Cautare

4008 de rezultate pentru "florin radu" (8.59 secunde)
Radu Bercanu) solicita, ca sa nu fie dubii, cu alte ocazii, sa semneze buletinele de vot si asa mai departe, avand in vedere faptul ca se canta, efectiv, la doua piane, in sala de sedinta, aici, pe centrul puterii, va rog foarte mult ca, prin secretarii dumneavoastra, sa luati masuri pentru ca votul sa fie corect si sa voteze doar cine este in sala.
Actorul Florin Piersic implineste 80 de ani Marele actor Florin Piersic s-a nascut la 27 ianuarie 1936, la Cluj, din parinti bucovineni (mama - originara din Valea Seaca, tatal - medic veterinar, originar din Corlata).
Liberalul Radu Bud a fost numit ieri, prin hotarire de guvern, in functia de prefect al judetului Satu Mare. Desi era cotat doar cu a treia sansa, Radu Bud a reusit sa-l determine pe premier sa-l numeasca prefect in baza relatiilor pe care le are cu seful Guvernului.
Cu acest prilej, pentru inceput, Ioan Marchis a trecut in revista stadiul implementarii programului SAPARD la nivel de regiune, dupa care si-a exprimat punctul de vedere cu privire la atitudinea prefectului Radu Bud, in contextul in care solicita cu insistenta ca directorii institutiilor descentralizate sa-si prezinte demisia, indiferent daca acestia ocupa functiile in urma concursurilor sustinute sau au fost numiti pe criterii politice, si fara sa tina cont de competenta si profesionalismul acestora.
Totusi, batalia cea mai interesanta se anunta intre prefectul de Salaj, Andrei Todea, si primarul de Zalau, Radu Capilnasiu, ambii candidand pentru fotoliul de presedinte executiv al organizatiei judetene a partidului.
"Nu-i nimic, il vei primi de la Radu Beligan", a replicat, glumind, Ion Caramitru, presedintele UNITER.
Actorul Florin Piersic isi serbeaza onomastica la Palatul National al Copiilor De Florii, distinsul actor Florin Piersic a ales sa isi sarbatoreasca onomastica la Bucuresti, in compania tuturor spectatorilor care il onoreaza cu prezenta la spectacole, alaturi de cei care, prin aplauze indelungi, ii intaresc credinta si ii mentin aprinsa dorinta de a-si continua traseul cu jocul actoricesc al celor mai reusite reprezentatii.
Radu Beligan. ... Radu Beligan a infruntat senectutea si a demonstrat acest lucru si in 2013. ... In acest an Radu Beligan a mai scos o carte. ... Si mai spune Radu Beligan: ... Radu Beligan isi sustine colegii, in special pe cei tineri.
Primarul din comuna Valu lui Traian, Florin Mitroi nu-si cunoaste contracandidatii. ... Motivul intarzierii, dupa cum precizeaza Florin Mitroi, este ca, intre timp si in comparatie cu cele gandite initial de el ca va realiza, au aparut proiecte noi, importante pentru comunitate.
Necioplitul Florin Popescu Am ascultat "cu mare interes" conferinta de presa sustinuta de Florin Popescu saptamana trecuta, dupa protestul consilierilor USL din CJD. ... Sunt si au fost oameni prea curati, prea patrioti, prea demni ca sa-i murdareasca un necioplit ca Florin Popescu.
Radu Moldovan - Bistrita-Nasaud Liviu Dragnea - Teleorman Adrian Tutuianu - Dambovita Ion Calea - Valcea Paul Stanescu - Olt Ion Prioteasa - Dolj Ion Calinoiu - Gorj Adrian Duicu - Mehedinti Vasile Mihalachi - Vaslui Nicolae Bacalbasa - Galati Nicusor Constantinescu - Constanta Silvian Ciuperca - Ialomita Bunea Stancu - Braila Marian Oprisan - Vrancea Dragos Benea - Bacau Catalin Nechifor - Suceava Tiberiu Marc - Salaj Constantin Nicolescu sau Florin Tecau - Arges Mircea Cosma - Prahova Judetele Neamt si Buzau au ramas in discutie pana joi, urmand sa se ia o decizie.
Desi deocamdata spun ca inca nu au luat decizia finala, primarii Zamfir Iorgus (Mangalia), Traian Cristea (Costinesti), Florin Mitroi (Valu lui Traian) si Mugur Mitrana (23 August) sunt deja "marcati" in portofoliul Organizatiei Judetene a PD Constanta, dupa cum sustin importanti membri ai formatiunii politice mentionate.
Toate asigurarile liderilor Aliantei de la Bucuresti referitoare la buna functionare a protocolului PNL-PD in teritoriu ar putea fi puse sub semnul intrebarii de deznodamantul situatiei conflictuale declansate in Prahova, prin plecarea liberalului Florin Anghel din partid si intentia sa de a trece la democrati.
Noul prefect al judetului Satu Mare, Radu Bud, a fost instalat oficial in functie simbata, in cadrul sedintei Comisiei Consultative la care a participat ministrul UDMR al Tehnologiei si Comunicatiei, Nagy Zsolt.
Secretarul general al Guvernului, Radu Stroe (foto, dreapta), se afla in incompatibilitate de functii, el fiind si presedinte al Comisiei parlamentare de control a SRI.
Atributiile primarului comunei gorjene Pestisani, Florin Pavel, arestat pentru luare de mita, vor fi preluate de viceprimarul Pantelimon Tivig. Florin Pavel a depus luni juramantul si si-a inceput cel de-al treilea mandat de primar al localitatii Pestisani.
Senatoarea DOINA ELENA FEDEROVICI a sustinut o DECLARATIE POLITICA, intitulata "Denigrarea si jignirile au ajuns la rang de virtute pentru presedintele Consiliului Judetean Botosani, Florin Turcanu", pe care o puteti citi in continuare.
FLORIN CALINESCU revine la televizor, la PRIMA TV, cu o emisiune in formatul care l-a consacrat pe vremuri, la Pro TV, scrie Paginademedia.ro. FLORIN CALINESCU revine pe TV cu Chestiunea zilei, in formula de late-night gen Jay Leno care l-a consacrat la Pro TV.
Este vorba despre "Autistul - Nu-l mai goniti pe Brancusi" care poarta semnatura lui Florin Chilian, album pe care artistul a adunat 14 piese deosebite, in care a investit 1 an de munca asidua in studio alaturi de Stefan Elefteriu si peste 15 ani de pregatire.
FLORIN de 20 de ani din Bucuresti, a condus un moped marca Meiduo, pe aleea Buhusi dinspre str. ... FLORIN, care a ramas internat la spital. ... FLORIN de 20 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca BMW, pe str.
google-analytics.com