Cautare

102 de rezultate pentru "genti" (4.74 secunde)
Noutatea este ca la standul sau gasiti modele noi de rucsacuri din piele de vita si genti de piele accesorizate cu motive traditionale.
Am adus ca noutati la targul de Sfintii Mihail si Gavriil genti tip rucsac, culoarea maro, dar si gentute mici din piele de vitel, care se pot atasa la curea, in orice imprejurare.
Carpisa, un brand Italian cu o istorie de peste un deceniu, este leader-ul European pe piata de posete, genti si accesorii, cu un numar de peste 600 magazine in intrega lume.
o bucata - 65 RON, doua bucati - 120 RON, pulover - o bucata - 120 RON, doua bucati - 200 RON, genti din piele:
Ramine singur in noapte, cu doua genti si vamesii pe capul lui. Este dimineata cind autocarul opreste in Austria. Benzinariile deja s-au transformat in "autogrill "-uri.
Lollipops Lollipops este o marca de elita pariziana ce prezinta game foarte feminine de accesorii precum posete, genti mici de piele si de calatorie, incaltaminte, curele, palarii, bijuterii, brelocuri si huse pentru I-pod, la un raport pret/calitate excelent.
camasi din bumbac - 60 RON, produse din lana si piele, gentute din piele si lana - intre 40 - 120 RON, genti din bumbac - 40 RON, palarii din piele - intre 100 - 150 RON, bratari din piele - 10 RON, bratari din pietre semipretioase, din ata, macrame si lana - intre 5 - 10 RON, inele cu pietre semipretioase.
De asemenea, gasiti la standul ei si multe bratari din cristale lucrate pe o sarma speciala, care nu oxideaza, si genti hand-made (lucrate tot de Irina).
bluze si fuste din bumbac si matase si genti hand-made pentru toate gusturile (intre sport si elegant), bluze pictate si fulare crosetate.
Acestea au fost accesorizate cu palarii Hatson, pantofi si genti din colectia de toamna-iarna Hispanitas, precum si cu bijuterii pretioase semnate Christina Diamonds.
Gabriela Maltezeanu de la Podoabe Mesesugaresti a venit la targul din curtea MTR cu ii facute de mama ei, Maria, genti crosetate din lycra si bumbac, in diverse culori, la 60 Ron,in fuctie de marime, perne crosetate in diverse culori, brose la 11 ron, cu flori si magneti de frigider inediti.
Dan Turca si Sanziana Turca fac obiecte de cupru - bijuterii de cupru, inele de cupru, iar sotia mea face tricouri pictate, genti pictate, esarfe de matase pictate, la 40 rom, inelele sunt din sarma colorata, cu buline de lemn colorate si inele de cupru.
Am venit la targul de produse traditionala din curtea MTR cu lucruri din piele, genti, coliere, cercei. Preturile la gentile de piele costa 380 ron, gentile mici sunt la 80 ron, din toval, iar bratarile din pile sunt la 25 ron.
- am avut la noi genti frigorifice din panza (made in China), cu insertie de aluminiu intre cele doua panze, in care am pastrat la indemana apa minerala si bauturile racoritoare pe intreg periplul nostru prin Peloponez.
haine, produse cosmetice, genti, dulciuri, tatuaje henna, make-up, produse handmade si vintage si sunt rugati sa afle mai multe detalii la:
haine, produse cosmetice, genti, dulciuri, tatuaje henna, make-up, produse handmade si vintage si sunt rugati sa afle mai multe detalii la:
Ea defileaza zilnic cu genti al caror pret depaseste salariile lunare cumulate de ministru si parlamentar (incasate simultan), total 118 milioane de lei vechi in mana.
"Candidatul nu livreaza alegatorilor idei si modele de comportament, ci saltele, treninguri, ceasuri electronice din plastic, fesuri, fulare, manusi, sorturi pentru gospodine, genti cu rechizite, pantofi, bocanci de iarna (stangul inainte de alegeri si dreptul dupa, numai in caz de castig, altminteri alegatorul ramane doar cu topaiala), godaci, curcani, pui zburati, peste, ulei, zahar, orez (vestitul UZO), pelerinaje la manastiri etc.etc.
erau niste imitatii de genti cu renume international", a incheiat Turcu. La seminar s-a prezentat si o situatie a actiunilor intreprinse de ANV pentru respectarea drepturilor de proprietate intelectuala in perioada ianuarie-septembrie 2004.
Taranii, adica viitorii fermieri, vor avea astfel posibilitatea sa se informeze despre programul in cauza si sa stea de vorba cu promotorii Sapard, echipati cu sepci, tricouri, veste si genti de umar inscriptionate.
google-analytics.com