Cautare

22994 de rezultate pentru "fratele lui liviu valciu" (3.32 secunde)
PDL vrea sa combata electoral USL cu ajutorul unor fosti pesedisti Opozitia se adanceste tot mai tare in deriva La alegerile pentru ocuparea locului lasat liber de Liviu Dragnea la conducerea Consiliului Judetean Teleorman, democrat liberalii au l-au avut candidat pe fratele fostului sef al PNA-ului lui Adrian Nastase Partidul Democrat Liberal e tot mai lipsit de vlaga in confrutarile electorale.
Relatia dintre presedinte si Guvern a fost, in cei cinci ani ai mandatului lui Traian Basescu, un scandal permanent, in urma caruia nimeni nu a avut de castigat. ... Dupa ce din Executiv nu au mai facut parte PC si PDL, criticile lui Basescu la adresa acestei institutii s-au accentuat.
Gabi Simon) Deputatul Liviu Plesoianu pare ca a preluat fraiele politicii externe a PSD. ... In opinia lui Plesoianu, totul a pornit de la victoria lui Trump in SUA, in 2016, cand anumite organizatii s-au aratat ingrozite de accederea la Casa Alba a omului de afaceri.
Omul care a anticipat numirea lui Dancila, declaratii incendiare: ... Alexandra Cruceru) Fratele celui mai apropiat consilier al presedintelui Iohannis face dezvaluiri incredibile. ... Redam o parte din interviul lui Alexandru Muraru pentru ReporterIS. ... Iar in 2016 a castigat la scor istoric cu o coala de hartie, programul lui de guvernare.
Liviu Dragnea: Am inceput o actiune de redeschidere a Procesului Referendumului Presedintele PSD Liviu Dragnea sustine o conferinta de presa, dupa sedinta Comitetului Executiv National al PSD. Este prima iesire publica a lui Dragnea de la aprobarea OUG pentru modificarea Codului Penal.
In primul rand pentru ca Liviu Dragnea a venit in fruntea partidului gata sa faca schimbari de substanta. ... Decizia PSD de a iesi de la guvernare si de a nu periclita stabilitatea Romaniei, intr-un moment de criza politica, demonstreaza ca Liviu Dragnea nu a glumit.
NICOLAE-LIVIU DRAGNEA, secretar general al unui partid politic (la data faptelor), in prezent deputat si vicepremier, in sarcina caruia s-a retinut infractiunea de folosire a influentei sau autoritatii de catre o persoana care detine o functie de conducere intr-un partid, in scopul obtinerii pentru sine sau pentru altul de foloase necuvenite.
In judet au ajuns premierul Victor Ponta, vicepremierii Liviu Dragnea si Daniel Constantin, eurodeputati, reprezentanti de seama ai PSD si PC. ... Aici a fost insotit de vicepremierul Liviu Dragnea, eurodeputatii Daciana Sarbu si Corina Cretu, Ioan Rus, Mircea Pascu, dar si de ministrul Agriculturii, Daniel Constantin.
Intreaga activitate a fostului prefect Danut Culetu pare sa-l nemultumeasca pe actualui reprezentant al Guvernului in teritoriu, Liviu Brailoiu (foto).
Liviu Dragnea, noul presedinte interimar al PSD Liviu Dragnea este noul presedinte interimar al PSD, obtinand in urma votului, de miercuri, din cadrul Comitetului Executiv al PSD, 65 de voturi. ... - Vreau, intai de toate, sa-l felicit pe Liviu Dragnea, pe colegul meu!
Elevele lui Sorin Patrascu au inregistrat ieri al doilea esec in patru zile in play-off-ul Ligii I. ... Bertea-Moaca, Neacsu, Stanciu, Tomescu-Cergan, Iordachius, Cojocaru, Valciu-A.
Elevele lui Sorin Patrascu au invins in deplasare pe CS Brazi, scor 3-0 (2-0), si mai au nevoie de un singur punct in ultimele trei partide pentru a-si atarna la gat medaliile de bronz.
Fetele lui Sorin Patrascu au fost invinse, sambata, pe teren propriu, de echipa din Targu Mures cu scorul de 3-1 intr-un meci din cadrul etapei a patra din play-off. ... Valciu - Pozmac, Neacsu, Stanciu, Moaca - Tomescu, Cergan, Iordachius, Cojocaru - Ristache, A.
Lume, lume, va asteptam la cea mai spectaculoasa si mai plina de suspans comedie a lui I. ... Dan Tudor, Tudorel Filimon, Gabriel Fatu, Florin Dobre, Ionut Gurgu, Marius Furtuna si Vlad Valciu.
Neacsu-Valciu, Voica. Au mai intrat: Nicu si Dumitru. Cealalta formatie din Craiova, Sporting, a invins cu 4-0, in deplasare, formatia Viitorul Reghin.
Presedintele Traian Basescu, a semnat marti decretele pentru revocarea din functia de ministru interimar la MAI a lui Dan Nica si de numire in functia de ministru al Internelor a lui Liviu Dragnea.
Loredana Codrut) Deputatul independent Remus Borza (ex-ALDE), analizeaza conflictul dintre Liviu Dragnea si Gabriela Firea. - Razboi pe viata si pe moarte intre Gabi Firea si Liviu Dragnea. ... Amici sau inamici ai lui Dragnea. ... Gabriela Firea este copilul politic al lui Liviu Dragnea.
Afacerile lui Mircea Basescu, fratele presedintelui Romaniei, au inceput sa fie, din ce in ce mai mult, in atentia mass-media, si asta nu neaparat datorita performantelor, ci si din cauza asa-ziselor investigatii publicate de adversarii politici ai lui Traian Basescu.
Actrita a petrecut pana dimineata si a admirat tortul sarbatoritului, in forma de decapotabila de ciocolata, cu domnisoare dezbracate, adus lui Drogba de fete topless!
Un analist politic afirma ca scandalul legat de firma in care este implicat fratele lui Traian Basescu este un pretext cautat de presedinte ca sa le spuna romanilor de ce nu candideaza.
google-analytics.com