Cautare

1564 de rezultate pentru "florin piersic" (6.97 secunde)
In pragul frumoasei varste de 77 de ani, Florin Piersic a avut amabitatea de a acorda un interviu in exclusivitate pentru Sinteza Zilei, unde a vorbit cu admiratie si respect despre unii dintre prietenii sai :
Florin Piersic, mesaj ciudat: ... Remus Vlad) Florin Piersic a declarat, miercuri, la Iasi, unde este invitat special al Festivalului Serile Filmului Romanesc, ca nu ii plac cei care se plang de faptul ca vorbeste mult.
Florin Piersic si-a sarbatorit implinirea a 81 de ani pe scena Operei Nationale din Timisoara, unde a jucat in piesa Straini in noapte. Cu acest prilej, Florin Piersic a declarat: ... ----------------- Actorul Florin Piersic implineste azi 81 de ani.
Actorul Florin Piersic implineste 80 de ani Marele actor Florin Piersic s-a nascut la 27 ianuarie 1936, la Cluj, din parinti bucovineni (mama - originara din Valea Seaca, tatal - medic veterinar, originar din Corlata).
Confesiunile lui Gabriel Fatu ne-au prilejuit cunoasterea unor momente emotionate din viata unui actor tanar si talentat, care a ajuns in teatru din cauza (sau datorita - cum zice Fatu) lui Florin Piersic, monstrul sacru al teatrului romanesc. Piersic a fost invitatul lui Fatu intr-o emisiune TV.
Actorul Florin Piersic isi serbeaza onomastica la Palatul National al Copiilor De Florii, distinsul actor Florin Piersic a ales sa isi sarbatoreasca onomastica la Bucuresti, in compania tuturor spectatorilor care il onoreaza cu prezenta la spectacole, alaturi de cei care, prin aplauze indelungi, ii intaresc credinta si ii mentin aprinsa dorinta de a-si continua traseul cu jocul actoricesc al celor mai reusite reprezentatii.
Toti actorii din distributie joaca perfect, iar Florin Piersic Jr., Marcel Iures, Claudiu Bleont, Razvan Vasilescu si Alexandru Bindea sunt de-a dreptul magnifici.
Marele actor Florin Piersic este distrus de moartea Ilincai Tomoroveanu. ... Piersic recunoaste ca a iubit-o pe Ilinca: ... Puteti citi in continuare textul integral postat de Florin Piersic, in care deplange disparitia Ilincai Tomoroveanu la varsta de 77 de ani:
ETERNUL FLORIN PIERSIC, LA 77 DE ANI Ii spun eternul, pentru ca Florin Piersic face parte din perenitatea neamului romanesc, prin harul de a fi bucurie vie, arta de la izvor pana la varsarea in mare si pe urma sub forma de nor.
La recenta ceremonie a decorarii de la Cotroceni, marele actor Florin Piersic l-a indemnat pe presedintele Johannis sa priveasca si spre ceilalti mari actori romani uitati.
Un alt nume amintit, ce-i drept mai rar, este cel al prim-vice-guvernatorului Bancii Nationale a Romaniei , profesorul universitar (la ASE) Florin Georgescu, un tehnocrat perfect, aflat la varsta maximului potential (63 de ani). ... - Florin Georgescu, actualmente prim-vice-guvernator al BNR, a fost ministru al Finantelor si vicepresedinte PDSR.
In mod evident, nume foarte vechi, aflandu-si originea in limba latina, unde a fost preluat de la zeita Flora, a vegetatiei si a culturilor, Florin s-a pastrat pana in zilele noastre sub diferite forme, fiind mai raspandit pe teritoriul romanesc decat in zonele invecinate, care insa l-au imprumutat pe cale culta.
In timp ce sustinea un spectacol in aer liber la Cluj-Napoca, Florin Piersic a fost intrerupt de un barbat turmentat care si-a asezat sapca pe treptele scenei.
Florin Gheorghita si OZN-ul din 1968 (Autor: ... Din pacate, in mai multe carti si articole, in care a fost prezentat cazul, s-a trecut cu vederea contributia cu totul speciala pe care a avut-o, cu aceasta ocazie, ufologul veteran si prolificul autor iesean, inginerul Florin Gheorghita.
Stere Gulea (regizor), Florin Piersic Jr. ... Cel mai bun scenariu (lung metraj fictiune) Mimi Branescu - Acasa la tata Radu Jude, Florin Lazarescu - Aferim!
Primarul din comuna Valu lui Traian, Florin Mitroi nu-si cunoaste contracandidatii. ... Motivul intarzierii, dupa cum precizeaza Florin Mitroi, este ca, intre timp si in comparatie cu cele gandite initial de el ca va realiza, au aparut proiecte noi, importante pentru comunitate.
Necioplitul Florin Popescu Am ascultat "cu mare interes" conferinta de presa sustinuta de Florin Popescu saptamana trecuta, dupa protestul consilierilor USL din CJD. ... Sunt si au fost oameni prea curati, prea patrioti, prea demni ca sa-i murdareasca un necioplit ca Florin Popescu.
Toate asigurarile liderilor Aliantei de la Bucuresti referitoare la buna functionare a protocolului PNL-PD in teritoriu ar putea fi puse sub semnul intrebarii de deznodamantul situatiei conflictuale declansate in Prahova, prin plecarea liberalului Florin Anghel din partid si intentia sa de a trece la democrati.
Atributiile primarului comunei gorjene Pestisani, Florin Pavel, arestat pentru luare de mita, vor fi preluate de viceprimarul Pantelimon Tivig. Florin Pavel a depus luni juramantul si si-a inceput cel de-al treilea mandat de primar al localitatii Pestisani.
Senatoarea DOINA ELENA FEDEROVICI a sustinut o DECLARATIE POLITICA, intitulata "Denigrarea si jignirile au ajuns la rang de virtute pentru presedintele Consiliului Judetean Botosani, Florin Turcanu", pe care o puteti citi in continuare.
google-analytics.com