Cautare

4008 de rezultate pentru "florin radu" (3.24 secunde)
Operatiunea de mituire a alegatorilor se realizeaza sub controlul strict al sefilor structurilor politiei judetene, promovati si mentinuti in functii in ultimii opt ani, cu directa implicare a chestorului Vladulescu Aurel, director al Directiei de Control Intern din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane, fost sef al inspectoratului politiei judetene si un obedient al presedintelui organizatiei judetene a PDL, Florin Popescu.
Omul zilei - Florin Rotaru Director general Biblioteca Metropolitana Bucuresti De Ziua Diplomatiei Ruse, sarbatoare profesionala instituita de presedintele Vladimir Putin in 2002, directorul general al Bibliotecii Metropolitane Bucuresti, Florin Rotaru, a primit din partea presedintelui Rusiei, Vladimir Putin, medalia "Puskin", medalie ce i-a fost inmanata de catre ambasadorul Rusiei la Bucuresti, Oleg Malghinov.
Deputatul Florin Paslaru explica de ce Rosia Montana nu poate fi inclusa in Patrimoniul UNESCO Deputatul PSD Florin Paslaru, membru in Comisia UNESCO, a declarat, vineri, ca Rosia Montana nu poate fi inclusa in Patrimoniul UNESCO, pentru ca nu indeplineste mai multe conditii, cea mai importanta fiind legata de faptul ca autoritatile si comunitatea locala nu doresc acest lucru.
Anamaria Prodan Reghecampf, Florin Raducioiu si Dan Alexa - ambasadorii brandului Campania Cel mai mic pret Mondial inseamna ca Romania este singura tara in care cumparatorii gasesc pretul cel mai avantajos pentru produsele Samsonite!
'Turcul' Florin Cernat pune paie pe foc la echipa nationala: 'Mutu nu trebuia sa lipseasca!' In prezent la Rizespor, Florin Cernat (33 de ani) a luat pulsul turcilor inaintea marelui meci de la Bucuresti. ... Florin, ce spun turcii despre meciul cu Romania? - Florin Cernat:
Mihai Balasa (27), Filipe Teixeira (71), Florin Tanase (76) si Denis Alibec (79 - penalty) au marcat golurile echipei antrenate de Nicolae Dica, in timp ce pentru vicecampioana Cehiei a punctat Michael Krmencik (64). ... Filipe Teixeira a inscris dupa un sut blocat al lui Florin Tanase (71).
Florin Manolescu, unul dintre cei mai importanti critici si istorici literari ai ultimelor decenii, dar si unul dintre profesorii emeriti ai Facultatii de Litere bucurestene, a murit, duminica, la varsta de 72 de ani, anunța Muzeul National al Literaturii Romane.
Magazinul MUZICA de pe Calea Victoriei va gazdui marti, 5 iunie 2018, la orele 16.00, lansarea albumului ASTA SUNT!” al Silviei Dumitrescu (autorul tuturor pieselor de pe acest album este stul solistei, Florin Ochescu), respectiv a albumului Ioanei Sandu, TU SI EU TU Y YO.
Il cunosc pe Florin Radulescu, directorul Muzeului Municipal, de un an, de cand am inceput si eu sa cochetez cu pictura si sa particip la diverse Saloane de Pictura din Calarasi.
FLORIN RISTEI, ADRIAN NOUR s.a. ... Soprana Irina Baiant a pregatit un concert special, cu arii si duete celebre in care ii va avea ca invitati pe Florin Ristei si Adrian Nour, iar Orchestra Metropolitana Bucuresti dirijata de Daniel Jinga ii va acompania pe indragitii solisti.
Florin Spiridon participa in luna decembrie la targul de produse traditionale si al mestsugarilor organizat la Universitate. ... Lumea e pestrita, cauta din toate!", ne-a spus Florin Spiridon.
Concert Florin Chilian, pe 27 Februarie, la Hard Rock Cafe BestMusic organizeaza la Hard Rock Cafe, joi, 27 Februarie, incepand cu ora 21:00, un concert extraordinar cu una dintre cele mai originale voci ale scenei romanesti, Florin Chilian. ... Florin Chilian nu-i o victima care isi plange infringerea.
La standul lui Florin Chise din Bihor din cadrul targului Piata Taraneasca si Mester(esti) organizat in curtea MTR au fost la vanzare Gabriel si Gabriela Pescleve. Gabriel Pescleve este nepotul lui Florin Chise, din partea sotiei.
Florin Chise participa cu palinca din Bihor la Targul organizat de Paste in Parcul Cismigiu. ... Printre cele mai cautate standuri se numara si cel al lui Florin Chise din Bihor, cu palinca de mere si palinca de pruna extraordinare.
Florin Georgescu, prim-viceguvernator al Bancii Nationale a Romaniei.In urma cu 50 de ani, 166 de tineri paseau pe treptele Facultatii de Stiinte Economice, din cadrul Universitatii din Craiova. ... Florin Georgescu, prim vice-guvernator al Bancii Nationale a Romaniei.
Pe 18 Septembrie, intre orele 17:00 - 19:00, la Muzeul National al Literaturii Romane Nicolae Cretulescu 8, 010341 Bucuresti Muzeul National al Literaturii Romane va invita la spectacolul de teatru Inocentul” de Radu Baiesu, dupa un text al lui Ion Baiesu, marti, 18 septembrie 2018, ora 17.00, in sediul din Str.
Aspiranta la un post de europarlamentar a fost insotita de mai multi tineri cu sepci care aduceau la culoare cu cea preferata de primarul Constantei, Radu Mazare, atunci cand vine vorba de "lupta electorala", dar si tricouri "marca" EBA, semnul electoral al candidatei.
Maestrul Florin Zamfirescu a fost prezent astazi la Gold FM, in cadrul Matinalului GOLD MORNING cu Radu Buzaianu, Gianina Corondan si Artur Palaghia. ... Florin Zamfirescu a continuat depanarea amintirilor legate de Noica, rememorand momentul in care acesta l-a surprins cu o idee.
Maftei Florin? ... Atunci cand a intrat cu Radu Mazare si cu Nicusor Constantinescu in PSD, aceste proiecte i s-au pus pe tava domnului Iorgus, de catre PSD.
Ultimul punct al ordinii de zi l-a reprezentat alegerea presedintelui de sedinta pentru urmatoarele trei luni, in persoana consilierului local PSD Florin Popa.
google-analytics.com