Cautare

3108 de rezultate pentru "gala premiilor vip august" (3.71 secunde)
In august 2004, cu ocazia implinirii a 60 de ani de la evenimentele de la 23 august 1944, in cadrul manifestarilor dedicate acelui moment, la care a participat si Regele Mihai, spuneam:
38 de programe pot fi accesate in luna august de catre cei interesati de a obtine fonduri europene nerambursabile. ... Potrivit catalogului finantarilor postat pe site-ul MIMMC, ultimul termen-limita pentru depunerea proiectelor expira pe 29 august.
Daca in editia de ieri a ziarului nostru prezentam programele cu termene de depunere a proiectelor pentru luna august care pot fi accesate de societatile comerciale si ONG-uri, acum analizam sursele de finantare pentru autoritatile publice si reprezentantii universitatilor.
Sumele pe care mediul de afaceri le-a declarat la Fiscul doljean in luna septembrie sunt in scadere cu 13% fata de septembrie 2009, respectiv cu 2,33% mai putin decat in august 2010, ceea ce inseamna ca firmele din judet au avut mai putini salariati (deci au platit contributii mai mici) si ca activitatea economica a fost la nivel mai mic.
- Sambata, 16 iunie - Orchestra Angely's Symphonic - Duminica, 17 iunie - Cvartetul Bella Musica - Sambata, 23 iunie - Cvartetul Passione - Duminica, 24 iunie - Sinfonia Bucuresti - Sambata, 30 iunie - Traffic Strings - Duminica, 1 iulie - Cvartetul Passione - Sambata, 7 iulie - Symphactory Cvintet - Duminica, 8 iulie - Sinfonia Bucuresti - Sambata, 14 iulie - Grupul Vocal Acapella - Duminica, 15 iulie - Symphactory Orchestra - Sambata, 21 iulie - Europe Now Chamber Cvartet - Duminica, 22 iulie - Orchestra Angely's Symphonic - Sambata, 28 iulie - Sorin Zlat Cvintet - Duminica, 29 iulie - Cvartetul Passione - Sambata, 4 august - Grupul Vocal Acapella - Duminica, 5 august - Sinfonia Bucuresti - Sambata, 11 august - Europe Now Chamber Cvartet - Duminica, 12 august - Vunk unplugged - Miercuri, 15 august - Corala Barbateasca Ortodoxa Te Deum Laudamus - Sambata, 18 august - Symphactory Cvintet - Duminica, 19 august - Orchestra Angely's Symphonic - Sambata, 25 august - Grupul Vocal Acapella - Duminica, 26 august - Cvartetul Passione - Sambata, 1 septembrie - Sinfonia Bucuresti - Duminica, 2 septembrie - Symphactory Cvintet - Sambata, 8 septembrie - Cvartetul Bella Musica - Duminica, 9 septembrie - Grupul Vocal Acapella - Sambata, 15 septembrie - Orchestra Angely's Symphonic - Duminica, 16 septembrie - Symphactory Cvintet, Orchestra Lumini Sonore, Cristian Hanghiuc Accesul publicului la aceste concerte este liber.
Vineri, 22 august, la Hard Rock Cafe, legenda britanica Nazareth vine sa racoareasca spiritele intr-o capitala arsa de soare, pregatindu-se pentru un alt concert cu sala plina. ... Va reamintim ca aceste bilete contin pe langa intalnirea cu artistul si loc la masa VIP.
Valerie Ciolos-Villemin, sotia premierului Dacian Ciolos, a sustinut un recital, joi, la Gala Micului Print de la Alba Iulia, unde a fost invitata de onoare.
La Mangalia, de exemplu, a fost depusa, recent, o notificare pentru retrocedarea unuia dintre corpurile de cladire ale Scolii "Gala Galaction".
In primii zece la categoria grea a patruns de curand si Benny Adegbuyi, cu indrazneala si incredere in el, dar si cu un talent innascut de dansator, dovedit la ultimul meci in Gala Glory, unde l-a intalnit pe britanicul Daniel Sam - un luptator mai experimentat in Glory si extrem de incomod, de care Benny Adegbuyi a trecut cu nonsalanta, vazut din afara, in repriza a doua prin KO, dar cu o munca titanica stiuta doar de el si de antrenorul lui, Alin Panaite.
INSTITUTUL CULTURAL ROMAN DIN BUCURESTI SI DE FILIALELE SALE DIN STRAINATATE Ziua Culturii Nationale este sarbatorita si de Institutul Cultural Roman din Bucuresti si de filialele sale din strainatate BUCURESTI • Astfel, Institutul Cultural Roman de la Bucuresti celebreaza Ziua Culturii Romane, marti, de la ora 18.00, prin intermediul evenimentului "Gala Tinerilor Scriitori", in cadrul caruia va fi decernat premiul pentru cartea de poezie a anului 2012 si vor fi desemnati Tanarul Poet, Tanarul Prozator si Tanarul Critic literar ai anului 2012.
Gala Show gasiti pe site-ul evenimentului (sau direct la intrare in ziele festivalului): ... Gala Show unde poti admira dansatoare din toata lumea, segmente de muzica live si o aparitie inedita a lui Electric Brother. ... Vino la workshopuri si la Gala Show, nu fii intimidata sa incerci ceva nou!"
Vedeta a fost invitata luni seara la Gala World Music Awards 2014, de catre Emin Agalarov, un artist cunoscut si apreciat din Azerbaijan, cu care colaboreaza pe plan profesional si caruia ii pregateste un spectacol de mare anvergura in luna septembrie la Bucuresti, aceasta find o "escala" in Capitala, in cadrul turneului mondial pe care Agalarov il are in acea perioada.
Solistii, orchestra, corul si baletul ne poarta prin calatoria fascinanta a muzicii de film si musical, dau viata operetei lui Johann Strauss in Liliacul, prind intr-un spectacol de gala cele mai frumoase operete romanesti si readuc pe scena cantecele dedicate femeii.
Gala Nova - TV Premiile Performantei, Creativitatii si Excelentei - si-a premiat castigatorii celei de a 4-a editii. Gala Nova TV este un eveniment dedicat promovarii si recunoasterii personalitatilor care au un renume semnificativ in diverse domenii de activitate si care s-au remarcat prin proiectele si activitatiile lor.
Gala de excelenta INVATATORII SENIORI - SARBATORITI IN AN CENTENAR, un proiect al Primariei Capitalei, prin Centrul pentru Seniori al Municipiului Bucuresti (CSMB), in parteneriat cu Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti (ISMB).
Gala LSRS premiaza, pe baza unei competitii deschise, studentii si absolventii din diaspora romaneasca, avand ca scop recunoasterea performantelor lor academice si extracuriculare. ... Gala LSRS2020 premiaza anul acesta urmatoarele categorii:
O mare nenorocire a scos Galaţiul din anonimat. ... despre Galaţi. ... apoi media din Galaţi este în cel mai evident mod sub cerinţele consumatorilor de informaţii (segmentul mai e băgat în seamă
la Galaţi au început să ... Doar aşa s-au format la Galaţi mai multe tabere de miliardari, care prosperă ... clientelism a făcut din Galaţi un oraş
evenimentele majore politice din Galaţi sunt alegerile de la Cosmeşti, pot spune fără
la Galaţi e mult peste mesajele zvarlite prin gura lui Boc ori prin gura prezentatorilor de ştiri de la Antena 1. Ce nu au reuşit Iliescu şi Voiculescu înfăptuiesc acum la Galaţi Nica şi Durbacă.
google-analytics.com