Cautare

139 de rezultate pentru "geologie" (2.71 secunde)
Maxim Hiruta din Bistrita a participat recent la expozitia de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie cu:
Oscar Edelstein a participat recent la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie cu:
Nina Turcan a participat recent la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie cu:
Rodica Florea si fiul ei, Robert, au participat recent la expozitia de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie, cu:
Urmatorul targ la care ii veti intalni pe cei doi soti va fi in luna iulie, la Muzeul National de Geologie.
Cristina Barbos a participat recent la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie. Cand vine vorba de imaginatie, romanul e foarte inventiv!
Manu Nasiri, din Iran, care s-a stabilit de multi ani in Romania, participa deseori la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie.
Irina Braileanu a participat recent la expozitia de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie cu:
Jacqueline Niculescu a participat recent la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie.
Pe Irina Braileanu o puteti gasi zilele acestea la targul de cristale si bijuterii de cristale ce are loc in curtea Muzeului National de Geologie.
Maxim Hiruta din Bistrita participa zilele acestea la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie cu multe noutati in domeniu.
Cristina Barbos participa zilele acestea la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie. "Am adus pandante colivii - la 10 RON, inele cu pietre precum coral, aventurin, lapis lazuli, ametist si cuart roz - la 15 RON.
Kato Csaba, inginer geolog, si fiul sau, Kato Csongor din Satu Mare participa zilele acestea la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie.
Maxim Hiruta a participat recent la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie. "Am adus:
Irina Braileanu este o prezenta constanta a targurilor de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie.
Oscar Edelstein a participat recent las targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie cu:
Anamaria Vidu a participat recent la expozitia de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie. "Am adus noutati:
Mihaela Covaci din Baia Mare a venit la expozitia de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie insotita de fiica sa, Adela, pasionata si ea de cristale.
Maria Luiza a adus la expozitia de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie coliere, pandante, cercei si bratara (din Brazilia) - intre 40 - 45 RON, bratari din lapis lazuli - la 30 RON, coliere din seminte de asai - la 15 si 20 RON, cercei din pietre - la 10 RON, sfere pentru masaj si baghete de cuart roz - la 65 RON, set din ametist (cercei, inel, pandant) - la 200 RON, pendule - intre 35 - 45 RON (3 bucati), inele din pietre - la 10 RON, 15 RON si 25 RON.
Anamaria Vidu a participat recent la expozitia de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie, cu noutati in domeniu, precum:
google-analytics.com