Cautare

139 de rezultate pentru "geologie" (7.30 secunde)
Oscar Edelstein a participat recent la expozitia de cristale si bijuterii de cristale organizata in curtea Muzeului National de Geologie.
Anamaria Vidu a participat la expozitia de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie. "Am adus multe noutati in materie de pietre:
Iulian si Carmen Bere au descoperit gustul targurilor de cristale si bijuterii de cristale relativ recent si acum ii puteti intalni constant la Muzeul National de Geologie, in fiecare luna.
Nina Turcan si una dintre fiicele ei, Cristina Avram, au participat recent la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie.
Oscar Edelstein a participat recent la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie cu:
Rodica Florea a participat recent la expozitia de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie. "La ultima editie a targului de cristale au mers bine cristalele mari, intre 10 - 20 kilograme si pomisorii bonsai.
Dana Maratas expune zilele acestea la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie.
Cristina Barbos de la Energetik Shop(magazin online de bijuterii, cristale si remedii feng shui) a participat recent la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie.
Cristina Barbos a participat la targul de cristale de la Muzeul National de Geologie impreuna cu fiica sa, Cristina Annelise.
Oscar Edelstein, o prezenta constanta a targurilor de cristale, a participat recent la targul de cristale si bijuterii de cristale organizat in curtea Muzeului National de Geologie.
Anamaria Vidu si Vali Panduru au participat recent la expozitia de cristale si bijuterii de cristale organizata in curtea Muzeului National de Geologie.
Oscar Edelstein participa zilele acestea la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie, cu diverse noutati:
Carmen si Iulia Bere participa zilele acestea la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie.
Andrei Costin Victor, de profesie geolog, participa la toate targurile de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie.
Carmen David participa zilele acestea, mai precis inclusiv pana duminica, 4 august, la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie.
Deschisa publicului in intervalul orar 10.00-19.00, cand bunul gust va invada Casa de Cultura a Sindicatelor din Oradea, manifestarea reuneste peste 35 de expozanti pasionati de geologie, mineralogie.
Emil Spiac din Arad a participat la expozitia de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie cu:
Manu Nasiri a participat recent la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie. "Am avut doua mese la editia asta!
Carmen Bere a adus la expozitia de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie: pietre de la targul din Franta, din luna iulie, azurit, lemn pietrificat, amestist cactus, dar si pietre romanesti, cercei din sodalit, howlit - la 15 RON.
Angela Marincea a participat recent la expozitia de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie. "S-au dat bine colierele din chihlimbar baltic cu argint - intre 500 - 600 RON, jaspurile de toate felurile, animalutele din cuarturi de tot felul, aragonitele.
google-analytics.com