Cautare

504 de rezultate pentru "gabriela" (2.74 secunde)
Pentru CSM Craiova, medaliile de aur au fost obtinute de Dragos Berendei (tineret, 20 de kilometri), iar Georgiana Enache a urcat de doua ori pe cea mai inalta treapta a podiumului, la tineret individual (20 km) si cu echipa, alaturi de Melania Ruican si Gabriela Manolache.
Gabriela Szabo s-a resemnat: ... Casatorita de mai bine de 12 ani ani cu Zsolt Gyongyossy, fostul ei antrenor, Gabriela Szabo a sustinut mereu ca are o familie fericita, ca se intelege de minune cu jumatatea sufletului ei.
Compania de solutii IT de securitate Trend Micro estimeaza pentru 2007 un avans al vânzarilor pe piata româneasca de 25-27% fata de 2006, iar pentru anul viitor estimeaza cresteri de circa 30%, comparativ cu anul în curs, a declarat Gabriela Mechea, director general la Gecad Net.„Ne asteptam ca la finalul acestui an vânzarile de solutii Trend Micro în România sa fie cu 25-27% mai mari decât în 2006.
Gabriela Firea A SLABIT 25 DE KG IN 3 LUNI Venirea pe lume a unui copil a fost un moment foarte fericit in viata Gabrielei Firea, dar a inseamnat si cateva kilograme in plus pentru aceasta, pe care le-a anulat in timp scurt datorita unui regim alimentar propriu.
Maia Gabriela Tudor are 9 ani si ii place pictura. ... "Acasa am pictat niste animale care pregateau venirea Martisorului, iar la Scoala de Arte am facut o icoana pe sticla care o infatisa pe Sfanta Paraschiva", ne-a spus Maia Gabriela Tudor.
GABRIELA COSTA & ALEX MAN - Lansarea albumului 'Tempo de Amor' Cele doua concerte vor avea loc pe 12 decembrie 2014, orele 20:30 si 21:30 pe scena Teatrului Mignon (str.
Gabriela Iorgulescu, presedinta Societatii Academice a Stiintelor Comportamentale din Romania (SASCR), face un inventar cu urmari dramatice pentru un numar din ce in ce mai mare de copii :
Am intalnit o multime de oameni care s-au declarat mandri sa fie reprezentati in Parlament de Gabriela Szabo, candidata noastra pentru postul de deputat in colegiul 4 Ilfov.
Senatoarea Gabriela Firea, purtatoarea de cuvant a grupului parlamentar PSD din Senat, a postat pe site-ul grupului un text intitulat "Atacurile murdare de campanie au inceput - Victor Ponta este tinta unor dezinformari absurde", pe care il puteti citi in continuare. ... Gabriela Firea, Vicepresedinte PSD Sursa:
Gabriela Iorgulescu, in parteneriat cu Asociatia Romana de Terapii Scurte si Consultanta Orientata spre Resurse si Solutii (ARTS & CORS), sub egida U.M.F.
Vreau sa aduc modelul vienez la Bucuresti din toate punctele de vedere Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, considera ca pentru Bucuresti un model de management urban performant il reprezinta orasul Viena.
Andrei Radu) Senatoarea PSD Gabriela Cretu a declarat vineri ca nu se pune problema desfiintarii venitului minim garantat:
huna - Vasile Andru - scriitor - Bogdan Grigore - trainer - Vasile Danila - doctor - Ana-Maria Stefanescu - terapeut - Cristina Craciun - terapeut - Valeriu Mihai Panoiu - astrolog - Aniela Sircu - sexolog - Aida Calin - trainer - Patricia Cihodaru - psiholog - Gabriela Cristina Hlusak - maestru ThetaHealing® - Diana Vasile - conf.
"Cand am vorbit despre Bucuresti, doamna Gabriela Firea si-a asumat candidatura pentru Capitala. ... N-o sustin mai mult pe Gabriela Firea decat pe Toma Constantin la Buzau", a declarat Marcel Ciolacu.
Pana in acest moment, conduce Lia Olguta Vasilescu, urmata la mare distanta de de Gabriela Firea, Alina Gheorghiu, Cosette Chichirau si Steluta Cataniciu.
"22" apare pe 20 ianuarie 1990, cu Stelian Tanase redactor-sef si Gabriela Adamesteanu, redactor-sef adjunct. ... Printre colaboratori se numara Nicolae Manolescu, Lucia Ivanescu, Corina Cretu sau Gabriela Popescu.
• Mircea Badea, Dan Diaconescu, Horia Ivanovici, Gabriela Vranceanu Firea, Iulia Vantur si Gazeta Sporturilor - distinsi cu premiul "Stiri din piatra seaca", pentru "jurnalism de fictiune" "Mircea Badea si-a inscenat explozia laptopului in direct, Dan Diaconescu a scapat ca prin urechile tomberonului, Horia Ivanovici a reusit sa realizeze un interviu in exclusivitate cu el insusi, Gabriela Vranceanu Firea si Iulia Vantur s-au angajat trup si suflet in publicitatea foarte putin mascata, iar Gazetei Sporturilor ii pasa prea mult de promovarea neconventionala.
- Revista 22 apare pe 20 ianuarie 1990, cu Stelian Tanase redactor-sef si Gabriela Adamesteanu, redactor-sef adjunct. ... Printre colaboratori se numara Nicolae Manolescu, Lucia Ivanescu, Corina Cretu sau Gabriela Popescu.
Valeria Seciu, Maia Morgenstern, Gabriela Melinescu De ce a scris Emil Brumaru poezii de dragoste? ... La un moment dat, Reparata a fost scriitoarea Gabriela Melinescu, autoarea recent aparutului Jurnal suedez:
Miercuri 12 noiembrie 2014, orele 13:00, pe terasa "Morgan La Dud" are loc lansarea albumului Tempo de amor - Gabriela Costa / Alex Man.
google-analytics.com