Cautare

71 de rezultate pentru "florina vidican" (3.37 secunde)
Richard Bovnoczki, Liviu Pintileasa, Mihaela Trofimov, Corina Moise, Florina Gleznea, Cristina Casian, Bogdan Cotlet "La tiganci- textul care vorbeste cel mai clar si in acelasi timp cel mai ascuns despre vis. ... Constantin Cojocaru, Florina Gleznea Regia:
Parat si sotia VLADAN FLORINA : ... VLADAN FLORINA : ... VLADAN GEORGE EX VLADAN GHEORGHE, CASATORIT CU VLADAN FLORINA, CU CARE S EAFLA IN DIVORT Iata dosarele penale ale lui VLADAN GEORGE EX VLADAN GHEORGHE 7802/4/2009, lovire sau alte violente (VLADAN GHEORGHE :
Actrita de origine romano-americana Florina Kendrick Roberts, de la HOLLYWOOD este femeia de pe coperta primului numar al revistei SUCCESSFUL WOMEN MAGAZINE care a aparut de curand in tara noastra.
In urma cu trei ani a lasat-o insarcinata pe Alina Vidican, chiar daca se afla dupa gratii. ... Cei mai probabil, atat cu Vidican cat si cu Pelinel, Borcea s-a intalnit in camera intima.
"Jolie Cherie"-la meilleure amie, asa a fost numit de cei doi entuziasti- Claudia Vidican si Cristian Bizdoaca noul salon deschis in selecta zona Kiseleff- Aviatorilor.  "A fost un vis al nostru" a marturisit la taierea panglicii Claudia Vidican "sa oferim clientelei un loc plin de energie pozitiva, facut din dragoste si pasiune, unde sa gaseasca cele mai bune tratamente personalizate pentru par, corp, fata si chiar suflet, aplicate de profesionisti carora chiar le pasa..." Pentru a beneficia de experienta celor care au inventat conceptul de estetica medicala, Jolie Cherie a apelat la Giacomo Poderi, specialistul italian incontestabil al tehnologiilor de infrumusetare si terapie.
Pe scurt, CNSAS a prezentat ieri documente care atesta ca Alexandrina Gatej, sefa departamentului pentru mediul de afaceri al Cotrocenilor, a semnat un acord cu Securitatea in 14 septembrie 1989, primind numele de cod "Florina", angajament potrivit caruia ar fi trebuit sa activeze pe latura contrainformatiilor economice, dar nu a dat nicio nota informativa.
Doua dintre atletele de la CS Universitatea Craiova, Ioana Doaga si Florina Pierdevara, au reusit sa urce pe podium.
Atleta a mai obtinut doua medalii la Campionatul National desfasurat weekendul trecut, argint cu echipa de stafeta de la CS Universitatea, alaturi de colegele sale Roxana Ene, Florina Pierdevara si Luminita Achim, si bronz la 800 m.
FLORINA de 50 de ani, din Bucuresti, care a sustras din incinta unui magazin situat in Bucuresti, Bd. ... Florina in stare de libertate, pentru savarsirea infractiunii de furt calificat.
Florina de 50 de ani, din Bucuresti, cunoscuta cu antecedente penale, suspecta de comiterea unui furt. ... Florina a sustras dintr-un magazin situat pe Şos.Chitilei, sectorul 1, mai multe produse alimentare, in valoare totala de 352,65 de lei.
Avocatul pacalitilor, Cosmin Vidican, a cerut anchetarea lui Adrian Stefan pentru savarsirea in concurs si in forma continuata a infractiunilor de "inselaciune", fals in inscrisuri sub semnatura privata", uz de fals" si "fals in declaratii".
Relatia dintre Valentina si Borcea a reusit sa starneasca multe discutii pentru ca fostul actionar de la Dinamo este insurat cu Alina Vidican, cu care are impreuna doi copii.
Antrenor: Nicolae Constantin Stadion: Ghencea Arbitru: George Rares Vidican (Satu Mare) / A1: Alexandru Filip (Constanta) / A2: Marius Ionut Bobe (Bucuresti)
George Vidican; Arbitru AVAR: Florin Neacsu Aboneaza-te la canalul de YouTube Orange Sport Romania AICI: https://goo.gl/YkyMbU ? si bifeaza si clopotelul pentru a nu rata niciun clip postat de noi pe acest canal ????
Kovacs Szabolcs (Carei), A1: Ciprian Dansa (Satu-Mare), A2: Tunyogi Ferencz (Zalau) / Arbitru VAR: Vidican Rares (Satu-Mare), Arbitru AVAR: Alexandru Voda (Alba-Iulia)
"Ion Oblemenco", Craiova Arbitru: Rares Vidican / Asistenti: Vasile Marinescu si Ionel Dumitru Arbitru VAR: Istvan Kovacs / Arbitru AVAR: Mircea Grigoriu
Chivulete Andrei Florin (Bucuresti) / A1: Mitruti Daniel (Craiova), A2: Cerei Alexandru (Cluj-Napoca) / Arbitru VAR: Vidican Rares George (Satu Mare), Arbitru AVAR: Iugulescu Petruta (Buftea)
Barbu Marian (Fagaras) / Asistenti: Mitruti Daniel (Craiova) si Vornicu Adrian (Iasi) Arbitru VAR: Vidican Rares George (Satu Mare) / Arbitru AVAR: Necula Mihaita (Bucuresti)
Grigoriu Mircea Mihail (Bucuresti), A2: Necula Mihaita (Bucuresti) / Arbitru VAR: Vidican Rares George (Satu Mare), Arbitru AVAR: Dansa Ciprian Florin (Satu Mare)
Constantin Radulescu, Cluj-Napoca Arbitru: Marcel Birsan / Asistenti: Vasile Marinescu si Radu Ghinguleac Arbitru VAR: Sorin Costreie / Arbitru AVAR: Rares Vidican
google-analytics.com