Cautare

828 de rezultate pentru "fashion show" (3.48 secunde)
Tania Francu, care are firma Haifa Fashion, a participat recent la targul 1001 de Nopti organizat in Centrul Vechi.
Noile tendinte fashion & beauty pentru toamna-iarna 2018/2019 Descopera noile tendinte fashion & beauty pentru sezonul toamna-iarna 2018/2019. LAYERING Peste o rochie, o camasa, peste camasa, o vesta, peste vesta, o jacheta, peste jacheta, o alta jacheta, iar peste toate acestea mai poti adauga un palton.
Irina Popa, designer de tricotaje, participa in acest week-end la targul de Florii si Paste intitulat For the Love of Fashion, la The Vintage Pub Bucuresti, situat pe Strada Smardan nr.
Valkyrie Jewels a participat sambata la targul de Florii si Paste intitulat For the Love of Fashion, la The Vintage Pub Bucuresti, situat pe Strada Smardan nr.
Povestea evantaiul creat de noi, echipa The Wedding Company, a fost inspirata din natura, dar adaptata locului de expunere, mall-ul cu ajutorul accesoriillor fashion specifice : ... Tematica a fost wild/woodland botanical fashion.
Cu Teo Show, Kanal D a fost pe locul trei in audiente cu 459.000 de telespectatori pe minut, dupa Antena 1, cu Acces Direct si Pro TV, cu Maruta, scrie paginademedia.ro. ... Teo Trandafir a revenit in televiziune, la Kanal D, unde realizeaza emisiunea "Teo Show".
Top Beauty Trade Show are loc in perioada 1-4 octombrie 2015 in Bucuresti la sediul Top Line: ... Cele mai cunoscute branduri cosmetice din lume lanseaza noutatile la TOP BEAUTY TRADE SHOW 2015:
"Show-ul mediatic al opozitiei urmareste sa puna presiune politica asupra judecatorilor si procurorilor", a adaugat liderul democrat-liberalilor.
Show spectaculos de Ziua Marinei, in Portul Constanta. ... Fortele navale au promis exercitii noi la show-ul naval de anul acesta, simuland lupte intre vase militare.
"Luxury Show" - spectacol de lumini si muzica Pentru anul viitor Romexpo doreste sa organizeze o suita de noi manifestari, atat pe plan judetean, cat si la Bucuresti.
Show de lumini pentru GTC la "Noaptea premierelor GM" Show-ul de lumini a subliniat tema conceptului GTC, utilizand aceeasi tehnologie LED pentru toata scena de prezentare.
Emisiunile "Teo Show" cu Teo Trandafir si "Pe gustul tau" cu Simona Patruleasa au fost concepute exact in aceasta idee si vor fi difuzate in 30 de judete ale tarii. ... Producatoarea show-ului este Andreea Godeanu, care se afla alaturi de Teo inca de la inceputuri.
Sambata, 10 octombrie 2009 10:00 - Deschiderea expozitiei 10:30 Conferinta de presa 13:00-14:30 Renault Sport Show 1 14:30-18:00 Parada locala, carnaval, ride and drive, curse de karting, sesiuni de autografe 18:00-19:40 Renault Sport Show 2 21:00 Inchiderea zonei expozitionale Duminica, 11 octombrie 2009 10:00 Deschiderea zonei expozitionale 11:00-13:00 Parada locala, carnaval, sesiuni de autografe 13:00-14:30 Renault Sport Show 3 14:30-14:45 Extragerea castigatorului tombolei Renault F1 Roadshow 14:45-15:30 - Ride and drive, animatii, simulatoare F1 18:00 Inchiderea zonei expozitionale.
Dar, show-ul e asigurat (ca talk nu mai e de mult). ... Departamentele de stiri tv au fost setate pentru doi ani electorali in formate de nesfarsite talk-show-uri politice, pentru ca pe acolo veneau banii partidelor.
Au fost prezentate o serie de materiale video in care atat persoane publice, cat si oameni obisnuiti si-au spus parerea despre emisiunea Cronica Carcotasilor si despre ce a insemnat acest show in cei 11 ani de existenta si de ce ar trebui sa continue sau nu.
"Odata ce acumuleaza un capital de imagine, cu bani si influenta, eroii show-urilor tv il pot folosi in sfera politica cu toate ca personajele mondene mediatizate in cadrul show-urilor de televiziune nu au avut ca scop, in general, intrarea in lumea politica", a spus la RFI sociologul Vasile Dancu.
Bianca Dragusanu a fost instiintata oficial de sefii de la Antena Stars ca emisiunea "Academia Biancai" nu va mai fi difuzata, iar fetele care s-au inscris au fost deja anuntate ca nu se mai face reality show-ul.
reprezentam o alternativa si difuzam o varietate de productii â€" reality-show-uri, stiri, seriale, emisiuni de divertisment. ... Este un show cu mare potential, in care dramatismul va creste odata cu eliminarile succesive ale concurentilor.
"AeroNautic Show", spectacol la inaltime pe Lacul Morii Sambata, 21 septembrie, Asociatia Aeronautica Romana si Agentia de Parasutism, organizeaza cea de-a IV-a editie a festivalului anual dedicat sporturilor aeriene si nautice "AeroNautic Show - Lacul Morii Bucuresti".
Gadget show, pe stil american. ... Consumer Electronics Show: 10-13 ianuarie (Las Vegas). Din avalansa de electronice si gadget-uri care sunt dezvaluite in aceste zile se vor trasa tendintele acestui an, vom sti la ce sa ne asteptam la raft, in retail-ul din acest an.
google-analytics.com