Cautare

137 de rezultate pentru "genti indiene" (7.36 secunde)
Acelasi lucru se intampla si cu articolele de imbracaminte, genti si alte accesorii. Cele mai mari reduceri sunt facute chiar de magazinele care comercializeaza marci cunoscute.
Din categoria produselor de vara la preturi reduse fac parte costumele de dama (de la 60 si peste 200 de lei), tricouri (pornesc de la 10 lei), fuste (25 - 50 de lei), genti din piele (80 - 240 de lei), încaltaminte (de la 70 de lei), pantaloni (de la 15 lei).
Din categoria produselor de vara la preturi reduse fac parte costumele de dama (de la 60 si peste 200 de lei), tricouri (pornesc de la 10 lei), fuste (25 - 50 de lei), genti din piele (80 - 240 de lei), încaltaminte (de la 70 de lei), pantaloni (de la 15 lei).
Cu exceptia brandurilor locale si a celor internationale, nu exista branduri care sa ofere clientelor accesorii - in special genti - din piele naturala, convenabile ca pret, dar si in tendinte," spune Alexandra Popa, concluzionand principalele rezultate ale studiului sau de piata.
A fost intelegator ca invadasem casa cu cabluri si genti pline cu echipamente de televiziune. A asteptat rabdator ca totul sa fie aranjat.
Eponge Fashion Paris vine cu o oferta variata de accesorii (genti, incaltaminte, palarii) si imbracaminte pentru femei si barbati. "Am ales sa deschidem primul magazin Eponge Fashion Paris in COCOR deoarece aici am gasit imbinarea perfecta intre designul avangardist, traditia si istoria modei romanesti.
Societatea care se afla in spatele businessului cu genti a terminat destul de prost ultimul an. Firma in conturile careia se varsau bani incasati din vanzarea accesoriilor are pierderi de peste 86 de mii de lei si datorii de 422.030 de lei.
din Craiova si opt profesori-antrenori au plecat ieri la Herculane pentru un cantonament montan Incarcati cu genti mari, spadasinii chiar cu armele, 40 de elevi sportivi de la Liceul cu Program Sportiv "Petrache Triscu"
aparate foto profesionale, laptop-uri, tablete, casti moto, parfumuri, spray-uri, trepiede, genti, rucsacuri, valize, briceaguri, tirbusoane, umbrele si alte obiecte contondente.
Wirecutter pune accent pe recenziile celor mai bune produse dintr-o paleta larga de categorii, de la telefoane Android la casti Bluetooth sau genti pentru laptopuri.
Purtatori de genti si hamesiti de foame? E plina tara. Si partidele. Daca nu-i vedeti peste tot e treaba voastra, nu a mea.
Gasiti la noi si genti din in pictate - la 15 RON, cutii pictate si tablouri miniaturi mari - la 50 RON, cutii mari pictate, de bijuterii - la 60 RON, cutii mici pictate, de bijuterii - la 40 RON", mai spune Lavinia.
Aici, poti gasi accesorii superbe de la firme renumite precum Adam‘s Shoes (sandale si pantofi), Axel (genti) si Migato (sandale si pantofi).
rochii din in in stil dacic - la 200 RON, replici dupa monede in plastic - la 5 RON, pandantive cu simboluri dacice - la 15 RON, replici in lemn dupa sica - arma dacica, replica din fier pentru falx si sica, magneti - la 5 si la 3 RON, semn de carte - la 3 RON, genti din piele - la 165 RON, tricouri din bumbac inscriptionate cu numele site-ului acestei tabere - la 25 RON, calendare pe 2014 - la 20 RON, inele din cupru cu sticla de murano - la 25 RON.
para din bronz - la 25 RON, halba din ceramica, pentru bere - la 75 RON, halba din sticla - la 35 RON, dar si obiecte din ceramica la 5 RON si la 10 RON, genti din piele de sarpe - la 50 RON (mica) si la 150 RON (mare), sase lingurite - la 60 RON, vaza din ceramica - la 200 RON si tabachera argintata - la 150 RON", ne-a spus Adriana Caba.
linguri, fluiere, oale, scaunase, ii, podoabe, opinci, cergi, scoarte, cosuri de nuiele, cauce, strachini, oale de sarmale, jucarii, icoane, marame, mobilier pictat, genti, blidare, copaite, sararite, lingurare, paretare, stergare, lazi de zestre, catrinte, camasi, fote, zgardane...
Cei care au participat si-au imbogatit garderoba cu haine unicat, accesorii, saluri din casmir si genti din piele. Aman Ralhan, cel care ne uimeste in fiecare an cu produse inedite, spune:
"De la standul meu puteti achizitiona doua costume traditionale autentice, unul din Olt - la 2.000 RON, si unul din Teleorman - la 3.000 RON, gentute tricotate de mine - la 30 - 40 RON, genti hand-made (din materiale reciclate) - intre 50 - 70 RON (detalii despre acestea pe site-ul www.oanaciufu.eu5.org), icoane pictate pe lemn - intre 70 RON - 120 RON.
portofele, genti de dama, rame piele, curele din piele, borsete din piele, toate facute de firma mea, Canigi. Atelierul este pe Strada Lugoj nr.
Designul magazinului este unul foarte modern si are o oferta variata de produse, de la haine pentru femei, barbati copii, pana la lenjerie, articole sport sau alte accesorii precum genti si bijuterii.
google-analytics.com