Cautare

89 de rezultate pentru "galaxia culorilor" (4.14 secunde)
Psihologia Culorilor - Efectele Psihologice ale Culorilor In vreme ce perceptia culorii este cumva subiectiva, exista cateva efecte ale culorilor care au o semnificatie universala. ... Psihologia culorilor drept terapie Cateva culturi antice, inclusiv egiptenii si chinezii, practicau cromoterapia sau foloseau culorile pentru a vindeca.
Stelele similare cu Soarele (cele de tipul G si K) alcatuiesc 20 la suta din cele aproximativ 200 de miliarde de stele din Calea Lactee, ceea ce inseamna ca in galaxia noastra exista circa 9 miliarde de planete capabile sa sustina viata.
In 1961 astronomul Frank Drake a propus o faimoasa ecuatie pentru a calcula cam cate civilizatii ar putea exista in galaxia noastra. ... Dar, atentie, calculele privesc doar galaxia noastra, nu intregul Univers, care este de o suta de miliarde de ori mai mare!
Nu este solutia optima atunci cand este necesara o determinare precisa a culorilor, deoarece galbenul distorsioneaza perceptia culorilor. ... Trebuie reamintit faptul ca lentila albastra si galbuie poate schimba usor perceptia culorilor luminii semaforului.
Oamenii de stiinta au descoperit recent ca numarul culorilor in univers este de doar vreo patru, restul fiind doar o perceptie deformata a ochiului nostru.
Politistii Biroului Rutier Craiova au organizat luni o actiune in trafic pentru prevenirea accidentelor rutiere provocate de soferii care nu respecta semnificatia culorilor semafoarelor, in numai patru ore fiind depistati 19 soferi care au trecut pe rosu.
Brown a mai aflat ca Federatia Galactica este un organism care reuneste foarte multe civilizatii din Galaxia noastra, intre care si pe cea a "cenusiilor" cei atat de frecvent mentionati in rapoartele despre rapirile OZN. ... "Fiinte fizice nu ar fi in stare sa coordoneze Galaxia".
Pe baza datelor furnizate de telescopul orbital Kepler, "vanator de planete", lansat in 2009 de NASA, cercetatorii au fost convinsi ca ar trebui sa existe cate o planeta de dimensiunile Pamantului in zona locuibila a fiecarei pitice rosii, cel mai frecvent tip de stele din galaxia noastra.
Optimismul sau se bazeaza si pe observatiile telescopului Kepler, apartinand NASA si destinat "vanarii" de exoplanete, observatii care au demonstrat ca galaxia Calea Lactee pur si simplu misuna de lumi capabile sa sustina viata asa cum o cunoastem.
Brown a mai aflat ca Federatia Galactica este un organism care reuneste foarte multe civilizatii din Galaxia noastra, intre care si pe cea a cenusiilor cei atat de frecvent mentionati in rapoartele despre rapirile OZN. ... - Fiinte fizice nu ar fi in stare sa coordoneze Galaxia.
Ipoteza cea mai naturala era cum ca ar lua nastere in galaxia noastra. ... Dispersia semnalului masurat de ARECIBO era cam de trei ori mai mare decat ar fi trebuit sa fie daca aceste unde ar fi luat nastere in galaxia noastra.
Ele vor fi explorat de mult timp Galaxia, totusi noi nu vedem niciun semn al prezentei lor. ... etc.) au conturat ceea ce azi este cunoscut sub numele de Formula lui Drake, menita sa estimeze numarul de civilizatii tehnologice din galaxia Calea Lactee.
Minunata Catrinel a venit din naveta lor spatiala (Matei Bals) in galaxia noastra si ne-a instruit, pe noi cei din Clinica I Derma Colentina, cum sa ne echipam cu costumul de protectie.
Imagine noua, impresionanta, cu Galaxia Fantoma. Fotografia este o combinatie a datelor primite de la telescoapele Hubble si James Webb.
Doar distributia culorilor (in materie de proportie si pozitie) s-a schimbat intr-o anumita masura, fiind egalizata dupa Revoluția de la 1848, cand, sub impactul spiritului revolutionar francez, multe dintre statele Europei au adoptat ca drapel national steagul standard cu trei culori.
Nimic nu iti mai sta de-acum in cale in alegerea decorului care sa te inspire si sa-ti apropie fericirea, oferindu-ti un univers al culorilor si al optimismului. ... Temperatura ridicata permite fixarea culorilor, astfel incat faianta poate fi spalata si curatata atunci cand este montata, fara riscuri de decolorare.
Comparativ cu cei veseli, participantii tristi au avut dificultati mai mari in a distinge spectrul culorilor de la albastru la galben. ... Studiul nostru sugereaza ca tristetea este responsabila de diferentele in perceptia culorilor, spun autorii studiului.
Cinci lucrari de arta urbana vor fi pictate de catre voluntari, profesori si Ambasadori ai Culorilor Romaniei pe o suprafata de 3.800 de mp (din care 3.700 mp - vapoarele din Constanta si aprox.
Cactus, un fruct de basm (Posted By Gabriela) Fructul de cactus, datorita culorilor diverse pe care le are, mai este numit si fructul dragonului. ... Fructul de cactus, datorita culorilor diverse pe care le are, mai este numit si fructul dragonului.
De-a lungul istoriei, nu a suferit transformari majore, doar distributia culorilor (in materie de proportie si pozitie) s-a schimbat intr-o anumita masura, fiind egalizata dupa Revolutia de la 1848, cand, sub impactul spiritului revolutionar francez, multe dintre statele Europei au adoptat ca drapel national steagul standard cu trei culori.
google-analytics.com