Cautare

504 de rezultate pentru "gabriela" (2.61 secunde)
Dupa 10 ani de la publicarea MANUALULUI PRACTIC AL BUCATARULUI, Gabriela Berechet a lansat un adevarat manual culinar, intitulat CARTEA BUCATARULUI PROFESIONIST. ... Gabriela Berechet este o personalitate a gastronomiei romanesti, recunoscuta atat pe plan national, cat si international.
Marian Munteanu sau Gabriela Firea? (STIRI PE SURSE) Senatorul PSD, Sorin Iliesiu, a facut un apel, printr-o scrisoare deschisa, catre bucuresteni sa decida in cunostinta de cauza intre principalii candidati la functia de primar al Capitalei, Marian Munteanu, respectiv Gabriela Firea.
Loredana Codrut) Deputatul independent Remus Borza (ex-ALDE), analizeaza conflictul dintre Liviu Dragnea si Gabriela Firea. ... Gabriela Firea este copilul politic al lui Liviu Dragnea. ... Profitand de aceasta slabiciune a presedintelui Dragnea, Gabriela Firea incearca ceea ce nu au reusit Grindeanu, Tudose si Ponta:
Antena 3 il da in judecata pe deputatul PD-L Cristian Boureanu, in urma altercatiei verbale care a avut loc luni seara, in cadrul emisiunii "Stirea zilei", intre acesta si moderatoarea Gabriela Vranceanu Firea.
La putin timp dupa ce a devenit Primarul Capitalei, Gabriela Firea a anuntat pe Facebook una dintre prioritatile mandatului sau: ... Vom incepe demersurile in cel mai scurt timp pentru un astfel de proiect!, a scris atunci pe Facebook Gabriela Firea.
Gabriela Cristea, nesatisfacuta: "Nu m-am mai simtit femeie in dormitor" Gabriela Cristea a declarat ca relatia dintre ea si Marcel Toader s-a racit cu mult timp inainte de a lua decizia de a se desparti.
Sotii Alice Gabriela Pop si Ioan Pop au participat recent la targul Piata Taraneasca si Mester(Esti!) organizat in curtea Muzeului National Roman. ... Mestesugul e din partea de nord a tarii, unde exista lana", ne-a spus Alice Gabriela Pop.
Senatoare Gabriela Firea noteaza pe Facebook:
Organizatia Femeilor Social Democrate a pus bazele Pactului pentru protejarea femeilor de violenta domestica si viol si a decis infiintarea unei Comisii de lucru care va fi condusa de senatoarea PSD, Gabriela Firea.
O tanara din Romania sta intr-o casa pe roti pe care o muta oriunde vrea Din septembrie 2017, Gabriela Isadora, o tanara din Romania, traieste permanent in Casuta plimbareata, o casuta pe roti pe care o muta oriunde vrea.
Invatatorii seniori - sarbatoriti in an centenar este un proiect initiat de Primarul General, Gabriela FIREA, prin Centrul pentru Seniori al Municipiului Bucuresti.
Gabriela Voda a participat recent la targul "I Love Hand-Made" organizat in curtea Palatului Sutu din Capitala. ... M-am apucat sa pictez din 2008!", ne-a spus Gabriela Vlad, economist de profesie. ... In familia noastra este un spirit artistic foarte bine dezvoltat", mai spune Gabriela Vlad.
De asemenea, si Gabriela Tataru, reprezentantul Agentiei de Plati si Prestatii Sociale, a confirmat ca functionarii Agentiei s-au alaturat protestatarilor, insa nu au inchis ghiseul. ... Am considerat ca publicul nu este vinovat de problemele noastre, mai ales ca beneficiarii nostri sunt mamele si copiii", a subliniat Gabriela Tataru.
Gabriela Stan, medicul sef al unitatii, pentru infractiuni de abuz in serviciu si purtare abuziva. ... Gabriela Stan, pe motiv ca nu i-ar fi acordat tratamentul medical pe care l-a cerut detinutul, cat si Mihai Mate, pentru ca l-a transportat la instanta cu catusele la maini.
Senatoarea Gabriela Firea a sustinut o declaratie politica intitulata "Incepand de azi, primarii nu vor mai semna ca primarul!" pe care o puteti citi in continuare.
Senatoarea Gabriela Firea a sustinut o declaratie politica intitulata "Mens sana in corpore Szabo!", pe care o puteti citi in continuare.
Gabriela Vranceanu Firea a slabit dupa sarcina aproape 20 de kilograme. ... Pentru ca in timpul sarcinii nu s-a abtinut de la nimic, Gabriela s-a ingrasat aproape 20 de kilograme. ... Regimul alimentar pe care l-a tinut Gabriela nu a fost unul sever sau batut in cuie.
La aproape un an de cand s-au cunoscut si au devenit un cuplu, Gabriela Cristea si Tavi Clonda s-au logodit.
Sotii Alice Gabriela Pop si Ioan Pop participa si astazi la Christmas fair's Marathon organizat vizavi de CinemaPro, pe Strada Toma Caragiu nr. ... Mestesugul e din partea de nord a tarii, unde exista lana", ne-a spus Alice Gabriela Pop.
Mihai Matei) Site-ul psnews.ro publica o caricatura legata de subiectul geamului spart de la usa de interior din spatiul salii de sedinte de la Senat, in care lucreaza d-na Gabriela Firea.
google-analytics.com