Cautare

260 de rezultate pentru "expozitii" (3.33 secunde)
In acelasi timp, organizatii internationale si nationale organizeaza evenimente, precum expozitii, proiectii de filme, teatru, dezbateri, spectacole de animatie si muzica, pentru constientizarea populatiei cu privire la pericolele pe care le reprezinta rasismul, xenofobia si intoleranta, precum si cu privire la importanta protejarii si promovarii drepturilor omului.
In rest, artistul lucreaza cu Manastirea Dragomirna si Manastirea Sucevita si a avut, de-a lungul timpului, expozitii in Germania, Italia si Spania.
De-a lungul timpului, artistul Liviu Balac a participat la expozitii organizate in Germania, Italia si Spania.
Fotograful freelance Ovidiu Huiban are la activ expozitii interne si internationale, 3 premii Ursus pentru fotografie. Conferintte de presa, promovare de produs, magazine, hypermarket, targuri, corporate, food, petreceri, festivaluri, showroomuri auto.
Aceasta societate, nascuta in spiritul opozitiei fata de academismul omipotent si omiprezent in arta, organizeaza in cursul celor 4 ani de existenta un numar de 12 expozitii care luau apararea curentelor cele mai novatoare.
Artistul plastic ALEXANDRU GEORGE TIMOFTE a participat cu lucrari de grafica la diferite expozitii, care i-au fost achizitionate de colectionari din tara, dar si din SUA, Danemarca, Austria, Spania, Japonia, Mexic si Turcia, iar alaturi de fratele sau geaman a pictat mai multe biserici, cu titlul de act de caritate.
48 va gazdui, intre 18 si 31 martie 2015, cea de-a saptea expozitie personala a pictoritei-arhitect Maria Sumanaru Pavelescu, ale carei lucrari au fost expuse de-a lungul timpului si in paisprezece expozitii de grup.
Romania a participat, dupa 1989, la toate expozitiile universale organizate sub egida Biroului International pentru Expozitii: Sevilla (Spania) 1992, Hanovra (Germania) 2000, Aichi (Japonia) 2005 si Shanghai (China) 2010, precizeaza, de asemenea, comunicatul de presa al Ministerul Afacerilor Externe din Romania.(M.M.)
Totodata, in cele trei saptamani ale evenimentului, Bulevardul Artelor va fi animat de proiectii de film documentar despre festival, standuri de carte de profil si de doua expozitii permanente - Viata lui George Enescu si Istoria Festivalului George Enescu, ambele realizate in parteneriat cu Festivalul si cu Muzeul National George Enescu.
In plus, in aceste trei saptamani bulevardul va fi animat de proiectii de film documentar despre Festival, standuri de carte si CD-uri de profil si de doua expozitii permanente, in aer liberintitulate ” Istoria Festivalului International George Enescu” si ” Viara lui George Enescu”, ambele realizate in parteneriat cu Festivalul International George Enescu si cu Muzeul National George Enescu.
si expune la numeroase expozitii in Romania si in strainatate. Este membru UAP din 1990. Studii: Institutul de Arte Plastice Nicolae Grigorescu - Facultatea de Arte Decorative, specialitatea Arte textile - tapiserie si contexturi (Bucuresti, promotia 1974).
Expozitia permanenta prezinta publicului expozitii tematice si bogate colectii de arheologie (ceramica, figurine antropomorfe si zoomorfe, vetre, unelte, fragmente de edificii din neo-eneolitic din situl arheologic Sultana - Malu Rosu, plastica antropomorfa de epoca romana, colectie de opaite romane, ceramica smaltuita si podoabe bizantine de la Pacuiu lui Soare), numismatica antica si medievala, exponate care ilustreaza istoria locala.
De atunci a participat si a obtinut premii importante la Saloanele nationale de Umor si la expozitii internationale, fiind initiatorul genului Videocartoon (caricatura animata pentru televiziune), reprezentativa fiind rubrica Tv Andografia zilei.
Cu calatorii, cu lecturi, cu fotbal, cu expozitii, cu blogul. Unele lucruri am vrut sa le uit si nu am reusit.
Este co-curatoare a celor 7 expozitii tematice la Atelierul Brancusi din perioada 1998 â€" 2002. Este autoare a mai multor volume:
Doua piese vestimentare de exceptie din colectia Zestrea by Liliana Turoiu inspirate de straiele domnitelor de altadata ne poarta, zilele acestea, prin istoria si valorile autentice romanesti, pe parcursul unei expozitii de exceptie in somptuosul Palat Cesianu-Racovita, la Artmark.
Luisa Tuntuc, artist vizual, va invita la vernisajul expozitiei de pictura FEMINISTICE, care va avea loc miercuri 5 octombrie 2016, ora 19:00, la Palatul Parlamentului, Sala de expozitii de arta CONSTANTIN BRANCUSI, Str.
Pana in 1914, participa cu regularitate la expozitii colective din Paris si Bucuresti, inaugurand ciclurile Pasari Maiestre, Muza adormita, Domnisoara Pogany.
Expozitia Zestrea constituie un demers inovativ, unitar si foarte expresiv al unui artist plastic contemporan care, in cei 20 de ani de cariera, a semnat peste 100 de expozitii personale in 15 tari, reusind sa transmita de fiecare data emotie si frumusete romaneasca.
PHOENIX AND FRIENDS ROCK EDITION este primul dintre evenimentele ce marcheaza 55 de ani de activitate a formatiei Phoenix, urmand concertul unplugged, acustic PHOENIX AND FRIENDS GALA FOLK, concertul simfonic SYMPHOENIX, PHOENIX ARHAIC, concerte aniversare in alte orase din tara, lansari si expozitii, workshopuri si conferinte tematice.
google-analytics.com