Cautare

217 de rezultate pentru "galeria point" (6.18 secunde)
la implinirea a jumatate de secol de activitate continua traditia sustinand vernisajul de la galeria Galateca a pictorului Emil Ciocoiu, expozitie organizata cu ocazia Festivalului International "George Enescu" editia XIX-ea.
"Am vorbit cu galeria. ... Acolo e galeria de la Sud si AISS, aia sunt. Baietii mi-au spus ca vor face un miting de protest impotriva Ministerului Apararii.
nu cumva totul', a declarat Tudor Octavian. Despre Galeria de Arta Vali Irina Ciobanu Galeria de Arta Vali Irina Ciobanu cuprinde tablouri cu teme diverse ca:
http://www.dallesrevolution.ro/ sau pagina de Facebook Galeria Dalles Sala Dalles Bulevardul Nicolae Balcescu, nr. 18 Pentru mai multe info despre eveniment:
"Ce se poarta in sezonul primavara-vara 2015?", iar evenimentul va avea loc in data de 21 mai 2015, la Galeria de Arta Galateca, str.
Palatul Cesianu-Racovita, in Galeria de Arta Artmark, Bucuresti, in cadrul Licitatiei de Valori Traditionale Romanesti (septembrie 2016). ... Palatul Schönbrunn, Sala Palmenhaus, Viena (2015) Galeria de Arta a Institutului Cultural Roman din Roma, la Accademia di Romania (2015).
Recent, in cadrul licitatiei organizate de Artmark s-au remarcat doi artisti descoperiti de Galeria de arta Rotenbergâ€"Uzunov. ... Colectionarii de arta din Romania, America, Dubai, Polonia, Qatar apreciaza lucrarile tinerilor talentati descoperiti de Galeria de arta Rotenbergâ€"Uzunov.
- Orice artist roman care va vrea sa expuna in galeria de Kitsch Art de la etaj este binevenit. Nu exista decat o singura limitare:
Artista portugheza Joana Vasconcelos a vizitat Galeria Europeana si Galeria de Arta Veche Romaneasca de la Muzeul National de Arta al Romaniei, fiind incantata de tapiseria si icoanele romanesti.
De asemenea, Cioroianu a participat, alaturi de presedinte, in toamna lui 2007, la o vizita oficiala la Madrid, ocazie cu care a facut celebrul gest "good point" catre Regele Spaniei, la primirea oficiala.
GRP (acronim de la gross rating point) = procentul de expuneri cumparate ale mesajului la totalul audientei pe canalul media respectiv.
"Bobby" traieste, alaturi de sotia sa cu care este casatorit din 1974, in Eagle Point, Oregon, SUA si este văzut destul de des pe la evenimentele mondene.
In 2006, Parker s-a mutat in Moss Point, la nord de Pascagoula, iar in 2010, a suferit un accident vascular cerebral care l-a limitat fizic.
Potrivit tabloidelor din SUA, cei doi s-au despartit zilele trecute, la o saptamana dupa ce si-au vandut si casa din Bay Point, Biscayne Bay, Miami, pentru 10 milioane de euro.
Nascut intr-o familie care a fost mult timp asociata cu armata si absolvent al Academiei Militare West Point, Twining a ajuns, la sfarsitul carierei sale, presedinte al Statelor Majore Reunite, cea mai inalta functie militara in fortele armate ale SUA, ca si consilier militar principal al unui presedinte al SUA.
Goetz a fost achitat cu usurinta de acuzatiile de atac si tentativa de omor, spune Malcom Gladwell, in lucrarea The Tipping Point.
Gate este termenul utilizat pentru a indica folosirea tractiunii maxime (in cazul lui F-86D aceasta implica folosirea postcombustiei) si deplasarea catre punctul initial [Initial Point] la circa 32.000 picioare [aproximativ 9.700 m, n.m.].
E vreun martor care sa spuna ca eu am spus "Good point" regelui Spaniei? De ce nu mi-ati dat un telefon?
Banca Comerciala Romana (BCR) a depasit pragul de 10.000 de POS (Point of Sales) instalate, potrivit unui comunicat emis ieri de institutia de credit.
Programul Ungaria-Romania va fi implementat printr-un sistem de management comun, coordonat de Autoritatea de Management din Ungaria, cu sprijinul Autoritatii Nationale din Romania, al Secretariatului Tehnic Comun (de la Budapesta si Békéscsaba) si al Info Point-ului (de la Oradea).
google-analytics.com