Cautare

531 de rezultate pentru "ghita munteanu la etno tv magazin2121121121212 1" (3.24 secunde)
Conform cercetatorilor si teoreticienilor din domeniul mass-media, in primii doi ani de la disolutia regimului comunist, s-a produs o "explozie mediatica", marcata de multiplicarea rapida a ziarelor si revistelor, in paralel cu reconvertirea publicatiilor deja existente.
35, referitoare la aprobarea regulamentului-cadru de organizare si functionare a consiliilor.
Secretarul Camerei Deputatilor, pesedistul Ioan Munteanu, a apreciat ca prezenta deputatilor in ziua de luni, cand se va dezbate proiectul de lege privind ANI, va fi mai buna decat la sfarsitul saptamanii. ... Pentru ca e mai buna prezenta luni decat joi", a explicat Munteanu.
Secretarul Camerei Deputatilor, Ioan Munteanu, a precizat ca schimbarea celor doi din functii a fost facuta la propunerea secretarului general al Camerei, Georgeta Ionescu, si a fost aprobata de Biroul Permanent cu 5 voturi "pentru", 2 abtineri si un vot "impotriva".
Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a decis ieri alocarea a 2.480 de lei din bugetul acestei institutii pentru organizarea unei serbari cu prilejul zilei de 1 Martie, in care copii de la centre de plasament vor oferi martisoare deputatilor-femei.
Alegerea momentului desfasurarii sedintei comune a senatorilor si deputatilor depinde de participarea sau nu a presedintelui Basescu la respectiva sedinta.
Birourile Permanente reunite ale Parlamentului au decis ieri retrimiterea la Comisiile juridice a raportului redactat de acestea cu privire la punctul de vedere al Parlamentului referitor la solicitarea sefului statului de a organiza un referendum pentru introducerea votului uninominal.
Este pentru a treia saptamana consecutiva in care deputatii au program in comisii, secretarul Camerei Deputatilor Ioan Munteanu (PSD) precizand ieri ca peste 110 proiecte de legi au termenul depasit de depunere a rapoartelor din partea comisiilor.
In timpul Conferintei de constituire a Aliantei au existat cateva disensiuni minore cu privire la obiectivele urmarite, dupa ce Dolphi Drimer, copresedinte al Partidului Verde, a afirmat ca AER doreste puterea si accederea in Parlament.
Secretarul Camerei, Ioan Munteanu, a declarat ca, de obicei, Camera Deputatilor avea programata in prima zi din saptamana sedinta in plen, dar din cauza ca pe ordinea de zi sunt numai 15 proiecte de lege, dintre care 13 sunt propuse pentru a fi respinse, deputatii vor lucra doar in comisii.
Deputatii care nu-si vor justifica absenta de la plenul comun de marti sau de miercuri si nu vor prezenta, pana la sfarsitul lunii in curs, o cerere aprobata de liderul de grup si de Biroul Permanent al Camerei, vor fi sanctionati cu neacordarea indemnizatiei pentru sedintele de la care au absentat.
Eduard Finkelstain si-a adjudecat 41,67% dintre voturile valabil exprimate la Tecuci, actualul primar urmand a-l avea contracandidat in turul al doilea pe Vasile Danaila (Partidul Verde), aflat la o distanta apreciabila, cu un procent de 15,71%.
Organizatia PNTCD Bucuresti a anuntat, vineri, ca le-a retras sprijinul politic presedintelui partidului, Marian Milut, prim-vicepresedintelui Aurelian Pavelescu si vicepresedintelui Radu Munteanu, si-l sustine pe Radu Sarbu pentru preluarea conducerii acestei formatiuni politice.
Secretarul Camerei Deputatilor, Ioan Munteanu, a anuntat miercuri ca pentru deputatii PSD Miron Mitrea si Adrian Nastase nu se poate continua urmarirea penala, deoarece a existat cvorum pentru votarea solicitarilor, dar nu s-a intrunit numarul necesar unui aviz favorabil.
La Directia de Munca si Protectie Sociala Constanta, schimbarea ar putea avea loc chiar saptamana viitoare.
Directia de Munca si Protectie Sociala a judetului Constanta are de ieri, 9 aprilie, un nou director executiv, in persoana Valentinei Munteanu (foto), care a fost pana, miercuri, director adjunct la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Constanta.
Marti, 16 iunie, de la ora 18.00, la TVR 1, emisiunea "Atunci si Acum" prezinta o editie speciala dedicata implinirii a 19 ani de la evenimentele din 13 - 15 iunie 1990, care au marcat sfarsitul manifestatiei din Piata Universitatii.
De cand a fost finalizat noul site, am fost sunata de cateva femei abuzate de sotii lor", a declarat, pentru cotidianul "Replica", Valentina Munteanu, directorul-coordonator al institutiei. ... "Noul site este mai atractiv si credem ca fiecare va putea gasi aici informatiile necesare", a mai spus Valentina Munteanu.
Cei doi ar putea ajunge la o intelegere pe o formula Adrian Nastase - presedinte PSD, Cristian Diaconescu - sef al Consiliul National PSD si Miron Mitrea, pentru inceput, functia de lider al grupului parlamentar PSD de la Senat, urmata de preluarea sefiei Camerei Superioare.
'Aflat acum in plina ofensiva impotriva Guvernului Boc si pentru declansarea de anticipate, PSD incearca sa elimine unul cate unul si acele puncte vulnerabile mediatic la alegerile din 2009. ... Dar Munteanu nu avea contracandidat si a trebuit ( deputatul Ioan Munteanu a fost infrant in competitie n.r.).
google-analytics.com