Cautare

3107 de rezultate pentru "gala premiilor vip august" (2.68 secunde)
Categoria VIP (1400 lei), Categoria I (900 lei), Categoria II (750 lei), Categoria III (550 lei), Categoria IV (350 lei), Zona In Picioare/fara loc (150 lei).
- SUPER VIP: 400 lei - bilet cu loc la tribuna centrala - VIP: 325 lei - bilet cu loc la tribuna laterala - GOLDEN CIRCLE:
- SUPER VIP: 400 lei - bilet cu loc la tribuna centrala - VIP: 325 lei - bilet cu loc la tribuna laterala - GOLDEN CIRCLE:
La Revelionul Biavati te vei simti ca un VIP, deoarece aceasta este locatia unde evenimentele de lux iau o noua dimensiune, lansand loc clipelor de neiutat, traite intr-un spatiu spatiu highclass, care respira eleganta.
- 250 lei (categoria VIP) - 200 lei (categoria 1) - 150 lei (categoria 2) - 100 lei (categoria 3) - 50 lei (categoria 4) SOLD OUT Concertul "Jethro Tull‘s IAN ANDERSON plays the best of JETHRO TULL" va avea loc la Sala Palatului din Bucuresti pe 20 iunie 2014 si este organizat de Project Events.
Biletele de 100 de lei (categoria 4) s-au epuizat deja, in acest moment fanii mai avand la dispozitie bilete la categoria 3 (200 lei), categoria 2 (300 lei), categoria 1 (400 lei), categoria VIP (500 lei). Urmatoarele categorii care se apropie de sold-out sunt categoria VIP si categoria 3.
150 lei (categoria a II-a), 200 de lei (categoria I, in primele randuri), 300 de lei la categoria VIP si categoria super VIP la 450 de lei unde locurile vor fi disponibile la mese, in arena, in pret fiind incluse un platou haiducesc si backstage passport.
Acestea costa 50 de lei cu loc la masa (fumatori sau nefumatori) si 70 de lei VIP cu loc la masa in fata scenei. Numarul de bilete VIP este limitat la 80 de locuri.
Sa vedem atunci pe unde scot camasa sutele de VIP-uri. Multi vor deveni cu siguranta DIP-uri.
Documente consultate in exclusivitate de CNN arata ca Serghei Surovikin, generalul rus supranumit "Armaghedon", a fost in secret membru VIP al Grupului Wagner, condus de Evgheni Prigojin.
Chiar daca la Dolj au fost mai multi bani decat pe august, sefii Fiscului nu au incasat nici un leu din aceste bonusuri.
Presa consemneaza si azi, ca in fiecare an, evenimentul de la 23 August 1944. Actul istoric de la 23 August 1944 este extrem de controversat, atat din punctul de vedere al implicatiilor ulterioare, cat si al desfasurarii evenimentelor in acea zi de rascruce pentru istoria moderna a Romaniei.
60 de agenti economici luati la bani marunti, 49 de amenzi aplicate in valoare totala de 82.000 de lei, precum si 9 decizii de suspendare a activitatii, acestea sunt rezultatele controalelor efectuate in perioada 1-15 august la producatorii si comerciantii de paine si produse de panificatie de catre comisari ai Garzii Financiare Galati si politisti din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului.
In perioada 22 - 24 august se va incheia, la Constanta, activarea august 2008 a gruparii navale BLACKSEAFOR.
Lunile iunie si august sunt pline de cheltuieli istovitoare si trebuie sa va stapaniti bine tentatiile. Bugetul se regleaza abia spre sfarsitul lunii august, in noiembrie si decembrie.
Cum va fi vremea in august, septembrie si octombrie Administratia Nationala de Meteorologie a anuntat prognoza meteo pentru urmatoarele 3 luni, august, septembrie si octombrie.
La data de 25 august 2010, ora 14.00, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 16 Politie au fost dirijati de catre Dispeceratul 112 - Sector 4 Politie in incinta unui complex comercial din sectorul 4 unde i-au depistat pe B.
Festivalul Mamaia se tine la sfarsitul lunii august! ... La 50 de ani de la infiintarea lui, evenimentul va avea loc in perioada 29-31 august. ... "Editia din acest an va avea loc intre 29 si 31 august. ... "Va fi o gala cu concurentii festivalului, cu artistii care au creat 'Mamaia';
AGERPRES Tudor Gheorghe, premiul pentru o viata dedicata poeziei autentice, la Gala UNITER de la Iasi Maestrul Tudor Gheorghe a primit luni seara, in cadrul celei de-a XXI-a editie a Galei Premiilor UNITER, premiul pentru o viata dedicata poeziei autentice, iar Teatrului National Bucuresti i-a fost conferit titlul de excelenta pentru conceperea si realizarea exceptionala a Programului Caragiale 2012.
Asociatia "I.C.Bratianu" a organizat la sfarsitul saptamanii trecute, mai exact vineri, 17 martie a.c., Gala premiilor "Profesionalism si Eleganta", eveniment adresat doamnelor si domnisoarelor care prin activitatea lor s-au impus pe plan profesional, social, economic si politic in Constanta.
google-analytics.com