Cautare

1557 de rezultate pentru "ghita munteanu la pro tv" (2.80 secunde)
Emil Hurezeanu, Mihai Tatulici, Corina Dragotescu si Roxana Niculescu fac parte din Consiliul editorial al Realitatea Media, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX de Sebastian Ghita, reprezentantul Asesoft la Realitatea Media.
"Zilele Municipiului Constanta", o sarbatoare pentru care de la bugetul local a fost alocata suma de 3 miliarde si jumatate de lei, are in acest an o oferta variata - spectacole in Portul Tomis, artisti, colocvii tomitane, activitati sportive, iar ca noutate - fanfara armatei militare din Turcia.
Ana Munteanu, Andrada Cretu, Meriam Jane Ndubuisi si Zsuszana Cerveni au concurat pentru marele premiu. Castigatoarea sezonului 7 Vocea Romaniei - marele premiu de 100.000 de euro - este Ana Munteanu. Concurenta lui Smiley la Vocea Romaniei 2017, Ana Munteanu are 16 ani, este din Chisinau.
Bogdan Tiberiu Iacob) Scriam acum citeva luni ca prin nominalizarea lui MRU la guvern, SIE a luat un avans spectaculos in fata marelui rival SRI, iar serviciul pastorit de Maior nu a intirziat sa dea anumite semnale de nemultumire.
Visam la propriul salon de acum 15 ani, de când eram înca în scoala si am început sa profesez ca si cosmeticiana", a spus Monica Ghita, administratoarea firmei Wake-up and Make-up SRL (Monique Salon).
Jurnalistii Deutsche Welle analizeaza ultimele evenimente din Romania si arata cum a jucat SRI in dosarul Ponta-Ghita. Dosarul Ponta-Ghita-Blair a devenit notoriu. ... Una in stare sa-i creasca amicului politic al lui Ghita actiunile la bursa popularitatii romanesti. Pana aici, atacul la marea coruptie.
• Sondajul de opinie s-a desfasurat la nivel national, intre 1-10 octombrie, pe un esantion de 1102 respondenti cu varste de 18 ani si peste, prin interviuri fata in fata.
Gabriela Antoniu) Fostul premier Victor Ponta prezinta pe pagina sa de Facebook ceea ce numeste ADEVARUL DESPRE SCANDALUL BLAIR, SITUATIA ASA CUM A FOST IN REALITATE, dupa ce judecatorii de la instanta suprema au decis sa-i ridice interdictia de a vorbi in public despre acuzatiile aduse de procurorii DNA Ploiesti.
Ghita a incercat fraudulos sa foloseasca Realitatea pentru a-si face propriul post TV Elan Schwartzenberg, proprietarul Realitatea, a anuntat vineri ca avocatii lui depun "multiple plangeri penale" la adresa lui Sebastian Ghita, care a incercat "fraudulos" sa utilizeze angajatii, sigla, licenta, studiourile si echipamentele Realitatii "pentru a naste fara niciun drept" alt post TV.
O noua "afacere" politico-economica a regimului Basescu Cumpararea Oltchim, alta cacealma a la Dan Diaconescu Castigarea de catre Dan Diaconescu a licitatiei pentru actiunile detinute de stat la Oltchim reprezinta punctul culminant al unui scenariu politic - cu implicatii economice imprevizibile - pus la cale de oamenii regimului Basescu in tentativa de a reduce forta electorala a USL.
Deputatul PSD, Sebastian Ghita:
Octavian ANDRONIC) Numaratoarea inversa a zilelor care i-au mai ramas Codrutei Kovesi in fruntea DNA a inceput odata cu confesiunile filmate si difuzate in contumacie de fostul sau partener de sindrofii viticole, Ghita.
In aceasta zi speciala, Pro Tv a fost lider absolut de audienta la nivelul intregii zile, atat pe publicul din mediul urban, cat si pe publicul comercial cu varste cuprinse intre 18-49 de ani.
Deputatul Ion Munteanu a anuntat ca voteaza motiunea de cenzura! Deputatul Ioan Munteanu, vicepresedinte al UNPR, va sustine prin vot motiunea de cenzura initiata de PSD si va vota impotriva reducerii pensiilor si salariilor bugetarilor.
SCANDAL monstru in PNL din cauza lui Marian Munteanu (Autoare:
Moldova si Bulgaria si-au ales presedinti pro-Kremlin, care se alatura liderilor din Ungaria, Serbia, Cehia si Slovacia (Autori:
Topul profiturilor obtinute anul trecut de posturile de televiziune este condus de Pro TV SA, care opereaza televiziunile Pro TV si Acasa, in timp ce campioana pierderilor este Realitatea Media SA, din care fac parte Realitatea TV si Radio Guerrilla.
Huawei a lansat noile modele Mate 10, Mate 10 Pro si Mate 10 Porsche Design, smartphone-urile dotate cu Inteligenta Artificiala, care combina un sistem hardware inovator, procesorul Kirin 970 si noua interfata Huawei, EMUI 8.0.
Ficusul din sediul partidului, cotat cu sanse mai mari decat Marian Munteanu Eroare strategica majora la Partidul Liberal.
rfi.ro Klaus Iohannis se dezice de orice implicare in nominalizarea lui Marian Munteanu (Autor: Alexandra Cruceru, Redactor) Presedintele Klaus Iohannis nu a propus, nu a sustinut si nu a impus conducerii PNL candidatura lui Marian Munteanu la Primaria Generala, transmite Administratia Prezidentiala.
google-analytics.com