Cautare

533 de rezultate pentru "ghita munteanu la etno tv magazin2121121121212 1" (2.65 secunde)
Tot miercuri seara, Sebastian Ghita, persoana desemnata de Asesoft la Realitatea Media, a declarat pentru MEDIAFAX ca Asesoft a facut o recomandare catre adunarea generala a actionarilor Realitatea Media, ca in cazul in care decide sa nu rezilieze contractul cu Asesoft, sa schimbe CA al Realitatea.
Serban Nicolae despre ancheta privind dezvaluirile lui Ghita.
Potrivit documentelor depuse la sediul Consiliului National al Audiovizualului, acestea se vor numi Sport FM, Etno FM si Meteo TV. ... Detinatoarea licentei audiovizuale pentru postul Etno FM este Etno Radio Media SRL, cu actionari Silviu Prigoana si Manuela Dinu, cu cate 50% din actiuni fiecare.
Hora Mare, de-a lungul editiilor, si-a castigat statutul de unul dintre cele mai bine cotate festivaluri internationale de folclor la nivel national si incepand cu acest an a fost integrat si in circuitul mondial CIOFF (Consiliul International de Organizare al Festivalurilor Folclorice).
Sueta la un sprit de vara. ... Apoi, a trait visul american, la propriu. ... Lui Damian Draghici mai bine i-ai smulge inima din piept decat sa-i iei naiul de la gura.
Mai multi deputati sunt nemultumiti de serviciile restaurantului de la Palatul Parlamentului, considerand ca trebuie sa stea foarte mult la coada pana ajung sa manance.
La Senat s-a inregistrat o demisie rasunatoare: ... Pe de alta parte, parlamentarii UNPR au anuntat ca se vor abtine la votul motiunii de cenzura care va fi depusa de social-democrati dupa angajarea raspunderii Guvernului pe pachetul de legi de austeritate, a anuntat miercuri, vicepresedintele UNPR Ioan Munteanu.
Popescu, despre candidatura lui Marian Munteanu: Cred ca PNL a suferit un accident vascular cerebral Jurnalistul Cristian Tudor Popescu spune ca numirea unui candidat la primarie din caciula este o insulta la adresa electoratului PNL si la adresa bucurestenilor.
O gimnasta nascuta in comuna gorjeana Bustuchin a castigat trei medalii de bronz si una de argint la Campionatele Europene (CE) de la Bruxelles Gimnasta Andreea Munteanu, de 13 ani, a cucerit trei medalii de bronz si una de argint la barna, in finala la individual compus, in competitia destinata junioarelor.
Cel mai de seama nou-venit a fost Ion Ghita, membru al Consiliului de coordonare al sectorului, care si-a explicat gestul prin faptul ca nu este lasat de PSD sa-l iubeasca pe Adrian Nastase "ca om politic".
Ulitele satului Cordau, localitate situata la circa 10 km de Oradea, pareau aproape pustii ieri pe la ora amiezii. ... Abia spre capatul satului, acolo unde traiesc neamurile din familia Opris, trei gospodine discutau, la poarta unei case, despre Gigi Becali care aparuse, seara trecuta, la o emisiune OTV.
Sebastian Ghita, seful RTV, "se da" cu Basescu? ... "patronul postului Romania TV mi-a trimis un email in care imi solicita o discuție!".
(Continuare) "Razboiul fostilor securisti cu societatea este pierdut" • Deputatul PSD Sebastian Ghita este de parere ca fostii securisti, Dan Voiculescu, Ioan Niculae si Sorin Rosca Stanescu au pierdut razboiul cu societatea, dar vor pierde si competitia economica.
Performerii editiei de anul acesta ai Memorialului "Ionel Ghita" la atletism, desfasurat la sfarsitul saptamanii trecute pe stadionul "Ion Oblemenco" din Craiova, au fost Florina Pierdevara (foto), de la CS Universitatea Craiova, si Cezar Bobolicioiu, de la CSM Craiova.
Deutsche Welle, postul de radio finantat de statul german, lanseaza critici serioase la adresa procurorului sef DNA Laura Codruta Kovesi.
Catalin Tolontan critica dur DNA In comunicatul prin care DNA anunta cercetarea lui Victor Ponta pentru ca i-a dat un loc eligibil lui Sebastian Ghita, in schimbul finantarii venirii fostului premier britanic Tony Blair in Romania, procurorii scriu:
Astfel, presedintele Traian Basescu se va adresa astazi, la ora 17.00, Parlamentului cu un mesaj pe probleme actuale legate de politica interna.
Markó a apreciat ca ar fi fost mult mai bine sa fi existat o singura comisie care sa faca raport la acest proiect legislativ, "probabil Comisia pentru drepturile omului".
Prin plecarea Danielei Dragomir de la sefia Directiei pentru Munca si Protectie Sociala (DMPS) Constanta, respectiva institutie a ramas fara director.
Dupa ce timp de mai bine de o luna, Directia de Munca si Protectie Sociala Constanta ramasese fara sef, prin plecarea Danielei Dragomir la Oil Terminal, incepand de azi DMPS are, oficial, un nou director executiv.
google-analytics.com