Cautare

139 de rezultate pentru "geologie" (2.70 secunde)
1.03 Concert Daddy G & Waldeck (Arenele Romane, Bucuresti) 2.03 Concert Kitaro (Sala Palatului, Bucuresti) 2.03 Decernarea premiilor Oscar (Beverly Hills) 27.02-2.03 Targul Martisorului (MŢR, Bucuresti) 26.02-9.03 Targul de cristale de Martisor (Muzeul National de Geologie, Bucuresti) 1-2.03 Conferinta internationala "Europa 2014:
Urmatorul targ la care va fi prezent Andrei Costin Victor va fi de Florii, la Muzeul National de Geologie. De ceva vreme, Andrei Costin Victor corecteaza revista "Cristale si pietre" de la De Agostini (ajunsa acum la numarul 85).
Ca noutati, Karmen Vlad a adus la targul de cristale si bijuterii de cristale organizat in curtea Muzeului National de Geologie, de Martisor, pirita, spinel negru, pentru protectie, si pirita.
Sotii Mihaela si Costel Covaci au venit la targul de cristale si bijuterii de cristale organizat de Martisor, in curtea Muzeului National de Geologie, cu:
Ionut Ciocan a venit la targul de cristale de la Muzeul de Geologie cu cristale de Romania facute de el, dar si cu piramide facute cu rasina (care se numesc orgoniti) dar si care au cristale adunate care au si cristale adunate.
Alain Salvador a venit la targul de cristale din curtea Muzeului National de Geologie cu: safire, rodocrozit, larimar, piatra 2 key, agat de Botswana, shatukit, labradorit, piatra lunii, unele sunt din India, unele din Africa, ne-a spus Alain Salvador.
Maxim Hiruta din Sangeorz-Bai a participat recent la targul de cristale si bijuterii de cristale din curtea Muzeului National de Geologie si va fi prezent si la targul de Florii.
Am venit cu spinel, granat, cercei de lapis lazuli, cercei si pandantive din sodalit, fosile, chihlimar, ne-a spus Andrei Costin Victor in curtea Muzeului Taranului Roman. Si sotia lui, care este tot geolog, participa in acest week-end la targul din curtea Muzeului de Geologie
Angela Marincea a fost prezenta recent la targul de cristale din curtea Muzeului de Geologie. Turmalina, topazul, anetistul, larimarul, serafinitul, rubinul, care este piatra anului, se cauta foarte mult.
Sotii Mihaela si Codtrl Covaci au venit recent la targul de cristale din curtea Muzeului de Geologie.
Am adus la targul de cristale de la Muzeul National de Geologie piatra lunii, varietatea labradorit, lapis lazuli, pirita bruta, scoica paua, jasp boble-be, care este nou, opal roz, agata, tulit, o piatra din Himalaya si un mangano-calcit, ne-a spus geologul Carmen Andrei.
cercei momtati in pietre, taiate acum, cu lizardit, agat, criscocola, aurolit, o piatra din Bielorusia, dar si un set de 4.000 Ron, din moldavit, cu cercei, pandant si inel, ne-a spus Maxim Hiruta, prezent in acest week-and la targul de cristale din curtea Muzelui National de Geologie.
Anamaria Vidu a venit la targul de cristale din curtea Muzeului National de Geologie carneol, bratari de copii din ametist si aventurin, figurine din steatit cu diverse animalute si pasari, bratari din cuart roz, din lapis lazuli, chihlimbar ambra si oua din carneol.Urmatorul targ de cristale este intre 30 iulie si 1 august 2021.
FARCAS) Pe George Parvu, doctor in geologie, din Bucuresti, il cunosc din 2015 si nu am motive sa ma indoiesc de sinceritatea lui.
Fostul sef al statului, care la acea vreme era decan al Facultatii de Geologie de la Universitatea Bucuresti, a semnalat anchetatorilor mai multe abuzuri si distrugeri facute de mineri.
El vrea 100.000 de euro pentru ca a fost exmatriculat din facultate, in 1959, de la Institutul de Petrol si Gaze - Facultatea de Geologie Bucuresti, 408.000 de euro pentru cele 408 zile petrecute in inchisoare si 240.000 de euro pentru ca a fost urmarit de Securitate, intre 1959 si 1989.
Problema disparitiei USL, chiar in lipsa tensiunilor de azi, e oricum o chestiune de timp, doar nu vorbim despre o constructie eterna, subiectul e o jucarie a politicii, nu despre geologie.
"Nu avem cunostinte ca, la nivel mondial, sa mai exista o instalatie de genul acesta si nici un ingrasamant pe baza de praf de carbune", a spus Vasile Oprea Scortariu, seful Biroului Geologie si Topografie din cadrul Societatii Nationale a Lignitului din Oltenia (SNLO), care a avut un rol important in proiectarea si executarea instalatiei.
9 martie 1967) este de profesie inginera geolog (absolventa a Facultatii de Geologie si Geofizica, Universitatea Bucuresti, 1990) si este, din 2007, doctorand al Universitatii Tehnice de Constructii din Bucuresti.
Nicolas Steno (initial Niels Stensen - latinizat la Nicolaus Steno) a fost un pionier danez atat in anatomie cat si in geologie.
google-analytics.com