Cautare

333 de rezultate pentru "expozitie" (2.96 secunde)
- Cea mai recenta expozitie temporara este cea realizata de studentii sectiei de grafica de la UNArte (clasa conf. ... Lucrarile lor sunt reunite intr-o expozitie care este organizata in doua sectiuni.
Prin aceasta expozitie, organizatorii incearca sa raspunda la intrebarea pe care probabil multi dintre noi ne-am adresat-o: cum ar arata o lume fara serpi?
Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa gazduieste in perioada 10 octombrie 2020 - 13 iunie 2021 Reptilia, expozitie temporara de reptile vii care te provoaca sa lasi prejudecatile la o parte si sa observi comportamentul unora dintre cele mai fascinante vietuitoare!
Insotit de sotia sa Dana la Galati, Nastase le-a promis alegatorilor ca va urma exemplul tatalui sau de a lupta pentru binele Romaniei l O expozitie de afise care trateaza, ca o parodie, afisele si mesajele electorale ale partidelor politice a fost vernisata la Casa de Cultura a municipiului Deva.
In primul rand, presedintele Iliescu a inaugurat o expozitie, l-a decorat pe artistul Marcel Guguianu si a facut cate o vizita de lucru intr-o fabrica de confectii si o ferma zootehnica.
Masina avea doi ani vechime, dar era nefolosita, fiind "rezolvata” printr-o retea interlopa dintr-o expozitie auto din Europa Occidentala.
Presedintele Traian Basescu a deschis ieri “Ziua Nationala a Romaniei“ la Expo Aichi 2005 de la Nagoya, in Japonia, prima expozitie mondiala a noului mileniu, cu tema “intelepciunea Naturii“.
Editia de primavara a Targului Imobiliar National (tIMOn) va debuta miercuri, 20 februarie, la World Trade Center cu prima expozitie ce va aduna laolalta 35 de dezvoltatori si circa 10.000 de locuinte.
Invitatul de onoare al evenimentului organizat in Piateta Cazino din Mamaia in perioada 3-4 iulie - Exotic Car Show - este primarul orasului si principatului Monaco, Georges Marsan (foto), cel care, de altfel, va inmana si trofeele pentru cele mai apreciate masini de epoca de la expozitie.
47,7% dintre cazurile de expozitie la aceste radiatii, cazurile de avorturi spontanee au loc inainte de prima saptamana de sarcina.
Biletul de intrare la expozitie este de 8 lei pentru adulti si de 4 lei pentru copii si pensionari. Informatii suplimentare:
Urmatoarea expozitie la care ea si iubitul ei vor participa va fi organizata de Florii, intre 26 - 28 aprilie, la Muzeul National de Geologie.
Biletul de intrare in expozitie este de 4 lei. Informatii suplimentare: 021/212.89.52. Parteneri: Ministerul Educatiei Nationale, Elixir Press, Ibis Hotels;
Biletul de intrare in expozitie este de 8 lei pentru adulti si de 4 lei pentru copii, studenti si pensionari.
Vizionati singura expozitie "Capodopere de Nicolae Tonitza din colectii private" intre orele 19:00 - 04:00. Artmark, Palatul Cesianu-Racovita, str.
La standul FUNDATIEI GOLESCU va fi prezent si EDUARD GOLESCU cu o expozitie de lucrari pe lemn, cu simboluri de protectie crestina si colectia Lumea Credintei, in care EDUARD GOLESCU publica reportaje de calatorie in lumea spirituala.
- La data de 22 decembrie 1956, la Muzeul National de Arta, Galeria Nationala a deschis expozitia Brancusi, prilejuita de implinirea a 80 de ani, iar la inceputul anului 1957, in expozitie a fost introdusa a 14-a opera de Brancusi, Cumintenia Pamantului.
Miercuri, 31 mai, la Galeria Galateca, va avea loc vernisajul artistului Cezar Mic. Acesta este elev al Liceului de Arte Plastice Nicolae Tonitza.
"Lucrarile au fost dedicate eternului feminin, formelor rotunde, sunt realizate in ultimii trei ani. Multe lucrari de-ale lui sunt patinate;
- Imi place mult pictura, uneori mai intru in cate o expozitie, dar regret ca nu am o educatie in domeniu.
google-analytics.com