Cautare

1557 de rezultate pentru "ghita munteanu la pro tv" (4.00 secunde)
Acuzatii fara precedent la adresa lui Traian Basescu: ... Gabriel Zamfirescu) Acuzatii extrem de grave la adresa fostului presedinte, Traian Basescu.
Punctul nostru slab a fost Mihaela Buzarnescu, mentinuta in echipa, desi nu mai castigase un meci de o jumatate de an - Mircea Lucescu a fost demis de la carma nationalei turce, dupa ce a retrogradat-o in grupa a 3-a Ligii Natiunilor.
Uniunea Populara Social Crestina si-a infiintat, la Mangalia, filiala locala. ... Constantin Podgoreanu, iar vicepresedinti Ovidiu Ghita si Lucian Faliboga. ... Acesti mutanti au un singur scop, jaful si mentinerea la putere.
Ca la gradina zoologica. ... In mod evident, asistam la o depreciere a actului de presa, dintr-o continua campanie. ... Cum vedeti noul proiect de la Realitatea TV, cu Sebastian Ghita in postura managerului? ... Aveti o explicatie pentru faptul ca SOV a renuntat la Realitatea? ... N-a renuntat la nimic.
Ca partener al lui Crin Antonescu, cum vedeti ultimele acuze lansate de domnia sa la adresa unor jurnalisti? ... Daca va referiti la nemultumirea pe care noi o avem fata de televiziunea publica, este perfecta intemeiata pe cifre.
KLEM URECHEAT LA MAE. Melescanu l-a chematpe Klemm la raport sa-l traga de urechi si i-a cerut sa se comporte ca un ambasador nu ca o Vuvuzea din Presa.
Sorin Ovidiu Vantu a facut cunoscuta intentia de a se debarasa de postul de televiziune Realitatea TV, care, oricum, nu ii mai poate fi de folos in conjunctura actuala.
Sebastian Ghita, managerul Realitatea TV, a declarat pentru agentia Mediafax ca ii este rusine de ceea ce se intampla in prezent la Realitatea TV, precizand ca situatia este dificila, dar spera ca se va rezolva amiabil sau apeland la institutiile statului si la justitie.
Campionului nostru Daniel Ghita i s-au alaturat in Glory, in lupta pentru un loc in primii 10 si pentru glorie, alte cateva nume din sportul romanesc:
Te invitam la restaurant... ... Proiectul a avut evenimentul de lansare joi seara la restaurantul Casa Vernescu. ... La final toti invitatii au primit vouchere de cumparaturi, in valoare de 100 lei, din partea companiei Guban. Patru invitati au reusit un adevarat maraton al servirii la mese:
Doru Buscu) In noaptea alegerilor din decembrie 2009, la un ceas de topaiala lui Geoana, Kovesi il intreaba pe Andronic: - Cum ii potolim pe astia de la Realitatea?. Realitatea TV, trebuie amintit, il ataca pe Basescu pentru ca Basescu sa nu ajunga presedinte.
Pornind de la ideea ca zona Olteniei are potential turistic foarte mare, neexploatat insa, reprezentantii patronatelor au decis sa sprijine acest domeniu.
Cristian Tabara este directorul Departamentului Film din TVR, el fiind declarat admis la un concurs organizat luni de Televiziunea Publica, potrivit unui anunt postat pe site-ul TVR. ... Potrivit lui Cristian Tabara, noua functie la TVR reprezinta "o etapa fireasca" in cariera sa.
20 de ani de ziare - intre idealismul dat de libertate si afacere, in capitalism Conform cercetatorilor si teoreticienilor din domeniulmass-media, in primii doi ani de la disolutia regimului comunist,s-a produs o explozie mediatica, marcata de multiplicarea rapidaa ziarelor si revistelor, in paralel cu reconvertirea publicatiilordeja existente.
Cristian Delcea) Cristian Popescu este considerat cel mai mare poet roman de la Nichita Stanescu incoace. ... A murit in urma cu exact doua decenii, la 36 de ani. Scurta lui viata a fost o poezie de la un capat la altul.
Secretarul Camerei, Ioan Munteanu, a precizat ca cele 76 de proiecte de lege trebuie adoptate de plen in urmatoarele doua saptamani, avand in vedere ca pe ordinea de zi figureaza numai proiecte de lege respinse de comisii.
Anuntul a fost facut ieri de secretarul Camerei, Ioan Munteanu. Munteanu (PSD) a spus ca nu s-a luat in discutie termenul in care va fi numit un alt director al SIE si a aratat ca in lege nu se fac precizari in acest sens.
PC a depus ieri la Birourile Permanente ale Camerelor Parlamentului o solicitare pentru convocarea unei sesiuni extraordinare in care sa se dezbata legea privind introducerea votului uninominal. Solicitarea deputatilor PC nu se poate realiza, conform Constitutiei si Regulamentului Camerei, a declarat secretarul Camerei Ioan Munteanu (PSD).
Deputatul PD de Covasna Petre Strachinaru s-a aratat indignat de rezultatul desfasurarii concursului pentru postul de subprefect al judetului Covasna, concurs pe care, singurul candidat, Codrin Munteanu, preferat de PD, nu a reusit sa-l treaca.
Organizatia de la Neamt a PSD se declara impotriva aliantei incheiaet de conducerea social-democratilor cu conservatorii. Potrivit deputatului Ioan Munteanu, fost presedinte al filialei, social-democratii nemteni sunt dispusi se supuna deciziei luate la Bucuresti, in conformitate cu principiul "minoritatea se supune majoritatii".
google-analytics.com