Cautare

217 de rezultate pentru "galeria point" (2.53 secunde)
- 2008 - Expozitie personala VENETIA, MEMORIA ARTEI, la Institutul Italian de Cultura Vito Grasso Bucuresti - 2008 - Expozitie personala la Galeria Apollo Bucuresti - 2008 - Expozitie personala la Galeria Artelor, Cercul Militar National Bucuresti - 2010 - Expozitie personala la Galeria Uzinexport si lansare Album Teodor Raducan - 2012 - Expozitia SCAR GRAFICA IN PICTURA ROMANEASCA, Muzeul National Cotroceni - 2014 - Expozitia SCAR PORTRETUL IN PICTURA ROMANEASCA, Muzeul National Cotroceni - 2014 - Expozitie personala retrospectiva de pictura DE LA NATURA LA CONCEPT, la Muzeul National al Taranului Roman - 2015 - Expozitie de grup la U Art Gallery (Uzinexport) Bucuresti - 2015 - Expozitie personala APROAPE DE SOARE la U Art Gallery (Uzinexport) - 2015 - GRAFICA ROMANEASCA INEDITA DIN COLECTII, la Muzeul National al Satului Dimitrie Gusti - 2015 - Expozitia SCAR BUCHETUL DE FLORI IN PICTURA ROMANEASCA, Muzeul National Cotroceni - 2016 - Expozitia de grup PASI SPRE LUMINA, la Galeria Orizont Bucuresti - 2016 - Expozitia SCAR MARINA IN PICTURA ROMANEASCA, Muzeul National Cotroceni - 2016 - Expozitia de grup DIN LUMEA SATULUI, Muzeul National al Satului Dimitrie Gusti - 2017 - Expozitia de grup ARTISTI PLASTICI COMENTATI DE PETRE OPREA, la Muzeul National al Satului Dimitrie Gusti - 2018 - Expozitie personala retrospectiva TEODOR RADUCAN - 80 ANI, la U Art Gallery Peste 2000 de lucrari ale artistului se gasesc in colectii publice si particulare din tara si din strainatate (Italia, Canada, Elvetia, Algeria, Franta, Grecia, Israel, Germania, Polonia, Malta, Japonia, S.U.A., Suedia, Rusia).
Minerii se blocasera miercuri in galeria Catalina-Monulesti, in semn de protest fata de eventuala respingere a proiectului de exploatare. ... Galeria Catalina-Monulesti pastreaza urme de exploatare si artefacte din mai multe perioade istorice, inclusiv romane.
Intr-un Bucuresti plin de targuri, unde tot mai multi comercianti vin sa-si prezinte ofertele, Targul Cadourilor de Paste de la Galeria Dalles se distinge ca fiind unul dintre cele mai vechi si mai cunoscute targuri din Bucuresti.
Galeria portocalie a fost impunatoare ca numar, iar arbitrul a fost mai mult democrat decat neutru.
Victorita Dutu a expus la Sanremo, in timpul festivalului, la Galeria "La Bonbonnire" in perioada 12-17 februarie 2013. ... Galeria "La Bonbonnire" este situata, langa Cazino, la capatul strazii care duce la teatrul Ariston unde a avut loc festivalul.
Asa cum v-a obisnuit, Galeria Dalles ii asteapta si in acest an pe indragostitii de pretutindeni care doresc sa-si rasfete persoana iubita cu cadouri romantice, dar inedite.
Asadar a sosit vremea sa ne exprimam bucuria, la targul de martisor, "Festivalul Primaverii", de la Galeria Dalles, incepand cu 25 februarie.
Galeria Dalles • Discounturi substantiale la standul fiecarei edituri • Evenimente dedicate iubitorilor de carte - la parterul Galeriei Dalles / Carti si produse ezoterice, la Festivalul de Spiritualitate si Terapii Complementare "A Noua Dimensiune" - la etaj In Capitala debuteaza o noua editie a celui mai important targ de carte cu discount din Romania:
Galeria Galateca, Hispanitas, Marionnaud, Farmec, Hatson, Alka, Aqua Carpatica, Stagio Style, Editura Litera, Christina Diamonds, Ellis Luxury, Sonia Peña, Mionetto si in prezenta unui invitat special - Alteta Sa Regala Principesa Maria, fiica Regelui Mihai, noul ambasador al companiei Farmec.
Nicolae Zimbroianu este un artist pe care l-am cunoscut recent la Galeria Orizont, in aceste zile triste, dupa tragedia cu acei tineri care si-au pierdut viata in Clubul Colectiv din Bucuresti.
Si au fost expuse in locuri speciale, precum Palatul Schonbrunn, Galeria de Arta a Institutului Cultural Roman din Roma, Castelul Jaegerhof si Sala Schumann a Muzeului de Arta din Dusseldorf, Teatreo Thalia si Galeria de Arta a Institutului Cultural Roman din Lisabona, Castelul Bran, Castelul Peles, Cetatea Fagaras, Castelul Bethlen-Haller, Ateneul Roman, Palatul Cesianu-Racovita - Galeria de Arta Artmark.
Spirit si expresie, un eveniment special care va avea loc la Galeria de Arta SENSO (Bd. ... https://www.sensotv.ro/romania-civila Vernisajul expoziției de fotografie din 3 decembrie 2015 urmeaza altor evenimente cultural-artistice gazduite de la inceputul anului de Galeria SENSO. ... Program Galeria de Arta SENSO:
Dintre serviciile specializate oferite de ROMEXPO participantilor la manifestarea expozitionala amintim Business Meeting Point, in cadrul caruia sunt facilitate intalniri prestabilite de afaceri. Business Meeting Point va functiona in cadrul Complexului Tenis Club IDU.
https://www.youtube.com/watch?v=E7wXG1chatk Cea de-a treisprezecea editie a Festivalului International de Film de Animatie Anim'est va avea loc in perioada 28 septembrie - 7 octombrie 2018 la Cinemateca Eforie, Cinema Elvire Popesco, Centrul CINETic, Point si Expirat.
Intre ele Le Point, o revista frantuzeasca de dreapta, plina de reclame colorate si de articole cu miez. ... Articolul din Le Point este foarte clar:
Intre ele Le Point, o revista frantuzeasca de dreapta, plina de reclame colorate si de articole cu miez. ... Articolul din Le Point este foarte clar:
- La data de 22 decembrie 1956, la Muzeul National de Arta, Galeria Nationala a deschis expozitia Brancusi, prilejuita de implinirea a 80 de ani, iar la inceputul anului 1957, in expozitie a fost introdusa a 14-a opera de Brancusi, Cumintenia Pamantului.
Miercuri, 31 mai, la Galeria Galateca, va avea loc vernisajul artistului Cezar Mic. Acesta este elev al Liceului de Arte Plastice Nicolae Tonitza.
Asteptand sa voteze sau sa isi impartaseasca optiunile facute in cabina de vot, social-democratii isi pierdeau timpul si luand aminte la galeria de fotografii reprezentand scene memorabile din istoria partidului.
Galeria Marilor Ticalosi Politici Mizerabil modul in care a iesit din scena politicii Mircea Geoana. ... Oricum, Geoana va intra, alaturi de General, de Basescu, de altii ca ei, in Galeria Marilor Ticalosi Politici.
google-analytics.com