Cautare

828 de rezultate pentru "fashion show" (9.06 secunde)
Roxana Iliescu ne-a transmis un comunicat de presa intitulat "Israel Buium aduce show-ul din Las Vegas in Bucuresti!", pe care il puteti citi in continuare.
Takko Fashion s-a inaugurat recent in centrul commercial Vulcan Value Centre din cartierul bucurestean Rahova un nou magazin. Aceasta va fi prima unitate Takko deschisa dupa un nou concept, potrivit lui Cosmin Ulmean, country manager al Takko Fashion.
Aplicatia lansata de Fashion Days pentru iPhone a fost clasata in luna septembrie de Apple in categoria Best New Apps, pe prima pagina din App Store, alaturi de aplicatii ca Instagram si AirBnb.
Dorin Negrau si-a prezentat de curand, mai precis pe 17 septembrie, la New York Fashion Week, cea mai recenta colectie a sa, QUEEN - BLOUSE ROMANIAN”, aducand cu aceasta ocazie un omagiu celei care a fost unul dintre primii promotori la nivel international al bluzei traditionale romanesti, domniei sale Regina Maria a Romaniei!
Euroexpo Trade Fairs a lansat in ultimii 8 ani evenimente precum Advertising Show, Gifts Show, Flexo Show, Luxury Show, Expo Francize, Kidex, Baby Boom Show, Wellness Show si Cleaning Show.
Intra sa vezi ce artist se imbraca in femeie pentru un show total la concerte! ... Este vorba despre nimeni altul decat GEORGE, un impatimit al transformarilor in cadrul show-ului Te cunosc de undeva.
Trupa de improvizatie Obligo, indragita de public de peste 8 ani si apreciata in cadrul emisiunilor Romanii au Talent (Pro Tv) si IUmor (Antena 1), vine in fata publicului cu un concept unic pe piata show-urilor din Romania:
Colectia Campionii', semnata de Adela Diaconu, a adunat la un loc nume consacrate ale sportului romanesc, in cadrul festivalului Bucharest Fashion Week.
Prima tema abordata de Dana Savuica in cadrul conferintei, va fi "Descopera cu Dana Savuica secrete de fashion & beauty" si se ve raspunde la intrebarea momentului:
Prima tema abordata de vedeta in cadrul conferintei, va fi "Descopera cu Dana Savuica secrete de fashion & beauty" si se ve raspunde la intrebarea momentului:
fashion and beauty. ... Aceasta a fost lansata la Londra, fiind primul proiect romanesc, inspirat din filonul traditional, care a cucerit trei premii Special Mention la International Fashion Show 2015, desfasurat in cadrul London Fashion Week.
"Fabulos!", "Magnific!", "Perfect!" sunt doar cateva dintre cuvintele ce puteau fi auzite rostindu-se aseara de zecile de mii de fani prezenti in Piata Constitutiei din Bucuresti, dupa un show care, cu siguranta, va ramane in istorie:
Pe 16 februarie 2019, la Sala Palatului, incepand cu orele 20.00, Teo, Vio si Costel dau startul la ras cu lacrimi in mega show-ul 100% pareri!
Printr-un eveniment exclusivist, s-a dat startul Top Beauty Trade Show 2015, cel mai important targ din industria frumusetii. ... Ateliere speciale la Top Beauty Trade Show Duminica, 4 Octombrie, la TopLine (Bd. ... Lili Olteanu - Baaddi, Trainer & Educational Manager Top Line si Carmen Negoita - Fashion & Beauty blogger Data:
Raluca Zenga a facut furori recent la Bonton, in cadrul evenimentului Fashion Days by Doina Levinta, trei zile de show dedicate modei.
Un show de fashion si beauty, concerte live sustinute de Corina si trupa Amadeus, vedete pe podium, intr-un decor special, cu fulgi de nea si sculpturi in gheata.
Styling-ul manechinelor a fost realizat de Iulia Albu, aceasta reinterpretand tinutele purtate de cele 6 fashion icon-uri prezentate, styling realizat cu ajutorul brandurilor de lux regasite pe The Grand Avenue si nu numai.
Editia a XXXVII-a a Targului National de Imbracaminte si Incaltaminte TINIMTEX va avea loc, pentru prima data, in paralel, cu o noua manifestare expozitionala, Best Romanian Fashion Brands, organizata de Asociatia de Moda si Design din Romania, in colaborare cu ROMEXPO SA si CCINA Constanta, la solicitarea unora din cele mai importante branduri romanesti.
In cadrul unei conferinte de presa, Liliana Turoiu Udrea, presedintele Asociatiei de Moda si Design din Romania a declarat ca editia de anul acesta, respectiv a VI-a a "Best Fashion Brands" editie organizata in cadrul Targului TINIMTEX este cea mai reusita, datorita culorilor si formelor indraznete ale tesaturilor cat si participarea unor branduri cu renume in fashion.
ZorileStore.ro (fashion) Reduceri la toate articolele de pe site de pana la 60%. ... AMA Fashion Magazinul de haine AMA Fashion va ofer reduceri intre 20 si 50% incepand cu miezul noptii.
google-analytics.com