Cautare

217 de rezultate pentru "galeria point" (2.98 secunde)
Evreii erau vazuti, prin dioptrii diforme, ca promotorii celui mai abject materialism, agenti ai capitalismului spoliator si anarhic, sursa exclusiva a nenorocirilor natiunii germane. In galeria antisemitilor din spatiul german s-au mai ilustrat cu articole, pamflete, discursuri si chiar lucrari cu pretentii stiintifice:
Potrivit aceleiasi surse, atat Vadim, cat si Bandac, s-au aratat "stupefiati" de aparitia textului criticului de arta Andrei Plesu, intitulat "Fragment apocrif dintr-un dialog platonic", prezentat la galeria "Simeza", care ar fi avut "un caracter incitant".
Festivitatile s-au incheiat la sediul Prefecturii Constanta prin dezvelirea plachetei memoriale "Galeria Prefectilor Judetului Constanta", in care stau scrise numele tuturor prefectilor Constantei care s-au succedat din anul 1878 pana astazi.
Institutul Cultural Roman din New York (ICRNY) a deschis, pe 18 iunie, in Galeria Romana din metropola americana, expozitia "Freedom for Lazy People", la care au fost invitati "trei dintre cei mai activi si provocatori street artisti romani", dupa cum sustinea ICRNY.Expozitia a fost criticata in publicatia romaneasca "New York Magazin", printr-un articol semnat de John Gabrian Marinescu, materialul fiind preluat si in presa de la Bucuresti.
Ramane ca la prezidentiale sa ganditi mai bine ca in trecut." Iata cum viata, care e un teatru trist, bate literatura: presedintele-jucator ca personaj desprins parca din galeria teatrului absurd al lui Eugen Ionesco.
In schimb, atunci cand Geoana a vorbit despre "normalizarea" relatiilor externe ale Romaniei cu Rasaritul, din galeria democrat-liberalilor s-a strigat in mod insolent:
Pana sa fumeze pipa pacii cu cine crede de cuviinta, poate Basescu ar trebui sa faca ochii roata prin jur si sa-si scaneze intelept galeria de curteni.
La fel ca Ion Iliescu si Emil Constantinescu, actualul sef al statului va intra in galeria politicienilor cunoscuti, dar, doar atat.
In galeria foto a paginii "Bye Bye Basescu!", puteti gasi o serie de caricaturi si imagini trucate care il infatiseaza pe Traian Basescu in ipostaze "inedite".
Venind din judetul dominat de vicepresedintele PDL Ioan Oltean, deputatul Ioan Botis intra si el in galeria de succes a ministrilor necunoscuti ai noului guvern Boc.
Si eu, de exemplu, am la mine in judet un fruntas pedelist din galeria Pinalti, Falca, Flutur. Pe Florin Popescu, baron cu acte-n regula, tupeist, arogant, dispretuitor - mandria partidului.
Daciana Sarbu a fost prezenta, sambata dimineata, in cartierul sucevean Burdujeni unde social-democratii au organizat o actiune de testare gratuita a glicemiei pentru locuitorii din zona, dupa care, in jurul pranzului a participat la o cafenea politica la Galeria de arta din cadrul Shopping City Center unde au venit peste 200 de membre si simpatizante ale USL.
Nu ratati urmatoarele doua mandate ale mele de presedinte pentru ca nici nu stiti ce pierdeti". Intra in GALERIA DE IMAGINI pentru a vedea instantaneele surprinse de fotoreporterii blitzmagazine.ro la congres.
Si nu-i intamplator ca au sustinut-o spre victorie baietii din galeria alb-albastra. Si-au dat seama ca numai o femeie ca ea poate lupta eficient contra mafiei care le-a retrogradat echipa.
Sub discursul oficial este atasata si galeria foto de la inerventia presedintelui interimar. Administratorii siteului nu au schimbat nici titulatura lui Basescu.
USL a demonstrat ca poate confectiona banere, sepci si tricouri pentru galerie, ca poate mobiliza galeria, ca poate inventa scandari si cantece simpatice la galerie, dar nu e in stare sa castige meciuri.
Galeria foto din Evenimentul Zilei cuprinde 5 fotografii anoste de la Johannesburg, cu Victor Ponta si pe Emil Constantinescu in tribuna stadionului in care a fost organizata ceremonia in memoria fostului presedinte sud-african Nelson Mandela.
Imi aduc aminte, uneori, cu tristete, de felul in care in sediile unor organizatii PSD, in 2006, atunci cand au inceput atacurile mediatice si judiciare impotriva mea, unii lideri au dat jos de pe pereti, din galeria presedintilor de partid, portretul meu.
Probabil, s-o fi inscriind in galeria SUCCESURILOR de trista amintire, mai stii?! Sa admitem, de dragul discutiei, ca cele 194 de voturi, fata de 278 - cate erau necesare pentru trecerea motiunii - nu sunt un insucces.
Numai ca, intre timp, oamenii presedintelui i-ar fi contactat pe Stanescu si Sova convingandu-i sa nu demisioneze din functii, pentru a tine guvernul in sah - La sedinta convocata de Dragnea pentru lamurirea situatiei a fost invitat si Toader, cel aproape remaniat, pentru a lumina asistenta in chestiunile de ordin juridic - Fiind in mana, cum se spune la tenis, presedintele si-a completat galeria refuzurilor de la Guvern cu alte 5 de la Justitie, intre care si propunerea pentru sefia DNA, motivand ca nu este sigur ca acestia n-au fost cumva agenti sub acoperire.
google-analytics.com