Cautare

260 de rezultate pentru "expozitii" (3.69 secunde)
Nascut la Slobozia, in data de 15 martie 1978, Victor Grigore este licentiat al Universitatii de Vest din Timisoara, Facultatea de Arte Plastice si Decorative, din activitatea sa artistica facand parte prezențe la manifestari de grup naționale si internationale, dupa cum si deschiderea unor numeroase expozitii personale, in cadrul carora subiectul permanent a fost portretul.
Muzeul a avut peste 300 de actiuni cu publicul - programe culturale, pedagogie muzeala, expozitii si si-a marit expozitia cu 3,5 ha pe care, practic, construim un muzeu nou, cu monumente transferate din teren.
Vizitatorii isi pot alege bradul de poveste intr-una din cele 7 expozitii cu vanzare din Noua Piata Obor, Bd. Floreasca, Mega depozitul Voluntari, Kaufland Mihai Bravu, Bd-ul Basarabia, Piata Alba Iulia, Baneasa Shopping City, AFI Palace Cotroceni si Macromall Brasov.
Are deja in palmares peste 200 de premii, iar lucrarile sale au fost prezentate in 13 expozitii, cea mai recenta fiind la Castelul Pelisor din Sinaia. ... Recent, artista din Braila si-a expus trei dintre lucrarile sale in cadrul unei expozitii de arta la Castelul Pelisor din Sinaia.
- Pe unde ati mai avut expozitii Dino Park? - Am mai avut expozitii Dino Park in Chisinau, in Republica Moldova, si in Grecia momentan.
Cojocaru a spus ca Romexpo s-a dezvoltat atat de mult, incat timpul nu ii mai permite sa se imparta intre sarcinile care ii revin in conducerea celui mai important organizator de targuri si expozitii din Romania si cele legate de functia de presedinte al CCIRB.
În prezent, este ridicat Centrul de Conventii si Expozitii de la Seaca, un spatiu expozitional de proportii. Din punct de vedere agricol, Vâlcea înainteaza pe partea de microferme de bovine.
În prezent, este ridicat Centrul de Conventii si Expozitii de la Seaca, un spatiu expozitional de proportii. Din punct de vedere agricol, Vâlcea înainteaza pe partea de microferme de bovine.
(Expozitii cu tema "generatia spontana") Tema 7: Cum sa coboram capacul de la wc pas cu pas (Teleconferinta cu Universitatea Harvard) Tema 8:
Louisa Bangale, general manager XPO NOI, ne spune la ce expozitii putem merge in lunile care vor urma, la Sala Dalles din Capitala.
Alexandru Timofte a participat cu lucrari de grafica la diferite expozitii, care i-au fost achizitionate de colectionari din tara, dar si din SUA, Danemarca, Austria, Spania, Japonia, Mexic si Turcia, iar alaturi de fratele sau geaman a pictat mai multe biserici, cu titlul de act de caritate.
Din aceasta noua postura, a organizat 12 expozitii legendare, printre care: The World of Balenciaga in 1973 si The Tens, Twenties and Thirties Inventive Clothes:
Sotii Jasvinder si Jagmeet Singh din India au adus in cadrul acestei expozitii bijuterii din argint si pietre semipretioase precum:
Iata ce spune Ana Amelia Madalina Dinca, critic de arta si curator de expozitii, despre Florian Vilsan: "Remarcandu-se prin calitatile de portretist, Florian Vilsan se uita atent la caracteristicile faciale ale unor personalitati ale culturii.
Au fost vreo 7 ani, gratie programelor culturale din Sibiu, in care am putut sa scriu despre teatru si film, muzica si expozitii, erau festivalurile.
Picturile sale au fost expuse in mai multe expozitii din Rusia. Asa cum rezulta din investigatiile ufologului Vladimir Ajaja, intr-o seara de august 1989, in jurul orei 22.00, in asezarea Olga din peninsula Baliuzek din Extremul Orient rus, la nord de Vladivostok, soldatul P.
la nivelul genunchiului Il puteti achizitiona in cadrul acestei expozitii, care este deschisa astazi pana la orele 18.00 si sambata pana la ora 14.00.
8 expozitii intr-un singur Palat! Sambata noaptea, 21 mai, 19:00 - 02:00, vizitatorii vor avea ocazia nu doar sa admire si sa participe la ghidaje gratuite ale expozitiilor curente, dar se vor putea bucura de Egal+.
Conform actului normativ, singura solutie pentru rezolvarea situatiei ar fi solicitarea unei derogari din partea ministrului finantelor publice. "La parter am neaparata nevoie de vitrine pentru sala de expozitii.
Primarul municipiului Petrosani, Carol Schreter, a declarat ca pe parcursul a trei zile, intre 1 si 3 septembrie, in oras vor avea loc o serie de spectacole de muzica usoara si populara, concursuri sportive, precum si expozitii de pictura sau fotografii.
google-analytics.com