Cautare

1693 de rezultate pentru "ghita munteanu la etno tv magazin" (2.73 secunde)
Partidul Popular va fi surpriza alegerilor parlamentare iar formatiunea politica are toate sansele sa acceada in Parlament, la alegerile din 9 decembrie, a declarat, joi, deputatul PSD Ioan Munteanu.
Modificarile care vor fi aduse legii pietei de capital ar trebui sa prevada ca un procentaj de 20% din actiunile Bursei de Valori Bucuresti (BVB), atunci cind aceasta institutie se va transforma in societate pe actiuni, sa poata fi achizitionat de cele cinci societati de investitii financiare (SIF), a declarat Viorel Munteanu, director in cadrul societatii Muntenia Invest, care administreaza SIF Muntenia.
Asta pentru ca la adunarea generala a salariatilor, care a avut loc saptamina trecuta, s-a luat decizia ca sindicatul Romplas sa declanseze conflictul de interese daca administratia societatii nu raspunde pozitiv la cererile liderilor de sindicat facute in cadrul negocierilor purtate pe marginea contractul colectiv de munca pe unitate pe 2006-2007.
Aici intervine inovatia Tefal - Optigrill este prevazut cu sase programe automate pentru pentru burger, pui, sandwich, carnati, carne rosie sau peste, un program pentru decongelare si un mod manual cu patru setari diferite de temperatura - de la nivelul I, Mentinere la cald pana la nivelul 4, Gratar bine facut, intre 110 si 275 grade Celsius.
Gorjenii au aliniat la startul acestui sezon cea mai "cruda" ... Dinamo Bucuresti a strans cele mai multe puncte in 19 etape (43) si vine sambata, la Targu Jiu, din postura de lider al Ligii 1.
Gazda evenimentului a fost si la aceasta editie, Geanina Ilies.
Interviu cu Ion Iliescu, despre violentele din Piata Universitatii din iunie 1990 Reproducem cateva fragmente din interviul luat fostului presedinte Ion Iliescu de un jurnalist de la Adevarul (in stilul unui procuror-anchetator), in mai 2010.
Dorinel Munteanu stie cine ar fi avut loc din actuala nationala in Generatia de Aur Dorinel Munteanu a intrat in direct prin telefon in emisiunea Sport Center, de la Telekom Sport, si a vorbit despre Ladislau Boloni, cel care este in discutii sa preia nationala.
Reteaua germana de magazine de tip discount Plus a deschis miercuri la Baia Mare cel de-al 65-lea magazin din Romania, in urma unei investitii estimate la circa 1,5 milioane de euro, a anuntat compania.
Astazi, real, - Hypermarket Romania a organizat conferinta de presa legata de inaugurarea celui de-al 22-lea magazin din reteaua sa, in cadrul AFI PALACE Cotroceni, investitie ce se ridica la suma de 23,4 milioane de euro.
La etajul 1 al centrului comercial COCOR s-a deschis primul magazin multibrand pentru rochii de mireasa, Boutique d‘E-mariage.
O data cu raspandirea calculatorului si cu inmultirea numarului de utilizatori, traficul pe internet este in crestere, deci si perspectivele pentru un magazin on line sunt din ce in ce mai mari.
Carrefour Romania lanseaza astazi, 5 decembrie, aplicatia pentru telefoane mobile, oferind clientilor sai posibilitatea de a fi in permanenta la curent cu ultimele oferte si servicii ale magazinelor sale. ... vizualizarea in timp real a cataloagelor Carrefour Romania pentru toate formatele de magazin:
Printul Paul de Romania si Printesa Lia au participat recent la inaugurarea primului magazin alimentar construit din gheata, Profi Ice Store, in Piata George Enescu din Capitala.
Recent, intr-un cadru relaxat si nonconformist, a avut loc evenimentul de lansare a primului magazin Maressia in Bucuresti by Alina Marica, in prezenta reprezentantilor mass-media si a mai multor persoane publice importante, printre care Catinca Roman, Navi, Florin Burescu, Andrei Neagu, Jezebel si altii.
In plus, anul acesta, s-au alaturat concursului si scolile din orasul Piatra-Neamt, unde s-a deschis cel mai nou magazin al companiei, dar si scolile din proximitatea celor mai noi hipermarkeuri Carrefour din Bucuresti, Veranda " zona Piata Bucur Obor si ParkLake " zona Vitan.
La Editura Humanitas a aparut o editie noua, cartonata si ilustrata a cartii lui Gheorghe Florescu, Confesiunile unui cafegiu, 520 pagini.
Mi-a schimbat viata in bine, la toate nivelele, mai ales la nivel emotional si spiritual. ... - Cant de la varsta de un an. Muzica mea a dus la atrofierea urechilor parintilor mei iubiti. ... Am cantat apoi prin parcuri, la metrou, la scoala, politie, facultate, Guvern.
SRI a devenit principala amenintare la adresa securitatii nationale! Este iesit de sub orice fel de control, detine sume uriase de bani, controleaza toate institutiile statului, pana la cea mai marunta, este supradimensionat si creste permanent in dimensiuni si putere.
Cele mai credibile dintre acestea, care au experienta în industria aeronautica, sunt companii straine, cunoscute deja la nivel international. ... Altul este concernul italian Alenia Aeronautica - participant la proiectul Eurofighter Typhoon, cel mai avansat avion multirol european.
google-analytics.com