de duminica a emisiunii "Dupa 20 de ani", difuzata de Pro TV in direct de la ora 10.00 si inca jumatate de ora e site-urile Gandul.info si StirileProTV.ro.
google-analytics.com