Cautare

533 de rezultate pentru "ghita munteanu la etno tv magazin2121121121212 1" (3.59 secunde)
Alexandru CORDOS, senator de Cluj, a sustinut in Senat o declaratie politica intitulata 'Evocarea Dictatului de la Viena tulbura din nou apele in Ardeal', pe care o puteti citi in continuare.
In sondajele PSD, PDL isi mentine primariile mari si Consiliile Judetene Candidatii USL la primariile marilor orase si la presedintiile Consiliilor Judetene detinute deja de PDL nu reusesc sa castige in fata candidatilor PDL-UNPR, desi Uniunea are peste 50% la votul politic in aproape toate judetele, conform sondajelor realizate de PSD luna trecuta.
Lelia MUNTEANU senior editor al ziarului Gandul ) Fireste ca am asteptat cu sufletul la gura "interventia cu romanii". M-am abonat la Revista Jandarmeriei, ca sa inteleg mai bine cuvantul "interventia" (vorbise ca un adevarat sef de dispozitiv). ... Cuvantarea de la intronizarea ministrului de Externe (alo!
Cum voteaza parlamentarii neafiliati la motiunea de cenzura USL, sanse tot mai mari sa demita Guvernul lui Ungureanu Opozitia mai avea nevoie luni de cel putin 9 voturi pentru a trece motiunea de cenzura, iar sansele de a atrage aceste voturi sunt tot mai mari date fiind dezertarile din PDL, care continua si astazi.
MIRUNA MUNTEANU) A cazut Opozitia intr-o capcana preluand puterea in ceasul al douasprezecelea al ciclului electoral? ... Exista chiar voci care sustin ca marea schimbare de la Palatul Victoria a fost planuita in laboratoarele de la Cotroceni, ca ultim colac de salvare pentru partidul prezidential.
Lelia MUNTEANU) Sa iei in piept valul de ura populara in campania pentru referendum - iata o incercare disperata, la care doar Traian Basescu s-ar fi putut incumeta. Are nevoie de un surfboard solid - PDL ii va pune la dispozitie masinaria de vot.
Adi Despot, Tudor Chirila, Moise Guran, Lucian Mandruta, Laura Stefan, Andi Moisescu, Vlad Craioveanu, Erwin Albu, Marian Munteanu, politistul Godina, Alin Dinca, Vlad Petreanu, Nicusor Dan, Florin Chilian intr-un articol de astazi dimineata (n.a.
Si o forma de masochism international - uitati-va la noi, avem cel mai mare numar de corupti, uitati-va la noi si premiati-ne, avem cele mai multe prostituate in Occident, avem cele mai tari imagini cu copii de romi pe gropile de gunoi, avem zilnic batai intre clanurile rome.
Liderul partidului Alianta Noastra Romania, Marian Munteanu, a transmis un mesaj de felicitare noului sef de la Casa Alba, iar pentru viitor spera la o dezvoltare importanta in ceea ce priveste parteneriatul strategic dintre SUA si Romania. Iata comunicatul transmis Marian Munteanu, liderul Aliata Noastra Romania:
Ramane de vazut daca si cand fabrica de la Craiova va fi preluata de un investitor privat. Pana atunci insa dealerii cred ca stabilitatea oferita de stat va duce la o crestere a vanzarilor, in timp ce clientii sunt de parere ca pretul masinilor pe piata va mai scadea.
Fabrica mai are de produs 2.500 de autoturisme Matiz, iar procesul se va încheia la sfârsitul lui aprilie, începutul lunii mai. ... La Daewoo, muncitorii trag tare sa produca ultimele autoturisme marca Matiz "made in Craiova".
*Hotelierii considera nejustificata cresterea taxei de sedere la 0,5% Federatia Patronilor Bihor a organizat, ieri dupa-masa, in Sala Traian Mosoiu din cadrul Primariei Oradea, o intalnire intre reprezentantii societatilor hoteliere si cei ai administratiei locale.
Am facut eforturi deosebite, mai ales financiare, pentru ca au fost restante mari", a afirmat Florian Munteanu, directorul general al Romsilva.
Lelia Munteanu (foto) publica in Gandul articolul POTEMKINIADA LUI BOK, pe care il puteti citi in continuare. ... De fiecare data cand se duce la cumparaturi, Traian Basescu mai scrie o fila de istorie. ... Acum l-au legat la un ochi si i-au pus in mana o balanta.
Oana Zamfir, realizatoarea emisiunii "Romania 24", il avea un direct prin telefon pe Marian Munteanu, fostul lider al studentilor in timpul Mineriadei din 1990. ... Dupa un moment de tacere, Marian Munteanu a raspuns ironic, razand:
Dinamo s-a calificat in finala cu Rapid Dinamo s-a calificat in finala Cupei Romaniei, desi a pierdut meciul de la Medias, scor 1-2 cu Gaz Metan, in mansa a doua din semifinalele competitiei. "Cainii" au castigat cu 1-0 in tur.
Chiajna - Dinamo 1-3. "Cainii" au revenit pe locul 2 in clasament Dinamo a trecut mai usor decat se astepta de "hopul" numit Concordia, chiar la Chiajna: 3-1 (1-0). ... Succesul readuce pe Dinamo pe locul 2, la 3 puncte de liderul CFR Cluj, si la egalitate cu Steaua.
Handbalista, care a contribuit decisiv la salvarea echipei SCM Craiova de la retrogradare, a anuntat conducerea clubului sa nu mai conteze pe ea in sezonul viitor deoarece va deveni mamica Roxana Han, centrul echipei feminine de handbal SCM Craiova, a anuntat conducerea clubului sa nu conteze pe ea in sezonul viitor deoarece a aflat ca este insarcinata.
Dinamo a facut scor cu Lech Poznan Dinamo Bucuresti a debutat cu o victorie in cantonamentul din Marbella, trupa antrenata de Cornel Talnar impunandu-se, cu 3-1, impotriva lui Lech Poznan.
Al cincilea duel in iarba Prima reprezentativa tricolora s-a confruntat doar de patru ori pana in prezent cu cea similara a Insulelor Feroe, bilantul fiind unul suta la suta favorabil nationalei noastre, toate jocurile directe avand caracter oficial (calificari pentru turnee finale de CM sau CE). ... Munteanu - C.
google-analytics.com