Cautare

22994 de rezultate pentru "fratele lui liviu valciu" (3.44 secunde)
Primarii localitatilor din judetul Gorj care si-au facut un obicei din a nu participa la sedintele organizate de prefectura risca sa fie amendati, dupa ce prefectul Liviu Andrei a declarat ca isi va pune juristii sa caute calea legala de sanctionare a edililor.
Liderul senatorilor independenti din parlament, botosaneanul Liviu Campanu, a anuntat ieri ca demisioneaza din UNPR, partid in care detine functia de vicepresedinte, pentru a sustine motiunea de cenzura.
Daca nu ne angajam raspunderea pe Legea regiunilor ratam obiectivul de final de an Daca puterea nu isi va angaja raspunderea pe Legea de infiintare a viitoarelor regiuni va rata obiectivul privind finalizarea ei pana la sfarsitul anului si nu ar putea fi terminata inainte de inceperea noului exercitiu financiar, declara vicepremierul Liviu Dragnea.
Liviu Dragnea, despre o candidatura la prezidențiale: ... Denisa Miron) Presedintele PSD si seful Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, nu a infirmat posibilitatea ca, in viitor, sa candideze la alegerile prezidentiale.
Il cheama Liviu, are peste 30 de ani, iar acasa il asteapta cu sperante sotia si doi copii. ... Am inregistrat citeva imagini pe un telefon sa le arat acasa fetelor, sa vada unde lucrez eu ", spune Liviu. ... Ce cistig cheltui insa tot pentru el ", mai spune Liviu.
In cadrul targului de Craciun organizat in luna decembrie la Sala Dalles, Liviu Flesariu si fiica sa, Doina, expun la vanzare obiectele lor. ... Pe Liviu Flesariu si pe fiica sa, Doina, ii gasiti la etajul I. Liviu Flesariu lucreaza icoanele in lemn, iar fiica sa, Doina Flesariu, le picteaza.
Artistul plastic Liviu Balac este prezent cu un stand in cadrul targului traditional "Traditii si flori de sarbatori" organizat pana pe 21 aprilie inclusiv, in Parcul Cismigiu.
Artistul plastic Liviu Balac a fost prezent cu un stand in cadrul targului traditional Piata Taraneasca si Mester(Esti!), organizat in curtea Muzeului Taranului Roman.
Liviu Voinea:
Liviu Dragnea e bun de premier, nu are vreo interdictie din partea Tribunalului de a candida la o functie in stat stiripesurse.ro informeaza:
Ieri seara, l-am revazut la televizor pe Liviu Turcu. ... Liviu Turcu apare cand se cere, la ore si emisiuni de mare audienta, si vrea sa ne convinga ca trebuie sa dam bine pe la cancelariile occidentale, ca nu-i bine sa mai promovam persoanele cu trecut securist.
Richard Bovnoczki, Liviu Pintileasa, Mihaela Trofimov, Corina Moise, Florina Gleznea, Cristina Casian, Bogdan Cotlet "La tiganci- textul care vorbeste cel mai clar si in acelasi timp cel mai ascuns despre vis.
72, 68 dintre romani considera proasta gluma lui Klaus Iohannis despre ministri, adresata lui Liviu Dragnea DCNews a realizat un sondaj cu o singura intrebare: Cum a fost gluma lui Klaus Iohannis despre ministri, adresata lui Liviu Dragnea?
Problemele curg dupa arestarea patronului Este cunoscut faptul ca lantul hipermarketurilor Pic, cel mai mare retailer alimentar autohton, a fost condus de Cornel Penescu, patronul FC Arges, si de Liviu Facaleata.
Liviu Dragnea: Discursul lui Ponta, o greseala care trebuie asumata, dar nu repetata Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca discursul lui Victor Ponta de la investirea Guvernului Ungureanu reprezinta o greseala care trebuie asumata, dar care nu mai trebuie repetata in acest an electoral.
Senatorul Ovidiu Liviu DONTU a sustinut o declaratie politica intitulata "Basescu Mondial sau saga familiei prezidentiale" pe care o puteti citi in continuare. ... Stimati colegi, in acest moment, problema cea mai importanta nu este nici infractorul Sandu Anghel, nici Mircea Basescu, fratele presedintelui, ci insusi presedintele Romaniei.
lui Domozina. ... Nepotul lui Sebastian Domozina, viceprimarul comunei Ianca, Liviu Domozina, a afirmat ieri, pentru GdS, ca ideea numirii bazei sportive a fost ceva firesc, intrucat fostul comentator sportiv era foarte iubit in comuna sa natala.
Nu am avut nicio atributie de aducerea lui Popa Nicolae in tara. ... In urma acestei declaratii, asemanatoare cu cele politicienilor acuzati de DNA pe vremea lui Kovesi, au aparut imediat reactii dure.
Principalul contracandidat al lui Mircea Geoana la sefia PSD, Adrian Nastase, a iesit, ieri, din sedinta Comitetului Executiv al partidului pentru a anunta ca se retrage din competitie. ... • Victor Ponta a declarat ca va candida avand in vedere decizia lui Adrian Nastase de a se retrage din competitie:
Astfel, daca e sa se respecte hotararea de a exclude automat din partid pe toti cei dovediti a fi colaborat intr-un fel sau altul cu Securitatea, urmatorii pe lista sunt senatorul Mircea Cosea, fost important demnitar si mai putin cunoscutul deputat Liviu Campanu.
google-analytics.com