Cautare

41 de rezultate pentru "geode gemene" (3.17 secunde)
Rodica Florea a participat recent la targul de terapii complementare de la Sala Dalles, cu bijuterii din cristale, dar si cu geode gemene de ametist, felii de agat, sfere, piramide, pietre brute, zodiace montate pe pietre - intre 7 - 15 RON, sfera de citrin cu ametist - la 1.000 RON.
Chinezii ar fi modificat genetic creierele unor gemene. Lulu si Nana, doua gemene ale caror gene au fost modificate de savantii chinezi inainte de nastere pentru a fi rezistente la HIV, ar beneficia de fapt de un efect secundar neasteptat.
Un episod al serialului se refera la evenimentele din decembrie 1980, de la bazele militare gemene RAF Bentwaters si RAF Woodbridge, din apropierea padurii Rendlesham.
Lucian Croitoru, consilierul guvernatorului Bancii Nationale a Romaniei a declarat ieri ca ajustarea brusca a deficitului de cont curent si riscurile de majorare a deficitului bugetar pot duce la aparitia unor "deficite gemene", in care ambele dezechilibre au valori similare, situatie perceputa negativ de agentiile de rating.
Sub zodia "crizelor gemene", incepe decaderea lumii Daca primele doua razboaie mondiale s-au dus cu arme si s-au soldat cu milioane de morti, se pare ca lumea a mai avansat fata de acum 70 de ani si prefera acest gen de conflicte duse la nivel economic.
Opinii pro si contra Articolele despre subiecte pentru care exista faimoase teorii ale conspiratiei, cum ar fi distrugerea turnurilor gemene, aselenizarea, ori vaccinurile, pot avea zeci de mii de comentarii, cele mai multe fiind dedicate sustinerii sau respingerii acuzatiilor de conspiratie.
Doua surori gemene, cei mai sexy piloti din NASCAR Le cheama Angela si Amber Cope si sunt piloti profesionisti in faimoasa competitie americana de curse, NASCAR.
Pesterile gemene Dintre toate traditiile religioase si povestile asociate Israelului si Ierusalimului, probabil cea mai cunoscuta este legatura cu Hades, Persefona si Demetra. ... Persefona a fost rapita de Hades si dusa in Infern, in "pesterile gemene" din actualul Israel.
ceasuri din felii de agat - la 50 RON, amestit, hematit, geode de citrin, cuart roz, turmalina neagra, roz, verde, varfuri de cuart, agat felii, trandafirul desertului (Sahara) - la 6 RON, aragonit, chakre - la 25 RON bucata.
obiecte din malachit frumoase, aduse din Zair, bufnite din Peru - la 10 RON, pandante din moldavit, agate de Bahia - intre 5 - 15 RON, pandante din rodocrozit - la 150 RON, vase din malachit, pentru bijuterii - la 50 RON si geode mari.
Micul PC are patru intrari USB, procesor AMD Geode, memoria de 256 RAM, upgradabila, pâna la un gigabyte, si accelerator grafic A.I.
Micul device ce poarta marca Raon are tastele montate sub ecran si cântareste doar 460 de grame, informeaza pagina de internet www.hit.ro.În ceea ce priveste datele tehnice, minicalculatorul foloseste un procesor AMD Geode LX 900, care poate functiona la o frecventa de 600 MHz, si o memorie RAM de 512 MB, maximul fiind 1 GB.
Vor putea fi admirate si obiecte de decor din jad, geode de ametist si citrin, flori de mina provenite din Romania.
Mineral Expo va fi deschisa in intervalul orar 11.00 -21.00, cand vizitatorii vor putea admira cristale ca beril, rubin, safir, diamant Herkimer, dioptaz, geode de ametist, citrin sau obiecte de decor din jad.
Cele mai inedite geode de ametist si citrin isi vor face loc printe unicatele in materie de bijuterii - coliere, bratari si cercei din rubin, safir si smarald...
"Vedetele la aceasta expozitie vor fi o pereche de geode de 3 metri inaltime si 800 de kilograme! Vor fi in jur de 1.500 de expozanti", a adaugat acesta.
- Un kilogram de geode de ametist de Uruguay costa intre 15 0 80 de euro. Cele de Brazilia costa intre 3 - 12 euro pe kg.
Autostrada este in zona muntoasa, include doua tuneluri gemene de 5,5 kilometri, si au fost construite 29 de poduri in regiune muntoasa.
S-a intamplat nu mult timp dupa atentatul din 11 septembrie 2001 care a distrus turnurile gemene din New York. In plina zi, S.C.
Muzeul Simu, tihnitul templu-muzeu, s-a prabusit pentru a face loc blocurilor gemene de deasupra magazinului Eva. Carol al II-lea si arhitectii sai planuiau un Bucuresti precum cel dupa care tanjea si Calinescu, criticul literar antebelic:
google-analytics.com