Cautare

1572 de rezultate pentru "florin bacanu" (3.48 secunde)
Florin Calinescu a declarat duminica, in cadrul unei conferinte de presa sustinute la Vila Florica din Stefanetti, ca nu are un program electoral 'facut de acasa', oferta sa electorala urmand sa fie pusa la punct dupa discutiile cu cetatenii din circumscriptia in care candideaza din partea liberalilor pentru un post de senator.
Consilierul local Florin Paslaru este preocupat de problema maidanezilor ce misuna prin cartierele galatene, si este cum nu se poate mai bucuros de faptul ca si primarul Dumitru Nicolae s-a gandit sa rezolve cumva problema patrupedelor.
La Camera Deputatilor, candidatii sunt Iorgu Dascalu, Daniel Butunoi, Banel Hamza, Viorel Stefan, Dan Nica, Florin Paslaru, Lucretia Rosca, Bogdan Ciuca si Aurel Nechita. ... AŽn aceeasi nota, Florin Paslaru si-a exprimat convingerea ca echipa de candidati ai Aliantei PSD-PC va castiga alegerile.
Florin Stancu nu si-a intrat bine in paine, ca trebuie sa fie nu doar prefect, ci sa faca si treaba celor doi subprefecti pe care ar trebui sa-i aiba.
Cel mai tanar prefect al Doljului a depus sambata juramantul, in prezenta unui mare numar de pesedisti din parlament si guvern. Florin Stancu, cel mai tanar prefect pe care l-a avut vreodata Doljul (33 de ani), a fost instalat oficial in functie sambata de alt craiovean, secretarul de stat pesedist Mihai Fifor, din cadrul Ministerului Administratiei si Internelor.
Asta pentru ca in sala s-au aflat si cativa cetateni care au comentat permanent si i-au jignit, unul dintre protagonistii show-ului fiind si fostul consilier local din mandatul anterior, Florin Maftei (foto).
Social-democratii gorjeni nu reusesc sa se puna de acord in privinta redeschiderii negocierilor cu partenerii lor din Alianta PSD - PD-L, cei mai multi dintre parlamentari fiind impotriva, in timp ce Florin Carciumaru a epuizat argumentele pentru a-i convinge pe cei care se opun reluarii discutiilor.
Sunt acele taxe a caror administrare costa mai mult decat suma incasata din aceste biruri", a declarat, pentru Curierul National, Florin Parvu, vicepresedintele Consiliului National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania (CNIPMMR).
Presedintele PSD Gorj, Florin Carciumaru, suna adunarea pentru colegii de partid pentru deblocarea negocierilor cu PD-L, de teama ca directorii serviciilor deconcentrate din judet sa nu fie numiti de liderii centrali ai formatiunilor, peste capul sefilor filialelor locale.
Cei care si-au demonstrat prezenta in cele mai multe randuri au fost deputatul PD-L, Iacob Stelica Strugaru, cu 72% la sedintele de vot, deputatul democrat - liberal Catalin Buhaianu - 70%, deputatul PSD, Costica Macaleti - 69%, independentul Neculai Rebenciuc - 66% si liberalul Florin Turcanu, cu o prezenta de 64%.
Deputatul de Gorj, Victor Ponta, candidat la sefia PSD, a participat ieri la Conferinta Judeteana Extraordinara a Organizatiei Locale, unde a anuntat ca il va coopta pe Florin Carciumaru in echipa de conducere a partidului, in cazul in care va deveni presedinte.
Faptul ca Mircea Geoana a fost in stare sa piarda sefia PSD in fata pustiului Victor Ponta nu trebuie sa mire pe nimeni deoarece presedintele Senatului este "un perdant absolut", este verdictul psihiatrului Florin Tudose, citat de Inpolitics.
Viceprimarul din Targu Jiu, Ioan Roman Barbuti, se pregateste sa isi adjudece astazi un nou mandat de presedinte al Organizatiei Municipale a PSD, fiind convins de edilul Florin Carciumaru sa nu renunte la partid pentru a nu slabi filiala prin retragerea sa.
Viceprimarul din Targu Jiu, Ioan Roman Barbuti, se pregateste sa isi adjudece astazi un nou mandat de presedinte al Organizatiei Municipale a PSD, fiind convins de edilul Florin Carciumaru sa nu renunte la partid pentru a nu slabi filiala prin retragerea sa.
Viceprimarul din Targu Jiu, Ioan Roman Barbuti, se pregateste sa isi adjudece astazi un nou mandat de presedinte al Organizatiei Municipale a PSD, fiind convins de edilul Florin Carciumaru sa nu renunte la partid pentru a nu slabi filiala prin retragerea sa.
In Colegiul de la Baia Mare, concureaza din partea PSD domnul Florin Tataru, membru activ din 1997, in Organizatia de Tineret PSD.
Candidatul USL Florin Tataru a castigat alegerile din Colegiul 2 Maramures - final oficial Candidatul USL Florin Tataru a castigat alegerile din Colegiul uninominal 2 Maramures, conform rezultatelor oficiale finale comunicate, in noaptea de duminica spre luni de catre Biroul Electoral de circumscriptie Maramures.
Acesta si-a schimbat numele din Gheorghe in George, avea dosare penale pentru violenta, fusese angajat la Baza centrala pentru Asigurarea tehnica a Misiunilor, apoi fusese soferul unor demnitari din cadrul MAI, printre care fostul subsecretar de stat MAI Florin Mecliu.
Adrian Tutuianu castiga detasat presedintia CJ Dambovita Senatorul PSD Adrian TuTuianu a castigat presedintia Consiliului Judetean Dambovita, cu 56 la suta din voturi, devansandu-l clar pe candidatul PDL, Florin Popescu care a obtinut doar 34 la suta din voturi.
AGERPRES - Florin Iordache (PSD) propune scaderea cvorumului de participare la referendum de la 50% la 30% Deputatul PSD Florin Iordache a depus marti, la Senat, o initiativa legislativa care vizeaza modificarea Legii referendumului, prin care se propune ca un astfel de scrutin sa fie validat daca la acesta participa cel putin 30% din numarul persoanelor inscrise in listele electorale permanente, fata de 50% cat este acum prevazut in actul normativ.
google-analytics.com