Cautare

27 de rezultate pentru "fior di latte" (4.65 secunde)
- Cum ti se pare sa iei brunch-ul la cafeneaua Fior di Latte de pe Bd. ... - Ai gustat din caracatita cu gelato de fistic pregatita de Oana Plesan, la Fior di Latte.
Oana Plesan, sotia fotbalistului Mihaita Plesan, si absolventa a Facultatii de Stiinte Economice, de la Fior di Latte de pe Bd.
"La Sala Dalles, la standul SCAE ROMANIA, am preparat capuccino si am facut demonstratii de latte art. ... Acesta a fost ajutat la demonstratiile de latte art de colegul si prietenul sau, Adrian valentin Cojocaru, talentat si el.
In acest cadru friendly, atat copiii cat si adultii prezenti au fost incantati cu desene in cafea-Latte Art pentru care unii dintre participanti au invatat chiar si ritualul de creatie.
In plus cei prezenti au fost incantati cu desene in cafea-Latte Art pentru care unii dintre participanti au invatat chiar si ritualul de creatie.
Neagra sau cu putin lapte degresat nu are aproape nicio calorie, insa capuccino, ciocolata calda sau latte-machiato "stricate" cu mult lapte, frisca si zahar urca si la 500 de calorii, adica un sfert din necesarul zilnic al adultilor.
Renunta la caloriile lichide Renunta la sucurile dulci, carbonantate, de la filmul de luni sau miercuri, renunta la caffe latte in favoarea unei cafele negre, obisnuite si renunta la cocktailurile din weekend sau berea cu prietenii de la petreceri.
Latte Macchiato Intr-o cana sau un pahar de lapte fierbinte, se toarna un espresso (200 / 220 ml, 25 ml espresso).
Asa am aflat ca populara cafea cu lapte (caffe latte) contine apa, zahar, pudra de lapte (lapte praf semidegresat 1,5%, zer praf, lactoza), cafea solubila (3,3%) si urme de soia.
Un fior de groaza mi-a trecut prin tot corpul. Eram constient de ceea ce urma sa mi se intample. Constientizam ca acesta va fi sfarsitul, in timp ce satenii aruncau cu pamant peste mine.
Atunci am simtit, ca si ceilalti, ca ma strabate un fior de gheata. Batrana inima a navei incepea sa cedeze.
"Noi ne intrebam de ce Corpul de control nu s-a implicat in chestiunea Ridzi, in chestiunea Nemirschi, de ce Corpul de control nu are niciun fior la toate semnalele transmite de ANI privind schimbarea reliefului averilor demnitarilor asa cum se schimba dunele in desert, de la noapte la zi", a subliniat Vosganian, adaugand si el ca rezultatul anchetei Corpului de control a fost "trecut in totala discretie si readus acum in discutie cand e nevoie iarasi de o fumigena ca sa acopere tot dezastru".
La scurt timp, redactiile bucurestene au fost scuturate de un fior: daca in locul Majestatii Sale, care face totusi 90 de ani si nu sta prea bine cu sanatatea, ne vom trezi ca ne vorbeste Duda?
Pe fanii lui Traian Basescu i-a strabatut un fior de groaza, iute transformat in val de ura fata de "Felix Turnatorul".
Un fior ma trece pe sira spinarii. Imi fac mult curaj si pasesc mai departe. Stiu ca acolo a fost, odinioara, o fabrica importanta.
Marturisesc ca nu m-a incercat nici un fior, numai o senzatie de disconfort provocata de inghesuiala si de frig. In clipa in care a sarit insa primul concurent, pur si simplu am inlemnit.
Cititi acest text, scris cu fior poetic, si care ne transmite speranta unui Craciun frumos, linistit si plin de bucurii.
Primul fior al unei taieturi de cutter, sunetul infricosator pe care-l face atunci cand iti brazdeaza pielea, simpla sa stralucire, produce dependenta.
Un alt fior al realitatii scutura coloana vertebrala a spectatorului.
scurte, la obiect, neimbacsite de descrieri, fara sa balteasca in cuvinte (doar nu mai avem rabdarea pe care o aveau oamenii pe vremea lui Balzac - ne plac de fapt prozele pe care le putem citi intre doua statii de metrou) si cu toate ca sunt doar decupaje fugare, secvente rapide din viata unor personaje, sunt nelipsite de un fior inconfundabil al vietii (la intretinerea caruia nici nu mai stii daca doar poetul sau doar medicul si-au dat concursul).
google-analytics.com