Cautare

260 de rezultate pentru "expozitii" (3.57 secunde)
Acesta ar fi mijlocit transportul in tara, cu ocazia unei expozitii de mobila, a unei parti din mobilierul chinezesc ce decoreaza imobilele din Zambaccian si Cornu, detinute de Adrian Nastase.
El a invocat faptul ca un "prieten de casa" al presedintelui ICR, Horia Roman Patapievici (foto), ar beneficia "de turnee si expozitii foarte costisitoare" la Paris, Londra si New York.
In cadrul acestui protocol sunt prevazute o serie de actiuni care au ca scop revitalizarea turismului in sudul litoralului romanesc prin organizarea de targuri si expozitii, de competitii sportive internationale care prin reflectarea lor in mass media vor ajuta la imbunatatirea imaginii statiunilor din sud, construirea unor noi centre de petrecere a timpului liber de tipul celor existente in Mamaia (Aqua Magic, Telegondola, parc de distractii pentru copii), reabilitarea infrastructurii statiunilor care apartin administrativ de Mangalia, prelungirea sezonului estival prin promovarea turismului balnear, prelungire care va duce la stabilizarea fortei de munca permanente.
Boris Tadici va primi si titlul de Doctor Honoris Causa al Universitatii Crestine Dimitrie Cantemir si va participa la inaugurarea unei expozitii de pictura sarba la Muzeul National de Arta.
Camera de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta va sprijini, intotdeauna, intalnirile directe intre companiile constantene si cele straine, concretizate, in special, prin participarea acestora la parteneriate de afaceri, targuri si expozitii", au mai spus reprezentantii CCINA.
Concertul va fi urmat de o receptie diplomatica, iar in paralel vom avea si doua expozitii la Centrul Cultural al Ucrainei la Bucuresti.
Participarea Romaniei la Expo 2010 este coordonata de secretarul de stat din MAE Ferdinand Nagy, comisarul general pentru Expozitii Mondiale.
"Aici vor fi cele mai mari expozitii si targuri de pe planeta in domenii de activitate variate: lansari de CD-uri, probabil o parte din festivalurile internationale se vor muta la Bucuresti.
In acceptiunea noastra, mall-ul inseamna magazin, dar nu va fi magazin, ci cu totul si cu totul altceva, vor fi cele mai mari expozitii si targuri de pe planeta, in ceea ce priveste domenii de activitate variate:
In acelasi timp, ambasadorul desemnat a vorbit despre importanta participarii comune la targuri si expozitii internationale, "chiar daca nu neaparat sub stindard comun", dar si despre posibilitatea gazduirii in solidar cu Republica Moldova a unor competitii sportive importante, ca initiative menita sa creeze unitate si solidaritate in relatia bilaterala.
Din pacate in ultimii ani am asistat la cateva actiuni ale ICR de sustinere a unor expozitii prin care se promovau elemente pornografice, desene cu zvastica, etc care nu au nici o legatura cu valorile culturale romanesti, nemaidiscutand de persoane din conducerea institutului care si-au facut un titlu de glorie din scrieri jignitoare la adresa poporului roman sau din postari pe internet in posturi cel putin neonorante pentru un reprezentant al natiei sau pentru un functionar public.
In perioada celui de-al Doilea Razboi Mondial, aceasta zi festiva s-a marcat prin slujbe religioase, prin organizarea de expozitii de trofee ale combatantilor marinari, la Constanta si la Bucuresti.
De-a lungul anului 2004, CCINA s-a implicat in organizarea a foarte multor activitati destinate sprijinirii mediului de afaceri constantean, cum ar fi organizarea de targuri si expozitii, participarea la misiuni economice in strainatate, acordarea de consultanta de specialitate pentru firme, desfasurarea de cursuri pentru pregatirea profesionala.
Aceasta a explicat ca bugetul va fi impartit pe citeva puncte importante, si anume participarea la tirguri si expozitii, realizarea de noi materiale de promovare, sprijinirea initiativelor institutiilor, autoritatilor locale, cheltuieli legate de tururi promotionale ale jurnalistilor straini si touroperatorilor si publicitate.
Programul finanteaza cel mult 60% din cheltuieli, in limita a 120 de milioane de lei pentru fiecare beneficiar, participarea la misiuni economice, targuri si expozitii internationale, cursuri de pregatire, productia materialelor de promovare, contractarea unor servicii de consultanta pentru elaborarea planurilor de export, realizarea site-urilor pe Internet pentru prezentarea activitatii.
oferta statiunilor turistice balneare, diferite forme ale turismului de afaceri generate de congrese, simpozioane si expozitii, actiuni cu caracter diplomatic generate de aderarea Romaniei la NATO, intrarea Romaniei in UE, viata cultural-stiintifica, deschiderea de afaceri cu firme multinationale.
Primul parteneriat-public privat din Romania a pornit cu stangul In martie 2003, fostul minister al Lucrarilor Publice si firmele Mimel Imsat (Turcia) si ORB Estates (Marea Britanie) au incheiat un contract de parteneriat public-privat pentru realizarea unui complex imobiliar de mari dimensiuni (cu hotel de lux, centru comercial si de distractii, cinematografe, sali de expozitii, zona rezidentiala si un spital) pe amplasamentul cunoscut sub denumirea Casa Radio.
Agentia Spatiala Europeana (ESA) finanteaza programele cercetatorilor romani printr-un proiect destinat cercetarii in spatiul cosmic si lansat saptamana trecuta in cadrul unei expozitii internationale in domeniu, potrivit Deutsche Welle.
Nicu Dragoi, reprezentantul firmei, a spus ca institutiile publice care se ocupa de comert exterior ar trebui sa sprijine mai mult exportatorii, in sensul facilitarii accesului la targuri si expozitii internationale.
Oamenii de afaceri craioveni s-au intalnit in urma cu cateva zile cu reprezentantii din Craiova ai grupului de firme LA SCALA, organizatori de expozitii si targuri comerciale in mai multe tari din Europa.
google-analytics.com