Cautare

810 de rezultate pentru "film" (3.12 secunde)
Asta pentru ca viata insasi i-a fost un film, atat de mult suspans a avut, atat de multe intorsaturi neprevazute, atat de multe rasturnari de situatie. ... Incearca si la Regie de Film, la fel!
Al Pacino, Chris O'Donnell, James Rebhorn, Gabrielle Anwar, Philip Seymour Hoffman - Un film premiat la Oscar si cu 3 premii Golden Globes.
Departe de glamour-ul hollywoodian, fermecatoarea Marion Cotillard da masura talentului sau, iar chipesul Matthias Schoenaerts atrage atentia nu doar a publicului (in special, feminin), ci si a producatorilor din afara spatiului francofon si ajunge revelatia acelui an (2012), la Festivalul de Film de la Cannes.
Apoi, s-a cautat ziarul (aratat in film) in care s-ar fi publicat articolul despre misterioasa explozie din toamna 1968. ... Colac peste pupaza, la un moment dat a aparut o doamna, Olga Dolgaleva, de la studiourile de film Maxim Gorki din Moscova.
Veresceaghin a publicat si o carte (aratata in film) in care argumenteaza aceasta ipoteza. ... S-a stabilit - se spunea in film - ca pelicula de pe cele patru bobine provenea din perioada respectiva si era de calitatea folosita pentru astfel de operatii.
Si ziarul elvetian "Le Temps" se intrece in elogii, comparand filmul lui Mungiu cu La Vie des autres, al lui Florian Heckel von Donnersmarck (distins cu Oscarul pentru cel mai bun film strain pe 2006), si bucurandu-se de apropiata venire a filmului romanesc in tara cantoanelor.
E greu sa treci de la regia de teatru la cea de film. ... Ambii au terminat Regie-Film, iar unul dintre fiii mei este actor. ... - Este grav ca am renuntat la scoala de film rusesc, polonez, italian.
"Marita" este o productie Hi Film Productions, in coproductie cu deFILM, realizata cu sprijinul Centrului National al Cinematografiei, Programul Media - Europa Creativa al Uniunii Europene. ... Primul sau film a fost Moartea domnului Lazarescu" (2005), unde a jucat rolul brancardierului.
InterCom Film distribuie in Romania filmul Triple 9, care va avea avanpremiera marti, 8 martie, la ora 19.30, la Grand Cinema & More din Baneasa Shopping City.
Shin Koyamada este unul dintre cei mai bine platiti actori in ascensiune la Hollywood si este la fel de popular si apreciat ca Leonardo Dicaprio, talentul celor doi, fiind foarte apreciat de producatorii de film americani.
In film au aparut trei experti de fotoliu, sceptici, care, evident, au negat realitatea celor intamplate.
De pilda, ar putea fi un singur punct rosu, dar, printr-un complex de manevre, de pilda prin tremurul mainii, in timp ce obturatorul era deschis, pe film sa se fi desenat o asemenea configuratie. ... Suportul fotografiei a fost un film numit SO-368, comparabil cu Ektachrome (MS 2448).
Presedintele organizatiei locale a Uniunii Civice Maghiare - Scaunul Sfantu Gheorghe, Gazda Zoltán, a declarat ca, intrucat candidatul independent Tõkés László nu va avea posibilitatea de a ajunge in fiecare localitate din Transilvania in care traiesc maghiari, echipa de campanie a acestuia a decis sa distribuie DVD-uri cu un film cu durata de 15-20 de minute, care va prezenta viata episcopului.
Schimb pe oricine care nu va intelege ca de azi jucam intr-un alt film, al competentei Noul ministru al Administratiei si Internelor, Ioan Rus, a preluat, marti dimineata, mandatul de la Gabriel Berca, fostul detinator al portofoliului Internelor.
Studioul 20th Century Fox a fost victima unei "farse" de 1 aprilie, dupa ce o copie a noului film "X-Men Origins: ... a fost vorba de o copie de calitate a unui film de buget mare, cu o luna inainte de lansarea oficiala, informeaza pagina de internet www.digg.com.
Ultimul film in care a jucat Sergiu Nicolaescu va avea premiera anul acesta Ultima pelicula in care apare Sergiu Nicolaescu se numeste "Lupu" si va avea premiera anul acesta.
Primul lui film a fost, intr-adevar, unul de arta, "Memoria trandafirului", un film de 8 minute, facut din resturile de pelicula ale altor regizori. ... Un film fara vorbe, fara nimic. ... Pentru acest film a fost chemat la festivaulul de la Cannes in 1963.
"Am mers impreuna cu tizul meu, Sergiu Florin Nicolaescu, intr-o delegatie in Germania, la un film in care el impartise scaunul de regizor cu cel al unui neamt, iar eu avusesem un rol in respectivul film.
Profesionista in actorie, Delia Antal are tot ce ii trebuie sa reuseasca pe piata internationala si nu a facut pana acum niciun compromis pentru a obtine un rol intr-un film si nu refuza sa interpreteze niciun personaj.
Facea Nicolaescu un film de vitejie si era cel mai tare film pe care l-a vazut toata lumea. Pentru ca era singurul film pe care l-a vazut toata lumea.
google-analytics.com