Cautare

260 de rezultate pentru "expozitii" (2.78 secunde)
Tot de la aceeasi data, va fi obligatorie separarea pasarilor domestice de alte pasari in piete, targuri, expozitii sau evenimente culturale.
Am fost foarte mult în strainatate, la expozitii, si am venit cu tot ce înseamna nou în piata", a declarat Ovidiu Pasoi-Sîrbu, directorul Wissen Technologies. ... În plus, participam la expozitii - e un lucru esential si conteaza cel putin 50% în promovare", a precizat Ovidiu Pasoi-Sîrbu.
Am fost foarte mult în strainatate, la expozitii, si am venit cu tot ce înseamna nou în piata", a declarat Ovidiu Pasoi-Sîrbu, directorul Wissen Technologies. ... În plus, participam la expozitii - e un lucru esential si conteaza cel putin 50% în promovare", a precizat Ovidiu Pasoi-Sîrbu.
De aceea participam la targuri si expozitii, pentru a ne face cunoscute produsele", a spus Mihail Cocora, producator din Capitala.
Aceasta unica expozitie din Romania dedicata industriei de obiecte promotionale a fost organizata concomitent cu Print & Sign sau Digital Print & Sign, expozitii pentru tipar offset, digital si productie publicitara. Gifts Show este organizat de Euroexpo Trade Fairs, companie de top in sfera organizarii de targuri si expozitii.
Evenimentul, organizat in colaborare cu Moving Sounds Events si "Fundatia Arta in cetate", va avea loc luni, 18 februarie 2013, ora 13:00, la la Sala de expozitii Constantin Brancusi a Palatului parlamentui, intrarea din strada Izvor.
Zilele Brasovului, in perioada 9-12 mai Concerte, expozitii, targuri ale mestesugarilor si de flori, concerte sustinute de Directia 5, Connect-R, Dalma, Antonia, de Filarmonica si Opera, spectacole de folclor, de teatru pentru copii si tineret, de comedie, de mimi, clovni, bufoni, turnirul cavalerilor, lansari de carte - toate vor avea loc in perioada 9-12 mai, in cadrul manifestarilor dedicate Zilelor Brasovului, editia 2013.
De asemenea, aceasta are in portofoliu atat expozitii personale, cat si expozitii de grup organizate in orase ca Oltenita, Calarasi, Bucuresti, Tulcea, Sibiu, dar si Montreal- Canada.
Printre cele mai importante activitati pe care le-a desfasurat in calitate de director de imagine al Federatiei Comunitatilor Evreiesti din Romania se numara organizarea de expozitii privind Holocaustul. Expozitii precum:
48 a avut loc vernisajul celei de-a saptea expozitii personale a pictoritei-arhitect Maria Sumanaru Pavelescu .
Targuri de carte, mese rotunde, recitaluri de poezie Targuri de carte, mese rotunde, recitaluri de poezie, expozitii si ateliere constituie evenimentele prin intermediul carora va fi sarbatorita in Capitala Ziua Limbii Romane - 31 august.
The Comics Edition a pregatit o serie de expozitii de banda desenata ale unor artissti internationali si locali consacrati din industrie.
The Comics Edition a pregatit o serie de expozitii de banda desenata ale unor artissti internationali si locali consacrati din industrie.
- La ce expozitii personale si de grup ai participat? - Am participat la cateva expozitii de grup, neavand pana acum o expozitie personala!
animatie stradala in costume de epoca, expozitii care surprind farmecul perioadei Belle Époque si nu numai,conferinte, tururi ghidate si - in premiera - o instalatie interactiva care aduce laolalta fragmente din Bucurestiul de altadata si de astazi.
Pizzeria numita Cuptorul cu Lemne (de pe str Pache Protopopescu, vis-a-vis de Colegiul Mihai Viteazul) gazduieste periodic vernisaje ale unor expozitii de caricaturi. ... Mai toti artistii graficii satirice au trecut prin saloanele Cuptorului, in expozitii personale sau colective.
A avut numeroase expozitii de grup atat in Calarasi, cat si in Baia Mare, dar si la Arad, la expozitia colectiva in cadrul Balului de Cristal organizat de Casa Regala a Romaniei.
Recent, l-am vizitat la muzeu cu prilejul unei expozitii de pictura a elevilor de la Liceul Stefan Banulescu din Calarasi.
In sala de expozitii a Bibliotecii Judetene Alexandru Odobescu din Calarasi a avut loc vernisajul expozitiei de pictura initulata Eternul feminin.
Din 2010 psna in prezent a fost protagonista mai multor expozitii personale (de arta digitala, de design vestimentar, de arta decorativa) si de grup, in tara si in strainatate. ... Situata Centrul Vechi al Bucurestilor, Galeria Senso organizeaza periodic expozitii insoțite de materiale promoționale de o calitate deosebita.
google-analytics.com