Cautare

810 de rezultate pentru "film" (2.65 secunde)
20 ianuarie 1993) a fost o actrita de film engleza. ... Rochia neagra Givenchy din filmul Mic dejun la Tiffany a fost vanduta in 2006 cu peste 462.000 £, cel mai mare pret pentru o rochie dintr-un film.
Steven Spielberg a avertizat ca progresul tehnologiei realitatii virtuale reprezinta un pericol pentru directorii traditionali de film. ... Pe de alta parte, Eric Darnell, al carui film VR care se numeste Invazia si tine 6 minute, spune el cred ca filmele din realitatea virtuala vor deveni intr-o zi singura varianta.
Ferentz se grabea sa ajunga la film cu mama ei, dar in drumul sau spre cinematograf a fost oprita de politie pentru depasirea vitezei. "Ma grabeam sa ajung la film, vroiam sa am o seara linistita cu mama mea, sa petrecem impreuna, ca fetele.
Actrita complexa, Irina Petrescu va primi de-a lungul carierei sale multe roluri importante in film, teatru radiofonic si teatru TV, in regia unor nume de prestigiu ca: ... In 2007, la cea de-a sasea editie a Festivalului International de Film Transilvania (TIFF) primeste Premiul de Excelenta.
Orasul fara nori Totul e inghesuit, oamenii n-au loc pe trotuare, masinile n-au loc pe strazi, tramvaiele n-au loc pe sine, umar langa umar, bara la bara, tampla langa tampla, cu totii traim un ambuteiaj, spre serviciu, spre gradinita, spre scoala, spre casa, ambuteiaj de la rasarit pana aproape de miezul noptii, viata ca un ambuteiaj, viata ambuteiaj, cu nervi, claxoane, oglinzi retrovizoare, semafoare, fara sa mai vedem nimic, foindu-ne incolo si incoace, aproape atingandu-ne unii de altii, incolo si incoace, ca intr-un ambuteiaj continuu, ca intr-un cadru care nu se mai termina, cu totii imprimati pe aceeasi rola de film care se invarte zi si noapte, douazeci si patru din douazeci si patru, nonstop, aceeasi distributie, acelasi rol in fiecare zi, acelasi ambuteiaj dintr-o alta zi, fara sa ne cunoastem, fara sa ne atingem, doar foarte aproape unii de ceilalti, privindu-ne unii pe altii, roluri mici si multe, trase la indigo, milioane de figuranti in acelasi rol, jucandu-l fara greseala zi de zi, in fiecare zi, ambuteiaj, viata ca un ambuteiaj, viata ambuteiaj, piciorul pe frana, ambreiaj, schimbator automat, radio, trafic, traficantii, zebre, linie continua, stop, si de la capat, inca o bobina, inca o zi, inca un rol, fara culori, fara impresii, fara rost, cu totii ca in niste vitrine, uitandu-ne unii la altii fara sa ne vedem, parbrize, centuri de siguranta, oglinzi, tevi de esapament, nimeni nu vorbeste cu nimeni, totul la relanti, dar in sens invers, de parca banda e data inapoi, e mai interesant inceputul decat sfarsitul, cu aceeasi destinatie, cu aceeasi obstinatie, din acelasi film, din acelasi ambuteiaj, acelasi decor, cu si fara anotimpuri, ploi si zapezi, iarasi ploi, parca primavara, parca vara, toamna si iarna, acelasi sens unic, fara obligatoriu la dreapta, fara cedeaza trecerea, aceeasi prioritate, acelasi ambuteiaj, viata ca un ambuteiaj, viata ambuteiaj, fara sa vedem vreodata cerul, fara sa vedem vreodata norii, orasul fara nori...
Joi, 9 mai - Spectacol in aer liber "Batalia de la Calugareni" - ora 10.00 - simpozionul "Mihai Viteazul si Bania" (Sectia de Istorie-Arheologie a Muzeului Olteniei), - ora 12.00 - expozitie cu tema "Mihai Viteazul si Bania" (Casa Baniei), - ora 20.30 - proiectii de film "Buzduganul cu trei peceti" (Piata "Mihai Viteazul");
improvizatii, dinamism, concerte, dialoguri, dezbateri, muzica, dans, film. ... In periplul nostru prin cele 19 orase vom promova timp de 10 luni o selectie optima de titluri de carte, muzica si film, din portofoliul celor peste 100 edituri reprezentate.
Si la 35 de ani de la premiera, "Jesus of Nazareth" este considerat o capodopera si poate cel mai bun film despre viata lui Iisus.
Radu Gheorghe - prezentare Actorul de teatru si film Radu Gheorghe s-a nascut pe 16 ianuarie 1951, la Tulcea. ... Diplomat in Arte, cu specializarea actorie teatru si film.
Actrita si regizoarea filmului "D’ORA", Delia Antal a avut parte de un sejur de vis anul acesta la Cannes, acolo unde a fost prezenta la Festivalul International de Film, completat apoi cu o scurta sedere la Monaco, caci a fost invitata sa urmareasca Grand Prix-ul intr-o companie selecta.
Bucharest Music Film Festival (BMFF) si ArCuB Live Open Air-Jazz, Blues & More. Timp de trei saptamani, farmecul muzicii clasice si elita jazz-ului international vor cuceri audienta in Piata George Enescu.
De la muzica la film nu este decat un singur pas; ... http://www.youtube.com/watch?v=E19qv4yThtA Trecem de la film la muzica si le reamintim admiratorilor ca o pot vedea pe artista live la Bucuresti, pe 23 iunie la Sala Palatului.
"Pentru videoclip am depus impreuna cu echipa mea eforturi mai mari decat in ultimul timp, si spun asta pentru ca am facut un film. Ecou a fost un film.
Deja Vu, cel mai recent film independent care poarta semnatura lui Dan Chisu in calitate de scenarist, regizor, cameraman, actor si producator, va avea premiera de gala joi, 14 noiembrie, la CinemaPRO. ... Personajul principal nu apare in film, este descoperit de spectator prin ochii mamei, amantei si ai sotiei.
CHANEL, COCA COLA si alte branduri renumite, a absolvit ACADEMIA DE FILM SI TELEVIZIUNE VAN MAR de la HOLLYWOOD si este o buna femeie de afaceri in sistemul bancar din USA, dar si ROMANIA, deoarece in prezenta este si proprietaraBANCII RIB.
In film isi face debutul la varsta de 14 ani cu rolul Stella din filmul "Menage all‘italiana" unde joaca alaturi de celebrul pe atunci actor italian Ugo Tognazzi. ... Putini stiu ca Romina i-a fost lui Al Bano mai intai partenera in film si apoi in viata.
Columbia Pictures prezinta in asociere cu MRC si LStar Capital o productie a Escape Artists Production, un film de Jake Kasdan, Sex Tape.
In 2013, maestrul a fost premiat cu Lifetime Achievment Award la cea de-a XII-a editie a Festivalului International de Film Transilvania si a primit Premiul de Excelenta la Gala Premiilor de Jazz/Premiile MUZZA pe 2012.
Filmul Cenusareasa / Cinderella este distribuit de Forum Film Romania si a avut premiera pe 13 martie 2015, fiind proiectat atat in varianta subtitrata, cat si in cea dublata.
Pentru cei mici, diminetile se vor organiza sesiuni de Zumba, Kids Gym dar si ateliere de pictura, teatru si film.
google-analytics.com