Cautare

3108 de rezultate pentru "gala premiilor vip august" (4.77 secunde)
Cinema in aer liber - Intre 18 August si 8 Septembrie, Caravana Metropolis se muta in Parcul Titan, pe Insula Artelor!
Horoscop general - August 2013 Cu Soarele in Leu, in luna lui august punem mai mult pret pe noi ca individualitate, ne creem singuri punctele de sprijin de care avem nevoie, ne gandim in primul rand la noi.
Decernarea premiilor PNL 2008 a fost dublata de lansarea candidatului liberal pentru Primaria Galati, Marius Stan, iar seara s-a incheiat cu o surpriza muzicala pregatita de organizatori:
Astfel, echipa GPeC (Gala Premiilor eCommerce) a realizat un mini-audit al portalului, media generala obtinuta de site fiind de doar 3,72 puncte din maximum 10 puncte.
Academia Britanica de Film a publicat lista peliculelor nominalizate la editia din acest an a premiilor BAFTA. ... Gala premiilor BAFTA, acordate de Academia Britanica de Film, va avea loc la Londra, pe data de 16 februarie.
Evz.ro informeaza ca presedintele Raiffeisen Bank din Romania, Steven van Groningen, e unul dintre maratonistii VIP din acest an la Bucharest City Marathon. ... Mai importante sunt emotiile", spune maratonistul VIP.
25 de lei peluze (inel superior) 30 de lei peluze (inel intermediar si inferior) 50 de lei tribuna a II-a (inel superior) 80 de lei tribuna a II-a (inel intermediar si inferior) 150 de lei la tribuna a II-a (inel inferior, cat.2) 200 de lei la tribuna a II-a (inel inferior, cat.1) 100 de lei la VIP 3 200 de lei VIP 2 300 de lei VIP 1 1.000 lei la loje
VIP 1 - 400 lei* VIP 2 - 350 lei* VIP 3 - 350 lei* Categoria 1 - 60 si 50 lei Categoria a 2-a - 40, 35 si 25 lei Categoria a 3-a - 20 si 15 lei Categoria a 4-a - 15 si 10 lei De asemenea, copiii, femeile si pensionarii au la dispozitie o casa de bilete speciala la stadion de unde isi pot achizitiona tichete in mai multe zone din tribune la numai 5 lei.
Tribuna oficiala, sector VIP 250 locuri 3. ... Sala protocol pt VIP 7. ... 100 locuri pt sector VIP 11. Parcare pazita pentru min 250 locuri spectatori 12.
Complexul Steaua este dotat cu spatii de cazare pentru sportivi, restaurant, muzeu, spatii VIP, sala de forta si recuperare, punct medical, zona de presa, sala de conferinte, vestiare, magazin si spatii tehnice si pentru birouri.
Cum biletele VIP (350 lei), cele de la Categoria 1 (300 lei) si cele de la Categoria 5 - cele mai ieftine (100 lei) au fost epuizate inca de la inceputul lunii februarie, iata ca si Categoria 2 a devenit indisponibila.
FC BARCELONA vine in Romania, pentru un amical cu DINAMO, care se va disputa pe 11 august pe NATIONAL ARENA din Bucuresti. ... intre pe teren in meciul de pe 11 august, iar Messi nu poate lipsi.
MONSTER ENERGY DRINK pune la bataie 100 de invitatii VIP pentru Metalhead Meeting 2013 si posibilitatea de a castiga un bilet MEET&GREET, care ofera ocazia de a cunoaste trupele participante la festival si acces in fata scenei.
PHOENIX AND FRIENDS ROCK EDITION este primul dintre evenimentele ce marcheaza 55 de ani de activitate a formatiei Phoenix, urmand concertul unplugged, acustic PHOENIX AND FRIENDS GALA FOLK, concertul simfonic SYMPHOENIX, PHOENIX ARHAIC, concerte aniversare in alte orase din tara, lansari si expozitii, workshopuri si conferinte tematice.
Incepand din 31 august, un detinut care elaboreaza lucrari stiintifice poate beneficia de o reducere a pedepsei cu maximum 20 de zile, indiferent de numarul cartilor scrise.
Inspectorii din cadrul Inspectiei de Stat pentru Controlul Cazanelor, Recipientelor sub Presiune si Instalatiilor de Ridicat (ISCIR) Constanta au demarat, din data de 4 august a.c., in parteneriat cu Inspectoratul Judetean Scolar (ISJ), o actiune de identificare a tuturor unitatilor scolare care nu detin autorizatie de functionare pentru instalatiile de incalzit.
Partidul Conservator (PC) a lansat vineri seara o gala de premii care se va repeta anual, destinata personelor publice care s-au remarcat de-a lungul anului. Prima gala a fost moderata de Codrin ßtefanescu si Octavian Petrovici.
Tinerii liberali au organizat la Teatrul National Bucuresti a doua editie a Galei Premiilor TNL, intre nominalizati fiind si reprezentantii Opozitiei. ... Cerandu-si scuze pentru "forma fizica", Tariceanu a parasit apoi Gala TNL. Nu au lipsit de la Gala tinerilor liberali si premiile acordate adversarilor politici.
Conferinta a inclus prezentari, dezbateri, workshopuri, Gala Premiilor The Woman si a oferit oportunitati de colaborare pentru participantii prezenti la eveniment.
Programul a castigat titlul de "Cel mai bun proiect educational al anului 2010" la Gala Premiilor in Educatie si Premiul pentru "Cel mai bun proiect de voluntariat in domeniul tineret" la Gala Voluntariatului in anul 2011.
google-analytics.com