Cautare

22994 de rezultate pentru "fratele lui liviu valciu" (3.68 secunde)
Liviu Balac este prezent inclusiv pana luni, 13 aprilie, in cadrul targului Traditii si flori de sarbatori organizat in Parcul Cismigiu. ... Vezi cum se face o icoana", spune Liviu Balac.
Formularea mesajului, dat de realitatea imediata, si transmiterea lui, prin mijloace literare proprii si cu impact, nu ar fi posibila fara un exercitiu constant, in tehnica de elaborare lingvistica si constructie narativa", a afirmat Alexandru Calmacu.
FARCAS) Am descris in numarul trecut intalnirea lui DB, la varsta de 6 ani, cu "fata padurii" si copiii ei, aparuti ca de pe un alt taram.
Liviu Campanu, viitorul presedinte al PC Botosani. Fostul vicepresedinte al UNPR, Liviu Campanu, se va inregimenta in PC si va primi functia de presedinte al organizatiei conservatoare din Botosani, precizeaza surse din cadrul UNPR, in exclusivitate pentru Inpolitics.
Liviu Dragnea, Secretarul general al PSD, a declarat la Sinteza zilei (Antena 3), din 25 aprilie 2012 ca USL isi va asuma guvernarea Liviu Dragnea: ... Liviu Dragnea:
Sau cel putin asa a sustinut Liviu Scarlat, presedintele PPCD Constanta, in cadrul unei conferinte de presa ce a avut loc ieri, 28 septembrie a.c.
Liderul PNL Gorj, Dan Ilie Morega, nu mai are decat un singur reprezentant in cadrul Consiliului Local Targu Jiu, Liviu Calniceanu trecand cu arme si bagaje la colegii sai de alianta din PD.
Ciuca, Strunga si Barsan ar avea cu ce sa se laude Printre cei mai activi parlamentari se numara Bogdan Liviu Ciuca, deputat conservator, care se poate mandri, pe langa apartenenta la cinci comisii parlamentare, cu 94 de luari de cuvant in plen, 80 de declaratii politice, cu nu mai putin de 64 de initiative legislative, care incheie aceasta sesiune in fruntea clasamentului celor mai activi parlamentari.
Prefectul judetului Constanta, Liviu Brailoiu (foto), intentioneaza sa solicite Corpului de Control din cadrul Ministerului Administratiei si Internelor sa analizeze cu ce anume s-au ocupat functionarii din institutie, existand suspiciuni ca unii dintre ei ar fi avut alte preocupari decat indeplinirea sarcinilor si atributiilor de serviciu.
Liviu Andrei, prefectul judetului Gorj, ar vrea sa renunte la autoturism in favoarea mersului calare pe un cal sau o bicicleta.
Ulterior, cei doi au mers la Palatul Victoria, unde a avut loc o alta sedinta, la care a participat si Liviu Popa, cel care il va inlocui in functie pe Petre Toba.
Viitorul Guvern va avea trei vicepremieri - Gabriel Oprea, fara portofoliu, Liviu Dragnea, ministru al Administratiei si Dezvoltarii Regionale, si Daniel Chitoiu, ministru al Finantelor - 20 de ministere, la care se adauga sase ministri delegati. ... Liviu Voinea (Buget);
Liviu Dragnea a participat la reuniunile grupurilor parlamentare ale PSD din Senat si Camera Deputatilor / Comunicat de presa Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a participat joi, 28 ianuarie 2061, la Sinaia, la reuniunile grupurilor parlamnetare ale PSD din Senat si Camera Deputattilor.
SURSE Ce a discutat Liviu Dragnea cu Hans Klemm (Autor: Cristi Selaru) Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost vizitat, la Palatul Parlamentului, de ambasadorul SUA la Bucuresti, Hans Klemm.
Prefectul de Gorj, Vasile Liviu Andrei, are programata astazi o intalnire cu reprezentantii Sectiei Targu Jiu a Drumurilor Nationale, pentru a discuta conditiile si graficul reluarii lucrarilor de modernizare a Drumului National 66, pe tronsonul Rovinari - Bumbesti Jiu.
Ministrul delegat pentru buget Liviu Voinea i-a raspuns senatoarei Gabriela Firea Ministrul Liviu Voinea a facut aceasta precizare in cadrul intalnirii saptamanale a ministrilor Cabinetului Ponta cu Grupul Senatorial PSD.
Originar din Brasov, pasionat de schi, sailing si de tot ceea ce inseamna activitate in natura, Liviu Lambrino, proprietarul acestei case, a simtit nevoia sa se mute intr-un loc care sa-i ofere mai mult spatiu si mai multa liniste, dupa ce mai multi ani locuise intr-un apartament de bloc din Bucuresti.
Liviu Ciulei, Ion Lucian, Emil Hossu, Serban Ionescu. ... Liviu Ciulei, Ion Lucian, Emil Hossu, Serban Ionescu. ... Liviu Ciulei, Emil Hossu, Ion Lucian si Serban Ionescu.
Artistul Liviu Balac este o prezenta constanta a targurilor traditionale organizate in Bucuresti. ... Executam inclusiv portrete - reproduceri icoane bizantine - la 40 RON", ne-a spus Liviu Balac, cel care semneaza aceste icoane.
Bineinteles, fostul politician si senator in Parlamentul Romaniei a analizat si viata politica de astazi dar mai ales realitatile locale, in frunte cu pozitiile publice ale actualul primar Mihai Chirica si gesturile sale fata de actualul lider al Partidul Social Democrat - PSD, Liviu Dragnea.
google-analytics.com