Cautare

3108 de rezultate pentru "gala premiilor vip august" (4.01 secunde)
La Gala Studentilor Romani din Strainatate s-au oferit 9 premii studentilor romani cu rezultate exceptionale, astfel:
Ultima gala la care a participat Iulian a fost una profesionista, "Invincibilii", si s-a desfasurat in Bucuresti, la sfarsitul saptamanii trecute, cand Viorel Simion si-a aparat cu succes titlul WBC international.
Cum dau din colt in colt semnatarii contractului prin care Radio Romania a platit 60.000 de euro pentru Gala Bute (Investigatie de Mirela Neag si Catalin Tolontan) Peste doua zile, sambata, 18 ianuarie 2014, Radio Romania va transmite gratis meciul de box de la Montreal dintre Lucian Bute si Jean Pascal.
Gala a fost realizata de catre Professional Celebrity, Ambasad'or Events, Green Village, Eurolines si TUI TravelCenter, cea mai complexa retea de agentii de turism din Romania ce ofera o gama variata de servicii precum:
Peste 40 de concerte la Gala Smart Folk You! Florian Pittis 2018 12-14 OCTOMBRIE 2018 | 16:00 - 23:00 Herastrau, Intrarea Charles de Gaulle Pe 12 octombrie incepe, la Bucuresti, cel mai important eveniment folk si rock al orasului, Gala Smart Folk You!
Sunt convinsa ca daca o singura persoana aflata acum cateva seri, la Gala Femei de Succes 2017 - vedeta, jurnalist, fotograf, cameraman sau organizator - ar fi sunat la 112 - actrita Stela Popescu ar fi avut o sansa la viata.
Este posibil ca abia in luna august sa intalniti pe cineva a carui stralucire orbitoare sa rivalizeze cu cea a dumneavoastra. ... Aceasta situatie se va repeta pe 31 august si pe 2 noiembrie.
Adevarul despre 23 August (Autor: Marian MOROSAN) Dupa ce a fost confiscata de catre comunistii impuscatului din Scornicesti, semnificatia zilei de 23 August a capatat conotatii diverse si controversate in ultimii 18 ani.
Grand VIP Studios este spatiul in care canapelele confortabile din piele cu spatare ajustabile inlocuiesc clasicele scaune de cinema, oferind o atmosfera relaxanta si placuta.
Al doilea eveniment ca importanta a fost Gala Premiilor PNL, care, desi la o prima vedere nu pare, are in fiecare an un important caracter politic.
Primaria Municipiului Craiova a fost premiata pentru merite deosebite in dezvoltarea locala, trofeu oferit aseara la "Gala Premiilor Regio", din cadrul targului international de investitii "Impreuna reconstruim Romania".
Si-au lansat impreuna Fundatia Credinta si Dragoste si au fost o aparitie eleganta la Gala premiilor umanitare, organizata special pentru inaugurarea acesteia! ... Desfasurat joia trecuta, in eleganta locatie Ambasad’Or Events, evenimentul a fost prezentat de Octavian Ursulescu si a cuprins si o Gala a premiilor umanitare.
Anul acesta, Adrian Enescu a primit Premiul CD-ul anului-BIRD IN SPACE la Gala Premiilor de Jazz / Premiile MUZZA pe 2013, editia a XII-a.
Vedeta a inmanat marele premiu, Zimbrul de Aur”, regizorului Dan Pita GALA PREMIILOR U.A.R.F. 2015” si-a desemnat, miercuri, 11 februarie, premiantii in cadrul unui eveniment ce a avut loc la Hotelul Hilton din Capitala.
GALA Premiilor Anuale ale Revistei Actualitatea Muzicala a Uniunii Compozitorilor si Muzicologilor din Romania pe anul 2016, editia a XXVII-a va avea loc joi, 30 martie, la ora 12.30, in Aula Palatului Cantacuzino - Muzeul George Enescu - Casa cu Lei, Calea Victoriei nr.
141, va avea loc traditionala Gala de acordare a Premiilor anuale ale Revistei ACTUALITATEA MUZICALA editata de UCMR, pentru anul 2017.
TVR 2 si TVR HD difuzeaza duminica, 3 aprilie, de la ora 22:00, Gala Premiilor Radio Romania Cultural, eveniment care a avut loc pe 21 martie, pe scena Teatrului Odeon din Bucuresti si care a premiat cele mai importante realizari culturale ale anului 2015.
Cea de-a doua editie a Galei Premiilor Sigurantei Rutiere aduna si in acest an cele mai responsabile persoane, organizatii neguvernamentale, companii si institutii publice din Romania, preocupate de road safety. In acest an, Gala are o serie impresionanta de categorii:
A trecut si ziua de ieri, cea de 23 August, fosta mare sarbatoare comunista, cu ocazia careia tot poporul nu se ducea la munca.
Deocamdata, pana in august 2018 inclusiv - asadar, pana la sfarsitul verii -, va trebui sa fii ceva mai prudent, pentru ca riscul de compromitere a imaginii este extrem de ridicat.
google-analytics.com