Cautare

1571 de rezultate pentru "florin bacanu" (2.88 secunde)
Adrian Minune si Florin Salam au fost audiati, joi, intr-un dosar de tentativa de omor. ... Adrian Minune este invinuit de favorizarea infractorului, in timp ce Florin Salam este invinuit pentru marturie mincinoasa.
Florin Raducioiu, analiza taioasa dupa Romania - Islanda 0-0 Florin Raducioiu (50 de ani), fostul mare atacant al nationalei Romaniei, a comentat la Telekom Sport egalul cu Islanda (0-0), care scade sansele de calificare la barajul pentru Campionatul Mondial din 2022.
Regele Florin Cioaba si imparatul Iulian Radulescu ai rromilor nu au sanse sa ajunga parlamentari, tinand cont de rezultatele partiale comunicate de BEJ Sibiu. ... Regele Florin Cioaba si fiul sau, Dorin, sunt primii pe listele Camerei Deputatilor, in timp ce imparatul Iulian deschide lista pentru Senat.
Narciz Amza, Madalina Popa, Danut Moisoiu, Catalin Gabriel Filisan, Florin Gheorghe, iar in eventualitatea in care vor fi 6 mandate va deveni consilier local si Mircea Banias. ... Un alt consilier local al democrat-liberalilor este Florin Gheorghe, reprezentant al tineretului PD-L.
Potrivit primarului localitatii, Florin Pavel, firma Tech Safety a castigat licitatia de constructie a unui campus in localitate, iar lucrarile au fost demarate pe 5 martie 2008.
In acel moment au inceput si scandalurile, Florin Pavel, contracandidatul lui Morega, nu a mai reusit sa fie convins sa stea pe un scaun, plimbindu-se tot timpul de colo-colo.
In acest context, seful Executivului a cerut, la sfarsitul saptamanii trecute respectarea protocolului Aliantei DA in ceea ce il priveste pe fostul liberal de Prahova, Florin Anghel.
Primarul Devei, Mircia Muntean, si viceprimarul Florin Oancea au sustinut ieri ca telefoanele lor au fost ascultate si au solicitat SRI, printr-o adresa scrisa, clarificarea aspectului privind interceptarea convorbirilor lor telefonice.
Marti, 13 octombrie, la ora 19.00, la Club A, va avea loc lansarea cartii "Florin Silviu Ursulescu in dialog cu Doru Ionescu" - volum de memorii ziaristice. In urma unor intrebari ale lui Doru Ionescu, autorul-povestitor (Florin-Silviu Ursulescu) da drumul unui suvoi de amintiri de ordin ziaristic:
Florin Radulescu este pasionat de fotografie. ... Crezul artistic al fotografului Florin Radulescu: - Imi place Calarasiul cu bune si rele. Imi plac oamenii lui buni si mai putin buni.
Medicamentele pe care i le prescria psihiatrul Florin Tudose ii schimbau infatisarea. ... Poetul Florin Iaru explica perfect compromisul: ... Intr-o cafenea eleganta din centrul Bucurestiului, Florin Iaru se lasa pe spatarul fotoliului pentru a se scufunda in fumul anilor '90.
Petrecerea grandioasa a fost organizata la Palatul Snagov, iar printre cei invitati sa cante s-a numarat si Florin Salam. Manelistul Florin Salam a cantat spre dimineata, fiind cel care a inchis petrecerea la nunta fiului lui Liviu Dragnea. ... Florin Salam nu a fost singurul artist invitat.
Un spectacol la a carui montare am invins cu greu dificultatea de a izbucni in ras continuu. Vizionare placuta! (Florin Zamfirescu) de Andreas Petrescu Regie: Florin Zamfirescu Distributie: Gabriel Fatu, Cosmin Vijeu, Calina Epuran, Florin Zamfirescu.
Presedintele Asociatiei Studentilor ai Universitatii din Bucuresti, Florin Ion, a dat in judecata Uniunea Studentilor din Romania (USR), pe care o acuza de ilegalitati.
Florin Chise va fi prezent de Martisor cu palinca sa, Tramuta, la targul de produse traditionale organizat in curtea Muzeului Taranului Roman "Am participat la Saptamana Verde de la Berlin, un targ de produse traditionale aflat la a 78-a editie.
Florin Chise este prezent in acest week-end cu palinca sa, Tramuta, la Festivalul Pescaresc organizat in Parcul "Lia Manoliu" din Capitala. ... De fapt, toate produsele romanesti au fost apreciate si au mers bine!", ne-a spus Florin Chise.
Florin Chise din Bihor participa pana azi inclusiv la targul pescaresc organizat in Parcul "Lia Manoliu" din Capitala. ... Toiurile si sticlele mici merg si ele bine", ne-a spus Florin Chise, pe care il puteti gasi la acest targ traditional pana diseara.
Fostul pilot de vanatoare a tinut sa rupa tacerea despre aceasta intalnire, abia intr-un interviu acordat in 2012 jurnalistului Florin Mitu de la publicatia Stiri de Buzau si apoi prin declaratiile facute catre investigatorii ASFAN.
Florin Fratoiu, angajat la SC Palmyra Events, a participat in acest week-end la targul traditional "Piata Taraneasca" organizat in curtea Muzeului Taranului Roman. ... De asemenea, si la targurile organizate in curtea MTR, la Agronomie, in parcarea din fata Ateneului Roman si in Parcul Plumbuita", ne-a spus Florin Fratoiu.
Florin Chise din judetul Bihor a fost prezent in cadrul acestui targ exceptional cu palinca de mere si palinca de pruna. "La noi in Ardeal palinca se incearca, asa cum se incearca si femeile!", a glumit Florin.
google-analytics.com