Cautare

137 de rezultate pentru "genti indiene" (2.86 secunde)
portofele, curele din piele, bratari din piele de diverse modele, genti din piele, borsete din piele, toate facute de firma mea, Canigi.
curele din piele - la 40 - 45 si 50 RON, genti din piele de vita - la 150 RON, 250 RON si 300 RON, opinci din piele, chimire - la 300 RON, articole de vanator precum tocuri de arma - la 150 RON si curele de arma - la 40 RON", ne-a spus Ioan Nistor.
fuste, rochii, veste, genti. Fustele costa 95 RON (pentru adulti) si sunt din bumbac brodat, vestele costa intre 95 RON - 110 RON si gentile costa intre 45 RON - 175 RON (din bumbac, in functie de dimensiune si de cat de mult este lucrata).
fuste, rochii, veste, genti. Fustele costa 95 RON (pentru adulti) si sunt din bumbac brodat, vestele costa intre 95 RON - 110 RON si gentile costa intre 45 RON - 175 RON (din bumbac, in functie de dimensiune si de cat de mult este lucrata).
salopete, geci, genti si balerini din tesatura. In scurt timp, urmeaza sa picteze pe un hanorac. Vom asorta aceste minunate fuste cu tricouri pictate by Ioana Ciobanu si pantofi din editia limitata, colectia premium Take me home by Irka Shoes.
salopete, geci, genti si balerini din tesatura. Minunatele fuste au fost asortate pe manechine expuse la Hellen Concept Store cu tricouri pictate by Ioana Ciobanu si pantofi din editia limitata, colectia premium Take me home by Irka Shoes.
Impreunari indraznete de piele si tull, croset si voal, flori create si pictate manual aplicate pe tinute sau in compozitii care sa alcatuiasca manecile bluzei sau ale rochiei, voal natural cu insertii de catifea cu efect tridimensional, bijuterii facute manual, din piele, cristale, crostet, genti brodate sau pictate manual sau manomecanic, din materiale textile sau din textile combinate cu piele, toate sunt elemente noi si aduc prospetime colectiei.
In aceasta perioada de reduceri masive, Hispanitas a redus preturile atat la incaltamintea de dama si genti cat si la incaltamintea de barbati.
Inspirati de aceasta tendinta, designerii brandului spaniol Hispanitas au creat balerini, sandale, mocasini, stiletto, sneakersi, clutch-uri si genti de mana.
portofele, genti de dama, rame piele, curele din piele, borsete din piele, toate facute de firma sa, Canigi. Aceste portofele sunt lucrate special pentru politisti si nu se comercializeaza decat pentru acestia.
Pe langa piese de imbracaminte, in noua colectie se gasesc o multime de accesorii precum genti si incaltaminte la moda, lenjerie intima si haine pentru copii, totul pentru toata familia!
Poate fi asortata cu genti din piele, ochelari de soare si tocuri. Nu este neaprat nevoie sa le purtati largi, deoarece pot fi modificate pe linia taliei, ne-a spus Inas Abo Altaheen.
Si pentru ca frumusetea sta in detalii, brandul danez de bijuterii si ceasuri Amazing, alaturi de Laura Olaru, designerul din spatele brandului de genti si pantofi cu acelasi nume, au completat tinutele cu cele mai cool accesorii.
La standul meu gasiti obiecte din piele de vita, precum bratari de diferite culori, din piele, portofele din piele - la 5 RON si la 100 RON, genti de piele, cu motive traditionale, curele din piele - la 100 de RON indiferent de model, accesorii diverse precum port telefon, port ochelari, suport pentru chei - intre 30 RON - 50 RON.
portofele, genti de dama, rame piele, curele din piele, borsete din piele, toate facute de firma lui, Canigi. Atelierul este pe Strada Lugoj nr.
La targul de la Muzeul Satului am adus si braie moderne si traditionale, cusme, din miel de astrahan, la 100 RON, genti din piele, pantaloni din piele - la 100 RON.
Aceast este pasionata nu numai de animatie, ci si de personalizat genti din panza sau piele si tricouri cu desene pictate de ea.
portofele, genti de dama, rame piele, curele din piele, borsete din piele, toate facute de firma mea, Canigi. Atelierul este pe Strada Lugoj nr.
Prin tragere la sorti, ZIZIN a oferit zilnic pahare de colectie cu imaginea a 4 personaje antagonice din lumea animala utilizate in conceptul creativ al comunicarii ZIZIN din ultimul an - leoaica versus antilopa, pisica versus catelul - si saptamanal, seturi de genti de aventura, incapatoare pentru EA si practica pentru EL, pentru a le asigura o vacanta echilibrata”.
De asemenea, tot in cadrul acestui Bazar oamenii au putut achizitiona si diverse covoare din Iran, genti traditionale si inele din argint cu diverse pietre", ne-a spus Luminita Spanu, translator/interpret la Ambasada Republicii Islamice Iran.
google-analytics.com